94802
  • Tarpi
    nekem megy, de
    - elsőre fekete képernyő és az nfs egérmutató és percekig semmi -> alt+F4
    - másodszor nagyom hosszú Loading felirat, de betöltött
    - harmadszorra ment rendesen.
  • Szil2
    de ki tud bejelentkezni nekem nem akar betölteni.....
  • chris1997
    Nincs karbantartás, egyszerűen csak szar.
  • Szil2
    nekem se lehet h karbantartás van
  • davidcs94
    nem megy a szerver nektek sem?
  • steelers90
    Sok verseny után végre már nem csak képeken látok Ultra partot :D
  • noblem1983
    Le tudnád írni milyen cuccok vannak az R8 5.2-be? Én is vettem mikor leakciózták de ugye a part dobás ritkasága miatt így lenne egy "útmutató" mert próbálgatni nem nagyon van lehetőség.Előre is köszönöm.
    Egyébként jó autó.
  • Csabesz001
    Én hátul kullogtam a kis Silvia-val. Előttem egymást rammolta a két Camino, én meg simán elmentem mellettük végül. :D
  • davidcs94
    az még hagyján hogy lerammolnak, de amikor nekiállak juggerezni, akkor szó szerint kilöknek a pályáról, mert sokan nem tudnak normálisan játszani, és ha esetleg vesztésre állnak akkor utat törnek maguknak...
  • Csabesz001
    TE-hez soha nem versenyként állok hozzá. Waterfronton mentem a minap, 8-ból 5 Camino. Úgy lerammoltak mint a szél.
  • davidcs94
    izomautó, nem kanyarra van, de elfogadhatóan lehet vele kanyarogni, csak meg kell vele tanulni, gázról el a lábat(kezet) alászed és kigyorsít, de megvan a technikája
  • chris1997
    Ne T.E-n "versenyezz". Menj igazi versenyre, ott majd meglátod mit tud egy Camino..
    TE-n senki ne mérje kocsija képességét! Csak a ram-ot tudja méregetni.
  • Csabesz001
    Tulajdonképpen ha megyek HS-en, és 10-ből 5-ször nem Camino jön ellenem akkor ledöbbenek. Nagyon jó ár/érték aránya van, és ha még megpakolja a delikvens akkor mennek azok. De én még jól kanyarodó El Camino-t nem láttam.
  • chris1997
    ElCamino az egy divat autó. Csak azért "aláz", mert kozmikus a nitrója..
    MR2 is ugyanezért..

Én a leggyakrabban megeszem ezeket a hipernitrós fajzatokat az R8(5.2)ammal..
    MAX a M1, meg a GT3RS/GT2 trió fogja ki..
  • Csabesz001
    Igen, az MR2 aránytalanul erős. A kedvencem az volt, mikor élből vesztes hozzáállással beszálltam egy versenybe egy Procar és egy MR2 mellé. A Toyota lett az első. :D
  • B13A6
    Hát...ha csak ez számítana ,akkor mekkora király lehetett anno bétában a 240sx-em mikor sorba bmw-ket vertem vele....
  • davidcs94
    caminoval is lehet verni t3-masat, én is végeztem már gt3, m1 procar, m3, és egyéb nyalánkságok elött, igaz nem olyan sokszor, legtöbbször utánuk érek be...
    de én még mindig nem értem hogy egy t1 es mr2 hogy a rossebbe aláz be minden kategóriát szinte mindig. caminot leveri, 959 et leveri, meg szinte mindent lever
  • Csabesz001
    Biztos azért vertem meg jópárat. :) Tény és való, hogy van pár camino ami elkeni a száját még a T3-as kocsiknak is, de azzal a Suprával én vertem Lamborghini Gallardot is. ;)
  • Undertaker189
    Haha ez jó volt! Supra nyomába se ér a caminonak :D
  • tutuhawer #25240
    szerintem minden tekintetben jobb az El Camino, mint a Supra, sajnos. 1-et nitrózok és nincsen Supra, amelyik azt az időt bemutatja. Szerintem.
  • Tarpi
    Ilyen nekem is van :)
  • chris1997
    Túl nagy lett a kép
  • chris1997

R8-ról hasonló nincs?
  • Csabesz001
    Az attól függ. Ha a Supra jobban tetszik... Gyorsaságban (ha jól húzod) a Supra utóléri a kamiont, de ha Team Escape-re kell a kocsi akkor nem ajánlatos. Nekem a Suprámba most szinte minden 2 kulcsos, de Camino-t lehet vele verni, csak azt is tudni kell vezetni. Kevésbé bika, de a kanyarban gyorsabb a japán gép. Mindenesetre a te garázsod, tied a döntés.
  • adamatts
    kössz Cortezk
  • pipszon95
    Szerintetek lecseréljem az el camino-mat egy suprára? :)
  • CortezK2
    Nekem jó így, amúgy meg:

• CortezK2
    Téerdé-m

• CortezK2
    Én semmivel, szerintem így teljesen jó! ;)
  • SACONEX
    Egy kicsit átszabtam az arcát is :D Amúgy csak IGC-s bodykit van rajta.
  • SACONEX
    Sziasztok! Kb. 2-3 hónapig itthagytam a world világát, de most az ultra partok miatt megint belekezdtem :D
    Íme legújabb alkotásom:

• Csabesz001
    Agyfasz... nézem itt a dolgokat, van aki naponta 3 ultra partot bezsebel, nekem meg 2 napja egyetlen partot sem ad. Se ultrát, se prot semmilyet. A GT-R meg ott áll "motor nélkül" (van benne egy kék bolti dehát az szinte semmit nem ér).
  • adamatts
    ti még miben egészítenétek ki?? csak matricák terén...

• bboyatty
    Eszem faszom megáll. Gratulálok.
  • illesgergely

Legalább duplán húzhattál kártyát a végén?
  • gyeprefos007
    nagyon szépen köszönöm :)
  • tutuhawer #25222
    itt a fórum, a kicsit lejjeb olvasható e-mail címre kell egy mail-t küldeni, benne a tárgy photo contest, a tartalom a képed pontosan 1 szögből , semmi egyéb képmanipulálás, és a játékbeli neved leírva még... SEMMI trükközés a képpel nincs. 1 kép, 1 szög, ALT+Z, aztán garage és úgy a fotó
  • pmarky
    ma ezeket kaptam :))

• SylarHun
    Hehe! Nem is volt kérdés a győztes kiléte!

• gyeprefos007
    ne linkeljetek hivatalos oldalt, mert nemtudok angolul... ezért kérek segítséget :D