Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dugják fel.
mondjuk a forzában az tetszett nagyon, hogy egy kocsit mielõtt megvettél el tudtad vinni próbakörre ingyen,így kisebb volt az esélye a mellényúlásoknak.. valami hasonlót csinálhatnának ebbe is, ha már "igazi" pénzért vesz az ember autót.. bár gondolom erre való a rental, csak akkor nem értem miért nem elérhetõ IGC-ért is minden kocsinál.. na mindegy csak egy gondolat volt.. hehe
3XL7-MAJS-JAGA-XDMQ
R8-as audi(FREQUENCY) <#nevetes2>#nevetes2>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Project D|Rare Car Collector|
Más: megnit kezdi már us-en is NFSW.exe hiba loadig screen-nél
Simraceway: tigris013
NEM A MERCEDEST
Nem teszteltél. Csaltál. Nem 10k. Versenyképes.
szevasztok
hanem a FIFA 14, F1 2013, Rome Total War 2, Need For Speed Rivals meg jövõre a The Crew-nek
Gyújtom föl õket xP
1. Nem hack-el kezdtem a játékot mert ez a 3. profil amit felvittem feltöltam a max szintre és csak ebben van több mint 750k boost
2. Nem a Mercedest teszteltem de ha akarod csinálhatok videót a car changerrõl hogy mit is takar
Érdekesnek találom, hogy nagyon sok pro pilóta úgy kezdi a játékot, hogy mindenkit xarrá csapva, iszonyat idõket fut, persze és természetesen csalással. Aztán nekiáll gyakorolni, esetleg SB-t venni és pici rásegítéssel kikiáltja magát jó sofõrnek. Szóval hányok attól, hogy csíttel kell kezdeni és utána játszani a becsületest.
Te meg Ryan bekaphatod az elbuzerált véleményed miatt, a Stirling Moss-ról!!! Nagy szar amit firkálsz. MEGVETTED? Nem?????? Akkor meg mi a tökömrõl beszélsz? Ja hogy te csalsz?! Akkor persze érthetõ. Az más. Gratulálok!
mostani árfolyamon 14000Ft-ba kerül 57500SB, ez nagyon jó ár, viszont...
valamiért a proxyswitcher nevü progi használata után annyira belassult a netem, hogy 2 perc volt mire ezt az oldalt betöltötte.úgy, hogy már nem futott a program... igy hát töröltem egyenlõre.
Akinek rendesen müködik tudna majd segiteni, hogy mit csinálhattam rosszul?
jövõhéten kellene a proxy vásárlás miatt.
Mentem a Porsche 918 RSR Concept-el és nem jó
Adatok:
Végsebesség tuning nélkül 328km/h tehát tuningal max 356 hozható ki belõle nitró nélkül
Gyorsulás: hát nem zonda, nem F1 és nem is Bugatti, inkább most már olyan GT3 RS meg RTR-X
Kanyarodás: az se mondhatom anníira jónak, de nem F1-es kanyarodása van
Összeségében Erõsebb mint egy GT3 RS, de gyengébb mint a Zonda, tehát a kettõ között
Balathruin
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
addig még sok víz le fog folyni a Dunán, junior. Felesleges ilyenkor bármire is következtetni. Sérülés, forma, kurvaanyázás, VB, téli igazolások, fúj a szél, esik az esõ... hadd ne soroljam. A Bayern ütõs volt tavaly. Erõsítettek most. Én máris beszartam. Nem is 😊
aki nem tudná mi a kepler mag itt a link
Az új SMX meg a GPU boost a lényeg
Megj: IE8-on is lehet IP-t váltani a kapcsolatok fülnél és persze bármilyen más böngészõn. <#hehe>#hehe>
Te Krisz lekoppinthatnád innen a kép alatti GY.I.K.-et! <#taps>#taps>
Balathruin
+ emlékszem, 10 éve a BL-ben a realt és a barcát is megütötte a Juve, nem semmi volt... Talán alakul a gárda az idei megmérettetésekre, támdaóposzton óriási erõsítés Tevez, akár 2-3 évre is max. Barcelona legyen a talpán, aki kigurigázik egy összerakott juvét, vagy cecil ronaldó legyen a talpán, aki lefutja chiellinit.
volt egyszer egy szenzációs festésem is:
NINCS tükrözve, mert a Lotto logót tilos tükrözni, meg kellett újra csinálni ;-)