Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebbõl is megvan még az is amit 2010-ben adtak <#idiota>
azért ez a rental car ajándékba olyan, mintha szülinapomra kapnék valakitõl kölcsön egy ezrest..

dugják fel.

mondjuk a forzában az tetszett nagyon, hogy egy kocsit mielõtt megvettél el tudtad vinni próbakörre ingyen,így kisebb volt az esélye a mellényúlásoknak.. valami hasonlót csinálhatnának ebbe is, ha már "igazi" pénzért vesz az ember autót.. bár gondolom erre való a rental, csak akkor nem értem miért nem elérhetõ IGC-ért is minden kocsinál.. na mindegy csak egy gondolat volt.. hehe
lorci
Itt van egy újabb gyöngyszer az oroszoktól:

3XL7-MAJS-JAGA-XDMQ

R8-as audi(FREQUENCY) <#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Én csak a Car Dealert használom <#idiota>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Bazdmeg a car changer téma már megint...

Project D|Rare Car Collector|

elõre gondolkodok, és ha szar vagy nem annyira jó hogy megvegyek akkor nem várok rá,

Más: megnit kezdi már us-en is NFSW.exe hiba loadig screen-nél

Simraceway: tigris013

Hát eddig is ment nekem. Merthogy általában olvasom is a fórumot, nem csak beírkálok. Ezúttal tévedtem a téma tárgyában.

<#falbav><#falbav><#falbav>De hülye vagyok. Meg sem fordult a fejemben, hogy olyan autó "tesztelésével" jössz, ami még nincs is bent a játékban...

na végre látom megtanultál olvasni<#taps>

Bocs! Félreértettem. Nem figyeltem. Elnézést!

most mondom hogy PORSCHE 918 RSR CONCEPTET TESZTELTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEM A MERCEDEST

Én megvettem. Egy óra és fent a videó. Agera és Cinege közé teszem így a gyári cuccokkal. A nitrója talán a legerõsebb az S class-ban. A nitró ereje alapján egy nagy MR2. Gyári alkatrészekkel 340-341 a végsebesség, nitróval 370-371 skillek nélkül persze.
Nem teszteltél. Csaltál. Nem 10k. Versenyképes.

na mindegy én teszteltem a 918-at, nem zonda verõ de még agerat-se veri meg, majd sokan közületek kidobáljátok rá a kb. 10k boost-ot. Ez az autó csak annak jó aki nem igen versenyezik meg csak priviket megy

szevasztok

a másik a vga nem a world-nek meg a videózáshoz kell

hanem a FIFA 14, F1 2013, Rome Total War 2, Need For Speed Rivals meg jövõre a The Crew-nek

Persze. Fizetem. Vegyél mindjárt egy F1-et is. Meg majd a gyerekeid iskoláztatását is állom...

tegnap visszaraktam a progit, mert valamit nézni akartam és azzal jó. halhan megjegyzem fél éven keresztül valamiért nem mûködött a progi, de amióta win8 van tökéletesen mûködik. de most minjárt megveszem a mercit, DE ha úgyanúgy megy mint a car changerbe akkor KI IS FIZETD NEKEM, mert k... nem kell az az autó

Te tényleg ennyire??? <#falbav><#falbav><#guluszem1> Fél éve sírdogálsz már a PP miatt. Mindenki röhögve vette az SB-t így, miközben Te majd jól lerendezed! Szerinted? Feltaláltad a spanyolviaszt...

tessék!

Elmész te a p.csába. Ne a csalásodról csinálj videót, hanem arról hogy megvetted az autót és úgy mondasz róla valamit. Mellesleg magyar ip-vel vette más is. Csak aztán elkezdték szûrni az ip-t. Mások megoldották, én is. Te meg marhára nem boldogultál vele...

mert napelemes 😛, disznek jó

Lófaszt. EA. Ha az oroszok lennének, akkor LMS-t kaptunk volna örökbe.. ami nem volna jó 😛

mit vársz oroszok

Gyújtom föl õket xP

de én magyar ip-vel vettem lengyel boost-ot, nem kellettem ip váltani meg semmi, de most kellett.

1. Nem hack-el kezdtem a játékot mert ez a 3. profil amit felvittem feltöltam a max szintre és csak ebben van több mint 750k boost
2. Nem a Mercedest teszteltem de ha akarod csinálhatok videót a car changerrõl hogy mit is takar

Ez nem trollkodás. Ez szimplán csalás. A trollkodásod az volt, hogy eljátszottad a bálkirálynõt azzal, hogy neked nincs PP. Aztán jött a tündérmese, hogy el se mondod, miért is kell a PP neked, és miért nem jó az IP váltással. Ami mindenkinek mûködik, az neked nem, vagy nem jó. De majd te lerendezed az EA-val, mert tõled aztán bepislantanak a gatyájukba és akkor gyorsan meg is csinálják. Néhol nem tudom eldönteni, hogy sírjak-e vagy csak szimplán röhögjek, hogy mennyire "érdekes" fazon vagy. Nem értem miért kell neked a legjobbnak lenni mindenben, miért kell a te gépednek a legjobbnak lenni.... Lehet fájni fog, de én a kis tanyasi senki, informatikai végzettség nélkül is folyamatosan tudok és tudtam SB-t venni, nem laggolt a játék videózás közben, nem vágott ki multiból, stb. Nekem nem okozott gondot az IP váltás, nem kellett hónapokig vergõdnöm, nem úgy mint a nagy, mindentudó, mindenbenmarhajó Ryan012-nek. Sõt! Hamár mindig pöffeszkedsz a vásárolt SB mennyiségeddel, akkor elmondom, hogy a lábáig sem ér annak az SB magasságnak, amit itt páran beleöltünk a játékba. Sõt vannak itt jobb processzorral, videokártyával, komplett pc-vel játszók. Csak legtöbbje kinõtte mát ezt az enyém a legnagyobb kuki szindrómát.
Érdekesnek találom, hogy nagyon sok pro pilóta úgy kezdi a játékot, hogy mindenkit xarrá csapva, iszonyat idõket fut, persze és természetesen csalással. Aztán nekiáll gyakorolni, esetleg SB-t venni és pici rásegítéssel kikiáltja magát jó sofõrnek. Szóval hányok attól, hogy csíttel kell kezdeni és utána játszani a becsületest.
Te meg Ryan bekaphatod az elbuzerált véleményed miatt, a Stirling Moss-ról!!! Nagy szar amit firkálsz. MEGVETTED? Nem?????? Akkor meg mi a tökömrõl beszélsz? Ja hogy te csalsz?! Akkor persze érthetõ. Az más. Gratulálok!

Meglestem ezt a lengyel boost dolgot.
mostani árfolyamon 14000Ft-ba kerül 57500SB, ez nagyon jó ár, viszont...
valamiért a proxyswitcher nevü progi használata után annyira belassult a netem, hogy 2 perc volt mire ezt az oldalt betöltötte.úgy, hogy már nem futott a program... igy hát töröltem egyenlõre.
Akinek rendesen müködik tudna majd segiteni, hogy mit csinálhattam rosszul?
jövõhéten kellene a proxy vásárlás miatt.

na léptem jó éjt szevasztok

ja 😄

picit megint trollkodtam bocsánatot kérek érte.

Mentem a Porsche 918 RSR Concept-el és nem jó
Adatok:

Végsebesség tuning nélkül 328km/h tehát tuningal max 356 hozható ki belõle nitró nélkül
Gyorsulás: hát nem zonda, nem F1 és nem is Bugatti, inkább most már olyan GT3 RS meg RTR-X
Kanyarodás: az se mondhatom anníira jónak, de nem F1-es kanyarodása van

Összeségében Erõsebb mint egy GT3 RS, de gyengébb mint a Zonda, tehát a kettõ között

Erre vártál 1 évet? <#fejvakaras>

Balathruin

mûködik szerencsétek van, még a tavalyi paypalos beállítás is ott van még

tutuhawer
na, ez már beszéd

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

na felnyomtam a proxy-t de ha most se lesz vásárlási lehetõségem szétrugom az ea-t

tutuhawer
dolgozom, sajnos... van meló, de beosztom késõbbre 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd meglátod <#eplus2> te meg minek nevezel juniornak, nincs mit csinálj? <#kerdes><#mf2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

tutuhawer

addig még sok víz le fog folyni a Dunán, junior. Felesleges ilyenkor bármire is következtetni. Sérülés, forma, kurvaanyázás, VB, téli igazolások, fúj a szél, esik az esõ... hadd ne soroljam. A Bayern ütõs volt tavaly. Erõsítettek most. Én máris beszartam. Nem is 😊

Chris gondolom TS-en fog zajlani a kommunikálás...

Én is mennék ha nem gond 😊 Remélem idõben ide tudok ülni a gép elé és veletek együtt indulni 😊

Suhanc kedvedben.vagy ma <#idiota>

Vagyis helyesen a GYIK alatti smiley-ket. <#eplus2>
augusztustól 1 hónapig nem leszek world-on, szervizbe megy a laptopom az új VGA miatt (Nvidia GeForce GTX660M - a legujjab Kepler GK107 GPU maggal)
aki nem tudná mi a kepler mag itt a link
Az új SMX meg a GPU boost a lényeg

Ha ennyire agyas vagy akkor nem veszel és kész. <#mf1> Lengyelen van PaySafeCard, PayPal, MoneyBookers, UKASH (ezt nem ismerem), Bank kártyás lehetõség + telefon (létezik ennél több??), de mehetsz Brazilra ott is kb. ennyi volt pár hónapja.
Megj: IE8-on is lehet IP-t váltani a kapcsolatok fülnél és persze bármilyen más böngészõn. <#hehe>

Te Krisz lekoppinthatnád innen a kép alatti GY.I.K.-et! <#taps>
Azt meg nem mondod meg, hogy miért...

Balathruin

tudok ip váltani mert crome van, de nekem más miatt kell a paypal

*elõdöntõ, nem finálé

Lehet Tévez erõsitette a Juventus támadását de akkor is a Bayern sajnos nagyon erõs, sõtt hogy most Pep lett az edzõ, még erõsebb lesz, ne is beszéljünk arról hogy Götze meg Thiago is oda ment, nagyon nehéz lesz megakadályozni a Bayernt a következõ BL fináléhoz való eljutásban.Sajnos a Barca leszerepelt a Bayern elõtt de rendesen a fináléba, és szerintem le fogja gyalázni a bayern az európai csapatokat. Most már a Barca passzjátéka sem olyan hasznos. 😞

Ezért írtam, hogy „ennyi eszed van”! Kb. dupla annyiért tényleg megéri (nem tudsz IP-t váltani?)! Miért nem rendelsz innen, ha már költesz erre a szarra, ez sem sokkal drágább, vagy kéred meg õt és küld kódot starter-hez, jó pénzért. <#wilting>
tutuhawer
jól érzed, igen. Figy, õ írt nekik, többször és mekkora szerencséd... neked, hogy kijavították. Fellélegezhetsz, mert Ryan velünk van, és majd jól odaír nekik. Akármilyen ügyben.
+ emlékszem, 10 éve a BL-ben a realt és a barcát is megütötte a Juve, nem semmi volt... Talán alakul a gárda az idei megmérettetésekre, támdaóposzton óriási erõsítés Tevez, akár 2-3 évre is max. Barcelona legyen a talpán, aki kigurigázik egy összerakott juvét, vagy cecil ronaldó legyen a talpán, aki lefutja chiellinit.

volt egyszer egy szenzációs festésem is:

NINCS tükrözve, mert a Lotto logót tilos tükrözni, meg kellett újra csinálni ;-)

én mindig magyar ip-val vettem boost-ot

Mitõl reszket a kezed? <#idiota>