94802
  • SUNNY84HUN
    amúgy tényleg ér valamit az elmélet azt veszem észre , tegnap előtt 5 mutli 1 home run végén kavics medion t2 váltó esett , tegnap kavics előtt 6 multi futam 2-3 hs és kavics és kaptam velo t2 sport váltót ... , ma 7 multi 2 hs 2 ug ez után kavics és velo t1 motor

fene se tudja hogy mi a szitu , de ha holnap is beválik akkor ezt követem
  • bboyatty
    Car dealerben válaszd ki a tier 2-t, nem csak sb-ért van, vannak elég szépen teljesítő járgányok, persze nem top de használhatók.
  • JuhaAasz
    safehouse->car dealer->purchase cars->felül tier 2-t kiválaszt->aminél az ár fehér az játékpénzes, aminél sárga az speedboostos.

egyébként sose értettem, hogy valaki, főleg aki már játszik is vele(hisz level 14), hogy nem tud pl. ilyen dolgokat?
  • hungaryws
    Sziasztok!

A kérdésem a következők: Hol és hogyan lehet venni 2-es szintű autót? Csak Speedboost-al lehet vásárolni?
    Most jelenleg 14-es szinten vagyok és egy Mitsubishi autóval.
  • Undertaker189
    Hát t1 autót nem rakánának szerintem 100.000 fölé
  • janihunk
    Én Clio V6 nak örülnék, vagy az RX8 nak IGC ért. Az se zavarna ha drága csak legyen.
  • Undertaker189
    Remélem nem valami gyenge szart adnak majd
  • illesgergely

Ezer éves kép, régebben még ilyeneket is lehetett fényképezni a játékban.
  • noxwill
    Az is esélytelen szerintem.
    Vagy 200SX vagy Skyline R32 vagy 911 Turbó
  • bboyatty
    Tényleg, tudtam, hogy valami kimaradt, akkor viszont a Bentley-re tippelek a kék juggerre, ha már ideadták az El Camino-t akkor lehet megkapjuk a másik rendőr gyilkos autót.
  • BB0735
    Te valamit benéztél. Januárban jött a Murci, februárban pedig az MX-5, úgyhogy most T3 lenne logikus.
  • chris1997
    szégyen...
    Oroszokat "támogatni" ezzel...
  • SUNNY84HUN
    mr2 tuti nem lesz igc ..esetleg 200sx vagy hasonló
  • bboyatty
    Szerintem ne is álmodj MR2-ről. T1 lesz ez valószínű de ha tippelni kell akkor én Camaro-ra voksolok, rég bent van és nem sokan vették meg. De ha neked lesz igazad akkor tele lesz a játék rakétákkal.
  • Ryder159
    Februárban T3 Murci
    Március T2 El Camino
    Szerintem most egy ütős T1 jön (lehet hogy MR2 vagy Clio)
  • doncsi1
    Figyelem! Minden Nissan 350Z kikerült az autókereskedésből, újra-hangolás céljából! Rövid időn belül vissza kerülnek, és jobbak lesznek, mint valaha!
  • tutuhawer #24282
    az Impreza tuningot most efelejtettem lefotózni, nézd el nekem. Van benne pár nagyon komoly alkatrész is, stabil precíz kiszámítható, de a gyorsulása gyenge, ez a jó szó. A bodykit meg széles, kb 1 éves egyedi, és eltűnős sajnos.
  • noxwill
    Ezek most ugye csak szórakoznak vagy csak a bolondját járatják velünk....
  • SylarHun
    Show your competition who's boss with the BMW M3 GTS Cop Car! Now available in the Car Dealer!

• tutuhawer #24279
    az is lehet. Én habár reménytelen, de akkor is mindig az E30-as BMW-t várom. 2X csúsztam le róla. Illetve a BMW 135i is nagyon tetszett nekem
  • Undertaker189
    Aztán lehet megint egy "meglepetés" lesz. Mint amilyen az El Camino volt
  • tutuhawer #24277
    Ő kamuzik (valamiért), mi meg spekulálunk. A szememnek hiszek, azaz nincs üres garázsbeállóm és nincs mit eladnom, talán a McLaren MP4 lejátszót. Tökmindegy, mi jön. Megmondom, mire gondolok hirtelen. Ha azon filózunk, mi fog jönni, az marhaság. Én ha teljesen ingyenes játékos lennék, egy percig se gondolkodnék, spekulálnék, hogy mi érkezik. Leszarnám, mi jön, mert azt akarnám, vágynám, követelném, ami nem elérhető. Ha meg a lengyel importból megvan minden, akkor főleg mindegy. Én annak idején a BMW M3 E92-t szerettem volna mindig is. Lengyel boostért kellett megvennem, pro tuned kategóriáig felnyomtam, 2 héttel később érkezett a GTS. Megvettem azt is, mert én erre vágytam, szerettem volna. Most nem kell olyan hú de nagyon semelyik gép se a várható tippjeim közül. Az E3 csak álom, de én mindig lecsúsztam róla, azt szeretném. irreális, de az kell, a spekulálásnál 1000X jobb. Ebben hiszek, nem Marcnak hiszek, és nem is neked, vagy a húdemegalapozott-tutibiztos100% jóslatoknak.
  • chris1997
    És te hiszel neki?

(ha meg tényleg igaz, akkor Skyline R32, vagy Focus RS)
  • tutuhawer #24275
    azt mondta MdV, hogy tuner típusú lesz
  • chris1997
    akkor ma vagy hétvégén IGC verda
  • janihunk
    Hmm már csak pár nap van a hónapból.
  • chris1997
    ha T1: Camaro SS
    ha T2: Skyline R32, Focus RS
    ha T3: 911 Turbo
  • Undertaker189
    E-havi IGC autó? Valami tipp esetleg? t1 t2 t3?
  • tutuhawer #24270
    Még ma este bedobbantom a képeket róla / róluk.
  • noxwill
    Hát én telepakoltam 3 kulcsos cuccokkal de csak szenvedtem vele. El is adtam mérgemben.
  • chris1997
    jóóóóóóó!
    Lehetett vele menni azért.... Pro cuccal versenyképes volt, de attól még ráfért most ez a retune!
  • noxwill
    Jóóóóóó?
    Az egyik legtrágyább volt. Még a 911 Turbónál is. Az legalább T3as volt...
  • mamiya70
    néztem a SUBARU-s videóidat, milyen tuning van rajta?
  • chris1997
    Eddig is jó kocsi volt...
    Most csak jobb lesz
  • adamatts
    350Z-t kiveszik a játékból és emiatt újratuningolják ideje volt már...
  • balinttb
  • tutuhawer #24262
    Szevasztok, sikerült videóznom hosszú idő után. trükköztem a beállításokkal, hogy ne szaggasson nekem, és élvezhető legyen nektek. 2 Skyline-ommal is mentem. A 2 videót nem ilnkelem be, csak a youtube-csatornámat: http://www.youtube.com/tutuhawer
    Akinek van elérhetősége, küldje el Bones-nak, aki aztán marhára tudja, én meg már feltettem a World-Garage-ra.
    Üdv, THawer
  • RED BULL F
    A Panamera Turbo mostantól megvásárolható a Car Dealer-ben is!
  • Undertaker189
    Az Eclipsenek kellene berakni a simáját, hu az nagyon jó lenne!
  • noblem1983
    Szép lett és nem is megy rosszul a verda.Összehoztam a raktáramból még egy Z,K,Z,K,P,K összeállítást de nekem nincs gondom a kanyarodással szóval megérte várni a jól kinéző CCX-re.Váltót kivéve tuned cuccokat raktam bele.