94802
  • RED BULL F
    Nem is tudtam, hogy szülinapom alkalmából SB-t kapunk :D (Devellissel így volt lefixálva, nah :D)
  • mrredbull18
    tudom :P már bevoltam, ez volt a gond :D de megoldottam xD azért kössz :P
  • Racing824
    ne szarakodj már annyit :)

itt be tudsz jelentkezni.. need for speed world login
  • mrredbull18
    beszarok.... más böngészövel se látom a bejelentkezö felületet....
  • mrredbull18
    ja és hozzá teszem hogy azt irták ki hogy 25% akcio van most.... hát nem tudom hogy min van az akcio de nem az árán hanem a booston... tehát az kevesebb 25%al xD
  • mrredbull18
    jojo de 10 SB? xD 25 USD..... ettöl sirok... még 1 IGC' kocsit se veszel vele xD
  • chris1997
    Az hogy ha több SB-t veszel, akkor olcsóbb lesz X)
    (amúgymeg hiba(mi más? :P ))
  • mrredbull18
    ez mi? xD
  • bboyatty
    Próbáltad másik böngészőben?
  • mrredbull18
    nekem nem akarja betölteni azt az account panelt ahol belehet loggolni...
  • mrredbull18
    lol xD "majd eszünk valamit" xD
  • bboyatty
    Nekem semmi gond a weboldallal. Van még időd beváltani, vagy ha félsz, hogy lemaradsz akkor kérd meg valamelyik ismerősöd, hogy pötyögje be neked.
  • mrredbull18
    hááát nekem még mindig "bugos" a weboldal.... Marc meg mitcsinál?.... alszik... faszom... igy hogy szerzem meg azt a jo kis buustot xD
  • illesgergely
    Egy kis OFF:

-Éhes vagy?
    -Adjál valamit enni bmeg nincs a zsebedben valami?

• bboyatty
    Hát ezeket mi lelte??? Free SB?

Ma reggeli unaloműzés.

• JuhaAasz
    ez tuti jó ötlet lenne eredménye -> 8 fős futamon, feltételezve, hogy te tisztességes vagy, rajtad kívűl lenne 8 csaló
  • Dzsimmi
    Egy kis érdekesség,mert még nem tapasztaltam és nem is olvastam egyik fórumon se.
    Megyek a Country Clubon kis Clioval El Camino ellen és a második kör után benyomja a +1kört és kilép,gondoltam biztos kidobta.Erre megint ugyan ott,de már Alfával mentem ugyanaz a tag és kocsi megint eljátsza ezt.Hogy mikkel nem szórakoznak egyesek....

Más a stat oldalról megint törölhettek már embert,mert kb 20 helyet előre léptem,úgy hogy nem is javítottam...
  • rav3n319
    Az lenne egy jó döntés az EA részéről ha a versenyben elért eredményekért is adnának boost-ot. Valami potom összegre gondolok 5-10 vagy kevesebb, megduplázódna a játékosok száma. Rögtön lenne motiváció és kicsit izgalmasabb lenne ez az egész...
  • tutuhawer #24038
    a saját felfogásod, a te gondolataid, nincs itt gond. A negatív, leépítő megjegyzésekre viszont pont nincs szükség. Tévedhetünk autókról, a játék hibáit elemezhetjük, mehet a vita erről-arról, nem lételeme senkinek se a kötekedés. Azért írtam, mert én úgy láttam, hogy egy szar, zsákutcába vezető felfogás mellé még ajánlod is - leszarom, hogy spoilerben - azt, hogy áááá, hagyja minden kezdő a fenébe az egészet. Szerintem pont elég, hogy magadnak bemagyarázod. Rohadjak meg, ha szó nélkül hagyom az ilyen lehangoló javaslatokat. Sajnálom, hogy elfáradtál egyébként, de megértem. Sokan nem tudnak előrenézni, de mindig van előre neked is, habár jó nehéz.
  • janihunk
    Na mi jött már rájuk hogy adtak SB-t?? Válságban van a játék?
  • mrredbull18
    mivan a world oldalával? nem látom az account panelt o.O mármint ahol kell loggolni
  • mrredbull18
    hát igen.... 18.-án megszolaltam twitteren xD hogy marc mikor adsz 1 kis SBt és máris adott xD ahogy látom mikor megszolalok akkor ad xD =)))) ez de jol esett
  • mrredbull18
    free SB végre xD a nap legjobb történése xD
  • bboyatty
    Csak egy tanács volt és épp azért került spoilerbe, mert tudtam, hogy lesznek olyan személyek akiknek nem fog tetszeni. Nem akarom folytatni vitát erről a dologról, én úgy látom, hogy nem érdemes és kész.
    Ez a profilom valamikor 2011 márciusában született amikor is felhúztam 14-es szintre és egész 2011 szeptemberéig pihent. Szeptember óta játszok komolyan a játékkal és azóta ahogy számolom összesen kaptunk 5100 ingyen sb-t, valami hasonló elosztásban: szeptember, október, november 1000 boost, december, január 750 és volt ez az új profilos dolog amiért kaptunk 600 boostot. Ha tévedek akkor javítson ki valaki, hogy mi volt szeptember előtt azt nem tudom, a régen erre a pár hónapra vonatkozott amióta újra játszok. Utóbbi 2 hónapban híre sem volt ingyen boostnak sőt még az egyetlen boost forrásunkat is elvették a lengyel boostot. Ahogy nézem ez már csak rosszabb lesz szóval aki nem költ rá az alul marad.
  • tutuhawer #24031
    Nem örülnék, ha újra kéne kezdenem csak azért, hogy megmutassam, lehet menni újoncként is. Amikor kezd valaki, persze, hogy sok a vereség, és aki gyenge, az feladja. Marha egyszerű. Szenzációsan sok az ügyetlen, kezdő sofőr, aki minden civillel ütközik, egy kis gyakorlással egészen könnyedén lehet nyerni. Aki kezd, az kezdő, aki gyakorol, az gyakorlott. Belemagyarázni, hogy elkezdeni nem érdemes stb stb legalábbis röhej. Lelkesen menni kell előre, így tudom lezárni.
    (régen havonta kaptunk ingyen boostot? 4-et kaptunk a boost bevezetésétől az első szülinapig, ha jól emlékszem)
  • Szil2
    hát remélem nagyon szép autó :D
  • chris1997
    Mivel régebbi NFS-ben szerepelt(HP, Shift2, Run(Ne kössetek bele a "régebbi" szócskába X) ))
    Ezért lehetséges!
  • Szil2
    Szerintetek megjelenik majd a Maserati Grandturismo s?
  • Alien69
    Ennél CSAK jobb lehet!
  • SylarHun
    Szerinted milyen lesz a Mars utazás, ha lesz egyáltalán?
  • DAVYHICON
    helló mindenkinek

szerintetek milyen lesz a következő Need For Speed ha egyáltalán jön ez év novemberében
  • SUNNY84HUN
    na megvettem ezt a " nagy " murcit kíváncsi voltam milyen vagy mit tud , ficánkolós de nem rossz..
    bár rtrx -emel meguzsizom
  • SUNNY84HUN
    huhú mi van itt csak csemegézek az okos hsz - ekből
  • mrredbull18
    hát a husvéti cuccost csak többnyire ruszkik nyerték :/ még 1 magyar sincs....
  • mrredbull18
    pfff ettöl beszartam :O ez kurwa szép bazz....
  • SylarHun
    Nekem lag-nak tűnik.
    Mert van, hogy egy pillanatra felgyorsul és az út egyik oldaláról a másikra suhan nagyon hirtelen.
    Az pedig lag.
    Feltehetőleg a falon átmenést is ezért látod, holott ő normálisan megy a pályán, csak a lag miatt a te géped azt hiszi, hogy ott ment.
  • vacko
    Sziasztok néztétek a falon át közlekedő Lamborghini Lp640-nt.

• Undertaker189
    Én ugyanezt szoktam mondani
  • SylarHun
    Totálisan igazad van!
    Egy most kezdő játékos, csak bámulhat ki a fejéből a repülőként elszáguldó többi játékos láttán.
    Ha nem tesz a játékba azonnal pénzt, akkor nagyon hamar elmegy majd a kedve az egésztől.
    Ez a játék már rég nem ingyenes, csak elkezdheted ingyen, de ha nem teszel bele pénzt, akkor véged.
  • bboyatty
    Szarok a fekete pontra. De ebben a formában ingyen játékosként nem éri meg időt pazarolni rá, mikor te kezdted meg én is akkoriban még havonta lehetett számítani 1000 boostra amiből tudtál ezt azt venni, egy pár felni vagy garázshely. Most ha nem költesz rá akkor van 3 garázshelyed (vagy 4 ha azt a 600sb-t arra költöd amit level 3-után kapsz). Mi értelme van így? Mi könnyen beszélünk, mert ott lapul a garázsban 30-40 autó, nekünk még csurran-cseppent valami de ha most kezdeném tuti nem húznám sokáig ebben biztos vagyok. Mindenki azt csinál persze amit akar de most csak csalódni lehet a játékban.
    Szóval osztogathatod a fekete pontokat amíg kedved tartja, mert úgyis le fogom írni amit gondolok akkor is ha téged vagy bárki mást is megbántok ezzel.