Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7r1v1um
74.000 sb-ért b classban

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Holnap bent lesz ez is Ingame:

#85213 Töröld ki a neont az alvégeddel te sutyerák 😄

Project D|Rare Car Collector|

7r1v1um
LOL 4skins! Nem hallgatok punk zenét, de sok dologgal egyet értek, amit az elveik közt tartanak számon. Az ACAB is ilyen.<#eljen>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
Te kis 4skins fan! <#zavart1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként meg várom a hágé dícséretét a neon miatt!

DISCORD: grimanddark

Anno mielõtt átírták az elit konigsegg statjait 0 durabilityvel futottam vele egyet B-s pályán 😄 Na ez most csillagot kapott...
7r1v1um
Hát pofásabban néz ki mint a játékosok r8-asainak 99,8%-a........
Igaz ACAB...

<#eljen>
goregrind
Ez ellen sincs ellenvetésed, igaz? Sõt! Neked is tettszik! <#nyes>

Jeee kaptam én is kettõt. Elsõ csillagjaim ever.
Megtalálták az A-s Corvettet az S-es Runwayen. Pfff. Hajrá, csak serényen, sok más S pályán is ott van. <#integet2>
Meg egy 1:25.660-as Viper idõt West Park & Lyonson.
Ha megtudom hogy ezt manuál csillagozta ki valamelyik "csak nyerõ kocsikat gyûjtök" nagymenõ, hozzávágok valamit...
SUNNY84HUN
részemrõl ok <#wave> , csak nagyítóval néz meg némely idõt

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
az hatalmas vicc :/ csak én meg szerintem más nem röhög rajta , nekem ott 1:16 os clios idõmet csillagozták ki , rs4 el pedig 1:07 et megyek , azzal nincs baj , buzik ezek

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nekem nincs ellenvetésem, tõlem.

lorci
Azt szeretném közvitára bocsátani, hogy beszéltem Falcoval a magyar ranglistaról és Bonesai-al is arrol, hogy én is ''adminkodjak'' ott, mert Boninak mostanában kevés az ideje a játékra meg nagyon nem is játszik és neki nincs ez ellene kifogása csak kérdte, hogy kérdezelek meg bennetek is errõl a dologról, hogy kinek mi a véleménye...(akit érdekel a dolog persze)<#wink>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

7r1v1um
Újabban ráérõ idõmben a "Moderátor figyelmébe" c. topicot böngészgetem. 24/7 megy egymás anyázása és ugyanilyen gyakorisággal osztják egymásnak az "észt" a jelenlévõk, szóval minõségi szórakozást nyújt.

Valaki világoljon fel legyen szíves....

Takarítás van a stat oldalon, s a mai nappal kicsillagozták ezt az idõmet:

2013-06-20 12:27 WATERFRONT ROAD SPRINT MITSUBISHI ECLIPSE (MP) * 01:10.728

RS4-el van ott a legjobb idõm, jelenleg azon a pályán vagyok a legszarabb helyen... Nem értem én ezeket, nitróval simán 1:10 alá lehet menni...

Frissítés elõtt nullázva voltam, frissítés után 12. ...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

köszönöm de lehetne jobb is 😊 meg a dzsumbujba be kéne iktatni még 1 juggert valahogy 😊
goregrind
Én sem vagyok, a "név" sem ott, nem abból pattant ki. Egyébként meg aki TS-re jár az alapon gyökipálca?

Jó éjt mindenkinek !!! 😄 😄

Vagy csak nem vagyoj tsen :-P

goregrind
Azért nem érted, mert gyerek vagy még...! 😉

Tényleg ki lehetett? Mert ennél gyengébb gúnynevet kitalálni.. 2 embert ismerek, akinek ez üti meg a kapacitását 😄

Hogymitteccikmondani?

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

goregrind
Vajon ki lehetett...
<#nyes>

Szép idõt mentél. 1 helyen mentem csak máshogy és 4 sec a különbség. Akkor még sokat kell gyakorolnom.

szivesen 😊
Igen arra lennék kíváncsi. Nagyon köszönöm.

Sziasztok. csináltam egy videot rola nem lett a legszebb menet és kicsit setét is de ha csak arra kellett h megnézd más hol megy arra szerintem tökéletes 😊
tutuhawer
szevasz
Egy picit húzod a szádat a fizika miatt, mert például gtr2-t meg akár gt legends-t játszottál és tetszett neked. Ez meg annyira nem is biztos, de akár igen, akár nem , ajánlott lenne a simracewayt komolyabban venned. A GTR2 fizikai modelljét fejlesztik tovább és az okosoknak tetszik sok szegmense a játéknak. A füvön elszállsz, az biztos, az erõs gépekkel meg fõleg. A sóderágyba beragadsz, a tapadásod elfogy, a csalók elkerülnek. Ha gtr2-t szeretted, akkor ennek is kéne adnod egy próbát, fõleg kedden és a hétvégéken. 3 ingyen autóval kezdesz, azokkal mindig indul verseny multiban, emellett minden elérhetõ játékpénzért. Nem a legjobb autó a legdrágább, hanem a legritkább, 30-40 éves gépek.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Mitõl halt ki a fórum?

Balathruin

áááá... helyes - helyes 😛 😄 xD

Szerintem egész héten élni fog. 😊

Balathruin

él még a 3x rep és cash ?

Lehet még azt is leárazzák hétvégéig, szóval ne siesd el
meg
Az Agera megéri az árát?
"mw4" XD
RoboKutya78
Hú skacok ha már megcsalt a játék akkor én is megcsaltam õt. A mai napi munkámért cserébe kapott lóvéból megvettem az cod mw4 utolsó 2 dlc-jét remélem jobban fogok vele szórakozni.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Jövõhét elején? <#rinya>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Abszolútnem 😄

Holnap? <#idiota>

Péntek nekem nem jó

Csak kérlek ne hétvégén legyen, pénteken nem lehet? <#szomoru1>

Ez azért szégyen...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Balathruin

Ezért mondom, ha már "semmit nem adnak", legalább mi lepjük meg magunkat valamivel.

Lehet kéne, ha már cuccok nincsenek....

Egy ötlet: Nem gondoljátok, hogy szervezni kellene egy szülinapi krúzt?

SUNNY84HUN
nem értem miért nem engedi felhasználni a giftbõl a sunny84hun profilomban ami van mellette ua a mailon acc abba meg igen :/ , roh@djon meg vettem 1 et ..

Ja most látom hogy gift.

Futam után próbálod kiváltani?