Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk nem is vártam nagyon semmit igazából az eddigi sz@rakodások miatt, de azért kicsit reménykedtem..
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Project D|Rare Car Collector|
DISCORD: grimanddark
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
EAGames & NFSW Crew:
<#worship>#worship>
Balathruin
X
Hasonlóképpen lehet irányítani, mint az igc-s verziót? Mert akkor tényleg megéri<#levele>#levele>
#85093:<#eplus2>#eplus2>
"egyébként meg blokkold a csitert és legközelebb már tudod!"- hát Én meg meguntam. A játékosok 90%-a ezen a listán lenne. Inkább Lenyomok napi 1-2 üveg maláta-konzervet és játszok mást..........
Chevrolet Camaro ZL1 Elite - 8750 Sb
Koenigsegg CCX Elite - 14000 SB
Dodge Viper SRT10 ACR Elite cop - 14000 SB
Mitsubishi Eclispe Elite - 5950 BS
McLaren F1 Elite - 15400 SB

X
- Milyen járgányokat teszteltek? Tökmindegy, mert mindig az aktuális szuperdeuper autó a legjobb, a leggyorsabb, a legkezelhetõbb - a legdrágább. Erre koncentrálnak csak a fejlesztõk!
- Milyen, melyik játékosokat kerüljük? Errõl többoldalnyi lista készülhetne, de olyan szintû a bizalmatlanság az elmúlt pár hónapban, hogy nincs annyi oldal a neten, ami elég lenne ehhez! (egyébként meg blokkold a csitert és legközelebb már tudod! Én mindig jobb klikk hegyeket tolok minden lobby kezdésnél. Egybõl látom, ha valaki már mókázott...)
- A ki milyen sznobság és a többi felesleges duma meg csak egy kis plusz off. Ilyen is van, ilyen is kell minden fórumban. Igaz, erre ott az OFF-Topik, de én spec lusta vagyok 2-3 helyre írogatni, majd azokat sasolni...
<#vigyor>#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Embert gyûlölõ hittel koronáz"
ott akár kétprocesszoros (2x i7) 4 Titan-os gép is akad 128GB rammal Akár 8-10TB HDD-vel.
#85081:<#eljen>#eljen> A másik fele meg a gonoszság.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
na megyek alvadni, mindjárt meló 😄
szevasztok
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Van ebben lustaság is - meg elég is már! Huszon egynéhány éven át ment az izzítás, volt dínomdánom hegyek. Néha azt se tudtam melyik galaxisban vagyok épp' annyira bedurvultak a dolgok. Jelenleg ott tartok, hogy agyrákot kapok ha valaki körülöttem nyüzsög 5 percnél tovább! Pár napja is javítottam egyik melótársam gépét, itt ugrált körülöttem közben. Egy hajszál kellet csak, hogy gépestül együtt ki ne basszam a pics@ba! <#idiota>#idiota>
csak azért érdekelt, mert amit kinéztem magamnak notit abban is 512-es geforce van, igaz az SLI.
a lényeg, hogy akkor simán viszi maxon ha kell. köszi az infót <#eljen>#eljen>
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Jah, s én szemüveges vagyok, s a világot se mindig látom max grafon... Mert a lencséket már nem lehet annyira megtörölni, hogy csilin-vilin lássam a világot... Tehát nekem így is elég, nem kell mindenbõl a Max. 😊
Igaz Gempa úr? <#idiota>#idiota>
de be tudtok verni 1-2 sört a versenyek között a neten keresztül?
attól, hogy online játék még sokkal jobb ha 1 szobában ordibálunk egymással 😄
nem mindenre megfelelõ megoldás az internet.
gép a kézben, monitor meg a hátadra szijazva 😄
nekem a laptop a megfelelõ. kinek mi jön be 😊
Balathruin
most is laptopról játszom és teljesen megfelelõ, csak a VGA kicsit gyengusz
Balathruin