94802
  • HITMANHUN
    szerintetek a gtr 34 et vagy a 32 őt vegyem ???? a válaszokat előre köszi
  • HITMANHUN
    bocs de nem szeretném nem érek rá partozom majd a végén ha kell tele dobálom a forumot de a többiek nem biztos hogy örülnének ?
  • SUNNY84HUN
    és ez nekem 3 óra alatt jött össze akkor .. de lezsibbadtam teljesen , inkább most bf2 -t tolom online

- Chris a t.e mindig bugos és sz@r , a legszebb mikor 320-30 mentem és követett 2 zsaru .. megfogtak , a másik a kis zsaru autó úgy odébb vágja a rhinot hogy kirepül a pályáról olyan ramjuk van mint a barom
  • Big Boss Hu
    Amúgy már azelőtt kiírja mit nyertél a haveroknak, hogy kiválasztanád a kártyát, szóval mindegyik alatt ugyanaz van.
  • chris1997
    Hát eddig hányingerem van ettől a High Shit(nagy szar)-től, eddig semmi használható.
    Team Escape: Bugos vagy, szar vagy, unalmas vagy!
  • SUNNY84HUN
    én tegnap előtt 8 ultrát szedtem ki a hs - ből ( 1 bukta volt mert megtelt a raktár ) , mindig balról a 4ik kártyát húzom látszik a képeken is amit bedobáltam aznap
  • BDGO94
    hahó hitmanhun tegnap azt írtad hogy te tudol bár boostos tippetis ingyen csak egyet nem osztanál meg velem :S
  • noxwill
    Ma 1 ultra.
    De tudod mit?
    Elhiszem.
    Csak bizonyítsd be hogy ez működik.....
  • HITMANHUN
    már megbocsáss de én ma 2 ultra 4 3 kulcs te hol tartasz ????????
  • noxwill
    Már megbocsáss de ez akkora baromságnak néz ki ahogy van.
    Nincs meghatározva mi szerint dobja a partokat, teljesen random az egész.
    Ahogyan az is hogy melyik kártyát húzod.
    Tök mind1 melyiket, ugyanazt adja jobbról 2-ra mintha a bal szélsőt húztad volna.
  • chris1997
    Idő, Powerup számít?
  • BDGO94
    sziasztok na hitmanhun a tegnapi bossst omra mose szeretnél válaszolni segítenni :( szépen kérlek segics
  • HITMANHUN
    ja és ha érzed hogy a zsaruk a szokásosnál is jobban ütnek nagyon nagy tuning van a levegőben :)
  • HITMANHUN
    ne légy sose t3 nál más autával mert ha igen ez nem érvényes ja és ha ad 2 3 ultrát és meg áll kezdj el fojamatosan első lenni és keres egy ujj kártyát és azzal tedd ugyanazt mint az előzővel érdemes a nagyobb tuningolási szintü autókat jól a falba baszni akkor biztosan nem ér utól 1 jugernauttot lőjj az egyenesben :!!
  • Quqa
    És ha egyformák vagyunk mert ez az általános 50 lvl-en.
    Nekem a T1-re adott különbem a legtöbbet és ha majdnem 1x-re értünk be persze mint mindenben ebben random ad a játék ez van.
  • chris1997
    Kicsit ráteszem magam a HS-re(Kő a nitró X) .
    Ha ezek beválnak, akkor itt egy új taktikusunk
  • HITMANHUN
    na jó segitek
    1. a nagyszintü erős autókat (t3 ) akat verd le mint vak a poharat
    2 .találj egy akármilyen tuningot
    3.a kisebb tier szintü level 50 ek ellen légy második és nyisd ki azt a kártyát amely ez előző körben partot adott
    4 . ha ujra 50 t3 ellen kerülsz be soha ne vesz el egy futamot se mert megszakad a sor
    5. ugyhogy kisseb tier elen veszits a nagyok ellen nyerj ennyi :D
  • HITMANHUN
    annyira kiszámitható az egész egyszer megtalálom a tuningot aztán jön
  • Quqa
    Jöhetsz bármivel sajna Tutu ellen nem sok esélyünk lesz (pedig alig látom fent mostanában) majd lehet megint megszórom mágnessel mint a múltkor toltam neki 2-öt hátha belassul és kapott bónuszba még 3-at a játéktól valahogy. Csak azért javasoltam mert ha tier-t váltunk kicsit erőfölénybe leszel az RTR-X-el mondjuk egy RX8-al szemben max. majd közben váltasz.

Hogy csinálod ez a sok ultrát valami varázsló vagy?
  • HITMANHUN
    it a másik :D
  • janihunk
    Na mi a fene van, ennyire adja?
  • HITMANHUN
    az első ma de nem az utolsó :)
  • chris1997
    Ismerős a gyerek..
    Kicsit az egoja is nagy.. de hát az nem baaj... X)
    Na még töprengek ki is lehet ez az "okostóni"
  • noxwill
    Tudom csak ma kicsit köcsög kedvembe vagyok
    Egyébként is csak húzni akartam, mert tudom hogy ő csinálta azt.
    Egyébként valahogy 1x nekem más sikerült kihozni, de azt is csak úgy hogy a Showroomba volt jó, minden máshol meg lilás-kékés volt.
    És ez a gond a pirossal is. Nincs normális. Ha a színkód szerint az 1:0:0-ra mész, bent a garázsba jó lesz, kint az utcán meg átcsap rózsaszínbe..
  • SUNNY84HUN
    ez a csávó festése de ismerős nekem , nem ismered véletlenül ?
  • CortezK2
    Ebben a játékban nincs is normális kék sztem...akárhova állítom, semmilyen, tompa kék lesz , mintha koszos lenne az autó...
  • bboyatty
    Mert kb lehetetlen azt a kéket kikeverni a játékban, én is sokat próbálkoztam vele de nem sikerült...
  • noxwill
    Az lehet hogy ügyes, de ebből a képből pl. kapásból kiszúrom hogy az eredeti Impreza kéket nem nagyon sikerült másolni....
  • HITMANHUN
    oké köszi de ha nem gond lehetnék a DARKASSAULT profilban ?
  • Quqa
    Nem lényeges felhúzni jó a fő profil is mert mind a 3 Tier-ben szoktunk menni és ahogy látom csak ott van mindenből. Igazolj vissza a haver listán és fogod látni mikor lépek fel.
  • CortezK2
    Az az R34............... "nyáááálcsorog", gratula!
  • B13A6
    Fúúúú szerencsétek,hogy ennyit írkáltatok,így már be se szólok ,mert én se tudnám mire vonatkozik :D
  • Gam3r
    Az se mindegy , hogy boostos játékos vagy-e , vagy sem , boostos autód van-e , vagy sem.

Amint látom porsche 911-ed van , amivel állítják fel a világrekordokat , és valljuk be sok kocsi nem ér a közelébe , szóval valamikor nem nagy dolog jó időket felállítani , amikor megvan hozzá a jó kocsink , jó cuccokkal benne... :)
  • Gam3r
    Pro fékből van 13as is , akkor ez egy gyengébb proval ér fel.
  • tutuhawer #26408
    én 60 db mysteyt tudnék venni, de inkább passzolom, ma reggel is toltam 5-öt. Képzeld , milyen ideg vagyok én...
  • doncsi1
    mivel hogy tiszta ideg voltam h gyemantbol is szaros zold imp fek eset vettem 4 mysterut mivel csak enyire volt penzem..ss
    hietetlen:))
  • SUNNY84HUN
    újabb leárazások
  • birkuszd600e
    Akad az is :)

Mobil1 R-35:
  • tutuhawer #26404
    ;-) én a Skyline-t kedvelem a legjobban, meg a Silvia egyedi régi bodykitet is. Szép a garázsod, a HP BMW is jól mutat nagyon. Egy Mobil1 logó, ha lenne még esetleg..
  • birkuszd600e
    Jó az 1 e-vel is meg 19 e-vel is :)

Apropó, még nem sok festésemet dobtam be ide, egy kis kedvcsináló, hogy miket lehet kihozni vonalakból-körökből és egyéb rendelkezésre álló fóliából: (előre is elnézést a sok képért)

Zippo Performance Road Runner:

Sparco R8:

Advan Sky R34:

M3 logo:

Total E46:

Momo R35:

Motul Silvia:

Hp Z4: