94802
  • JuhaAasz
    öröm bódottáá!!!! ha 0%ra elromlik a gt3, mehetek mással versenyezni, mert nem lehet javítani :D #fckyeah
  • chris1997
    nem
  • Szil2
    a feltöltés nem megy az má rég megvan
    és am normális h nem tom megjavítani a kocsim?
  • RED BULL F
    Prt Scrt - keresd a feliratot
  • Szil2
    áh nem megy mind1 le van szarva az egész :S
  • Szil2
    köszi az ilyenhez még nem értek minden más mutatvány megy :D
  • chris1997

A billentyűn..
  • Szil2
    és a print screen az meg hol van?
  • chris1997
    1. Free Roam-ban Alt+Z, garázs és Print Screen
    2. feltöltöd egy képfeltőltő weblapra/tárhelyre, utána az URL-jét kimásolod, kép beszúrása, és kész.
  • Szil2
    hogyan kell képet csinálni a garázsban?
    és ide feltenni is ? köszönöm a segítséget
  • bboyatty
    Jó neked, azért is, mert nem vacakol és főképp azért, hogy van melód.
  • illesgergely
    Gyémántot össze tudom szedni, nálam nem vacakol szerencsére.

OFF:
    Jövő héttől dolgozom, így ritkábban járok majd erre, max estefelé leszek játékban is.
  • janihunk
    Szép nagyon, idejelenne már megcsinálni. Hétköznap is van nem hiszem el hogy ezek se melóznak.
  • RED BULL F
    srácok, engedjétek meg, hogy én is cifrázzam:

Ez lehet nem hiba, de ez nem 7 napos rental? Nekem 21 napra sikeredett :D (előtte 2x hibát írt ki és nem vette be)
  • Ryder159
    Nálam ugyan ez. Nem tudok javítani:

én várhatok a végtelenségig a kártyára(nyugodtan megebédeltem míg vártam, de semmi.):
  • Nomish
    Az semmi,én megvettem a 350Z-t és 600ezret vont le a g*ci...a 300helyett tiszta szégyen,és még kártyákat sem ad -.-
  • RoboKutya78
    Na jó úgy látszik mehetek megint vissza Star Trek onlinozni az legalább "megy"
    :)
  • RoboKutya78
    Remélem lesznek ebből a hibacsokorból ismét boost pont akció. Ismert a hiba, volt már hasonló Ha vesztes vizuál elemet lehet kapjuk a kárpótlást. Talán:)
  • SUNNY84HUN
    az semmi eladtam 1 verdát errort ír kilépek az utcára megyek 1 karikát az eladott verdával , vissza garázsba már csak az előtti verda van meg.. ez után vettem 1 verdát , átfestem alakítok rajta elmenteném error kilépek az utcára megint úgy néz ki mint mikor megvettem vissza a garázsba újra erre már az én általam kreált kinézet van , +még az eladott verda árát sem írta jóvá de még amit most vettem azt sem vonta le
  • RoboKutya78
    ja most akartam írni én is se vinyl akcio se se mmi nem megy értelmessen unkown erorr a tuning cuccok felrakásánál remélem nem veszítettem el a vizuálelemet amire ismeretlen hibát írt.Nagy nehezen ezt is sikerült lementenem, remélhetőleg
    Itt egy friss alkotásom.

• janihunk
    Mi a fene van? Az autót se lehet megjavítani. Verseny végén meg a pénzt se tölti be csak pörög a kör hogy várjak.
  • SUNNY84HUN
    kicsit mennék azt szánalmasan sz@r a szeró :S , eu és az amcsi se tutkó
  • bboyatty
    Szerencsére ismét jó a szerver. Mikor volna kedvem tuti nem jó a játék.
  • noxwill
    Nekem meg TE után bekrepál a cucc. Kiírja hogy adja a nyereményem, de baszik adni.
  • RoboKutya78
    ja és minden kilépés után a nem sikerült mentéssel jelenik meg az autóm.
  • RoboKutya78
    A múltkor pár napja megvetten az elcamino ss járgányt gamechasért azt engedte festeni meg minden.
  • RoboKutya78
    Srácok hosszú szüncsi után feljövök egy kicsit festegetni és megrökönyödve tapasztalom hogy pl a toyotámat szinte képtelen vagyok hibaüzenet halmok nélkül átalakítani.
    Kezdte ott hogy nem engedte a régi festést lekaparni, kilépek a játékból és látom hogy leszedte a festést. Na akkor hajrá gondoltam befestem más színre kezdésnek erre ezt vágja a képembe hibaüzinek:
    Volt már valakinek hasonló gondja?Más autóval nem próbáltam a dolgot.Telepítsem újra a játékot?

• adamatts
    szépótók jó munkák lettek robokutya
  • lorci
    nekem nagyon tetszik a szin összeálitas is és az egész verda úgy ahogy van grat.
  • RoboKutya78
  • RoboKutya78
    Csak hogy mutassak én is valami extrát így igaz sx200 extra kiadású mashine volt

• adamatts
    ezek a gyártó matricák megtalálhatók a 200sx art decority kocsin ;) és simán meglehet úgy csinálni
  • gyeprefos007
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=324050071000636&set=a.323615311044112.73125.244644695607841&type=3&theater

Ezt hogyan 31 matricából??? ráadásul honnan szed ilyen logókat?????
  • adamatts
    nekem is szarakodik nem tudom például megjavítani a kocsimat meg találkoztam olyannal is hogy verseny végén várok várok.... eltelik 5 perc... semmi még mindig tölt befele hogy mit kaptam de utána meguntam és alt+f4 lett a vége... tegnap még viszonylag normális volt...
  • HITMANHUN
    oké én már nem akarok bonyodalmat igazad van mert amit az elmult két napban kaptam az igy is elég
  • bboyatty
    Nem tiltják, csak nem szép dolog egymás után berakni 3 képet ami mehetett volna 1 hozzászólásba is. Ja és használd a válasz gombot, így mindenki érti majd, hogy kinek megy az amit írsz ha esetleg valakinek szánod.
  • HITMANHUN
    ja bocs még nem rég vagyok a fórumon :) de sztem nem tiltják ugye ????
  • HITMANHUN
    2 napi termés aratás :D
  • bboyatty
    Hitman, nem rosszból de ezeket lehetne egy hozzászólásba, ez egy topik nem chat.
  • HITMANHUN