94802
-
#19233 Én minden autóba a 7-9-4 váltót ajánlom. Mivel nincs nitrónál "párna" effektje, tehát nem lassít be nitrózás közben túl lassú váltás miatt. Valamint, a top speed ugye semmire sem jó, mert az overall adja meg, mennyi a végsebességed. Tehát egyértelműen gyorsulós váltót (kék - Dawndraft, Kestrel, Velocicom) ajánlok. -
Gam3r #19232 Ha már így mondjátok melyik autóba milyen váltó , meg tuningok kellenének , a 959be , és az m3ba mit ajánlotok? -
Medzsix #19231 Megprobalom a leg finomabban kifejezni magam. A F**Z KIVAN a csalokkal !!! Ennel finomabban nem lehet ! -
#19230 1:12 Eaglen, na kösz szépen. -
Racing824 #19229 bár tegyem hozzá esélytelen hogy eaglen ennyivel menjen nitró nélkül esélye sincs eddig kihuzatni -
gyenesmark94 #19228 a KÖSZI lemaradt!!=) -
Racing824 #19227 látnod kellet volna hogy kilőtt és otthagyott mindenkit a francba majd cél előtt megállt és várt
-
#19226 mi bajod van megy az a járgány annyit. -
gyenesmark94 #19225 Rendben remélem válaszolnak még páran, de ez is nagy segítség!! -
chris1997 #19224 hát mindenképp pro cuccok kellenek bele
rugó/fék/gumi legyen piros
Motor: kék
Túrbó:kék
Váltó: zőld
De a többi Skyline szakikat azért várd meg ;) -
gyenesmark94 #19223 Sziasztok, valaki írja már le nekem, hogy milyen színű, és melyek a legjobbak, a Nissan Skyline R34-esbe!!
Segítségeteket köszönöm előre is!! -
chris1997 #19222 Akinél van még ilyen csicskacsabamagyar24-es kép azt szívesen elfogadnám. Elküldeném a Supportnak a képeket, vagy küldje el mindenki a sajátját, mert itt a bizonyíték, hogy az EA baszik a csalók ellen bármit tenni(bár ezt már sztem tudtuk) -
Racing824 #19221
remélem nem rontom el a beszurást.
Na az ilyen rohadékok ellen kéne tenniük már vmit -
#19220 Olvastam :D De akk is xD -
chris1997 #19218 én 1990 Ft ért vettem nyár végén az Alexandra könyváruházban -
#19217 LoL de olcsó most -
barack1997 #19216 http://www.youtube.com/watch?v=ll4yAKShAq4&feature=related -
#19214 Vhogy megkéne oldani h mi is kapjunk xD HP Vinylket xD -
#19213 pont ez jutott eszembe nekem is. Ez egy nagyon jó hozzászólás -
#19212 még mindig megy a szarozásos dolgotok ?? ha belépek a gameba írj rám megyünk pár karikát .. viszem az r34 et .., hidd már végre el ha megrakod jó fajta cuccokkal és 3as ültetésel + egyedi fasza body marha jó lesz a gép.. persze nem a1 , m3e30 ellenfél ...
már amúgy nem az autó miatt megy a kurv@ vita ha nem azon hogy mind a ketten beleköhögtetek olyan témába és úgy ami nem tetszik senkinek ..
ez olyan mint Csimpilota barátom mondaná kb jön valami vérpistike és belepofázik a dolgokba nem normális módon .. -
csiliboy #19211 Hát igen...Így lényegesen könnyebb :) -
csiliboy #19209 Itt van két rendőrös festésem:
Ezt egy kicsit félve teszem be az előző hozzászólások tükrében:
A hogyanról nincs képsorozat, vagy ilyesmi, de a feliratokat négyzetből, és félkörből csináltam.A többi meg szerintem látható :)
Remélem ez is segítség volt... -
#19208 A Subarum újrafestve :
Vélemény jöhet ! -
mrredbull18 #19207 valaki vmi jo rendörös festést nem tudna linkelni, (azt hogy hogyan kell olyan sablon szerüt :D) -
#19206 Én is...köszönőviszonyba vagyok vele xD -
#19205 Dehogy is azt csak a "felvilágosítalak" miatt írtam. Arra céloztam hogy ismerem a játékot... -
#19204 Nekem is van Bétám :D Mégis szerencsétlenkedek össze vissza xD nem azon múlik :) -
norby9201 #19202 raven-es verzióm volt,és ha jól tudom azon van body kit meg kerék is... -
norby9201 #19201 dettó -
#19200 óóóó, nem kell engem felvilágosítani, éppen hogy csak nincs BETA matricám. De privát menni nem ugyan az, mint multizni.
Na meg hogy "volt, de el is adtam"... Nos akkor szarozz le egy autót, ha feltuningolod, veszel rá egy Body-t, kereket, és úgy is szar. Akkor leszarozhatod, de egy kör után ne! -
#19199 Én Team Escape meg Privi Multin megöl az ideg ált :D -
norby9201 #19198 Én privátba szoktam menni,nincs kedvem csalók ellen menni. Nem csak multizni lehet ebbe a játékba,felvilágosítalak... -
#19197 Már bocs, de miért szarozod le? Nem is multizol, akkor honnan tudnád, hogy milyen?
-
#19196 óóó bárcsak hozzájuthatnák egy Spec-V -hez... -
spank309 #19194 Sajna még nem nyertem hozzá alkatrészeket, de amit T3ban nyerek az mind ebbe megy, mert csak ez az egy T3-asom van. -
norby9201 #19193 Fáj az igazság? :) -
#19192 A véleményedtől függetlenül bunkó vagy :). -
norby9201 #19191 Nekem volt r34-em,el is adtam. Kipróbáltam és szarozhatom is. Elnézést hogy van saját véleményem.Nem tetszik a véleményem? Leszarom. De nehogy már én kérjek bocsánatot amiért ezt gondolom..pff -
#19190 Nagyon szép, ha tehetném, én is megvenném, de nekem erre nem futja. Jó kis cuccokat dobtál bele, a rugót biztosan cserélném mondjuk... Meg a festést :D Meg a motort... Egy életre elegem van a medion motorokból, csak a lancer EVO X kap fehér cuccokat, és nem is rossz a gép. Nagyon fasza lenne egy ilyen gép nekem vagy egy 5.2-es audi r8 esetleg. Használnod kéne többet. Tolj vele pár fasza időt a stat oldalra, hadd lássuk, mit megy. Mindenesetre nagyon biztatóan mozognak multiban, az ezüstre mögém rendre odaérnek -
spank309 #19189 Ehez mit szolsz Tuti? =D Statra odaver mindent, versenyen meg még nem mentem vele.