94802
-
BDGO94 #26281 hali megtudnátok enkem mondani hogy tudok ide képet feltölteni amikor 20 kb enged csak -
adamatts #26280 ultra packok most 30% olcsóbbak limitált ideig!!
-
JuhaAasz #26279 @auralvampire!
neked erre van szükséged
NFS U2 Dragozool texture pack -
Gam3r #26278 Bár én , hogy megmondjam , jobban örültem volna olyan cuccoknak , sajnos elég sokszor nekem olyat ad , amim már van:)
Pl minden Tierbe van már pro váltóm , ezért szükségtelen... :S -
RED BULL F #26277 Nem vagy egyedül. Ma a legelső HS ezt dobta. (úgy, hogy a nyomit ráadásul 2x el is kapták)
Rögtön ezután pedig ez esett:
-
Gam3r #26276 Érdekes kép lett... A lényeg hogy ugyanolyan 4,6,9es rugó:) -
Gam3r #26275 Na ilyen nincs:D
Megint egy kis szünet után elsőre dobott ugyanolyan partot ...:D Jó hogy van 3 db t3as autóm...:D De most nézem , egyikben ugyanilyen van (így már 2ben) , másikban meg ez a fajtából , csak tuned:(
Valakit érdekel?:DAztán lehet hogy csak marad a "múzeumban" hogy mennyi pro-m van , csak éppen hova nem tudom felhasználni:D
-
#26274 Helló! Létszi vegyetek fel barátnak. A játékbeli nevem is CSARMY. Nincs egy magyar barátom se :( De csak ha úgy gondoljátok :) -
gyeprefos007 #26273 zsír köszi meglesem majd :) -
G4RY21 #26272 Nah, megvan. NVidia vezérlőpult/3D beállítások/NFS U2-t kikeresed/ bekapcsolod a trilineáris szűrést.
Elméletileg ennek meg kell oldania. AMD-nél fogalmam sincs, hogy hol van ez. -
G4RY21 #26271 Régen NVidia driverben átállítottam valamit, amivel normálisian néz ki, de már fogalmam sincs, hogy mit. Utána nézek, hátha megtalálom, hogy mit kellett művelni vele. -
gyeprefos007 #26270 már volt azis :S -
veszettróka #26269 OFF - Oda egy játék-újraindítás kell. -
Gam3r #26268 Tudom , de rég nem voltam (húúú de nagyon rég , 1 hónapja voltam 1 órára...xD) és most kezdi nálam megint , állandóan ezt csinálta nekem régebben is...:) -
noxwill #26267 Miaz hogy kezdi?
Ez állandóan van -
gyeprefos007 #26266 OFF!!! Srácok segítsetek. feltettem NFSU2-őt és ha maxa huzom a grafiktá a főld az út akkor is pixeles marad, de nagyon... kis kockákból áll az egész :s hogy tudnám azt beállítani normálisra? -
Gam3r #26265 Nah kezdi , a szokásos hibáját...
Hibát észlelt az nfsw-ben , ezért leált... Fuck... -
adamatts #26264 én eddig 4 ultra partot nyertem és abból csak 1-t High Stakes-n a többi 3-t multi futamokon -
noxwill #26263 Totál elkapott a gépszíj
-
noxwill #26262 High Stakes....
Bár én kb 50-100 futamonként kapok 1-et, de ez változó. Az esetek többségében ott lehet nyerni. -
Gam3r #26261 Ti hol mentek az Ultra partokért , mit tapasztaltok hol kaptok legjobban t3as ultra partokat? -
noxwill #26260 Nem vettem észre semmi változást -
Gam3r #26259 Ja , ez jellemző a murcikra , én murcim is nitrónál egy kisebb kanyarban farol , és akkor már nehezen hozod vissza , jelentős sebesség veszteség nélkül:) -
Quqa #26258 Valaki nem érzett valami változást a NAGY Murcin (gyémántos) mert mintha jobban (vagy inkább veszettül ) menne csak még mindig bután fordul tapad de ha egyszer elveszt a tapadását menthetetlenül kifarol. -
chris1997 #26257 Tutu Tuning Calculator...
Asszem nem ajánlatos ezt a cuccot használni
(gyenge poén itt is meglett X) ) -
#26256 A dadogósoknak Tutu-tuning calculator Meló után kicsit gyenge poén, de azért megteszi -
HITMANHUN #26255 sziasztok van még valaki ????
-
#26254 A Car dealer-nél!
-
BDGO94 #26253 ez hogyvan csinálokegy új drivert és mejik driverhez megya boss mindettő vagya új driverhoz???
-
Quqa #26252 Ez nagyon tetszik és ettől talán így megy majd az az ocsmány Elite Viper (és nem ami a videón van mert az szép!). Tudom, tudom tettem már fel, de nem lehetett kihagyni.
-
Gam3r #26251 Nagyon-nagyon érdekes , egyébként én is murcival vagyok , egy talán közepesnek mondható tuninggal (alap tuning + 1 7es fék + ez a váltó amit most nyertem).
De én szeretem , bmw-hez képest sokkal jobb:) -
barack1997 #26250 Engem olyan veszély nem fenyeget, hogy megtelik az inventory-m, kemény 15 alkatrészem van abból 5 street tuned.. 300 HS után semmi part, még street se :D -
BDGO94 #26248 amuyg képet ide hogy leeht fel rakni mer print skennel 180 vmenyi kb ide megcsak 20 ig lehet -
Gam3r #26247 Amúgy érdekesnek találom azt , hogy az MR2es játékost nehezebb megverni , mint azokat , akik sokkal jobb lp 640-el vannak , és rtr-x -ekkel :D -
Gam3r #26246 Történt valami a pro dobási esélyekkel / arányokkal?
Kicsit csodálkoztam , hogy első versenyre ezt dobta:
-
mamiya70 #26245 köszi, bár hazudnék ha azt mondanám, hogy megértettem...
szóval nem lettem sem okosabb sem tájékozottabb, de azért köszi... CHRIS-nek -
BDGO94 #26244 jah és nem blokolja direkt kikapcsoltama tüzfalat mindent de semmi -
chris1997 #26243 NFS World Tuning Calculator -
BDGO94 #26242 akor mi a gond??? szted mer sztem a rendszer -
mamiya70 #26241 sziasztok!
azt meg tudja valaki mondani, hogy a különböző alkatrészeknél jelzett teljesítmény javítási %-ból (pl 7-13-0) hogyan lehet kiszámolni, hogy valójában milyen értékek fognak kijönni???
mert eddig akármit raktam az autóimba, soha nem azt az értéknövekedést eredményezték, amire számítottam...
csak úgy érdekelne, nem az életem múlik rajta :)))