94802
-
HITMANHUN #26767 nfs wold stats :) -
BDGO94 #26766 és hitmanhun azt hol jelzi hogy kié a legjob pálya időő??? nem vágom -
BDGO94 #26765 jó az autó az nem szegény mer télleg királyi autóó:) -
krisz8ball #26764 Egy SV murcim nekem is van
-
Nomish #26763 Na ezt szegényezze le valaki! :D
-
HITMANHUN #26762 sziasztok gondoltam veletek közlöm először hogy világrekord köridőm van a sawannah streeten :) és ezel még nem lesz vége szép lassan átveszem majd minden pályán az első helyet :) -
BDGO94 #26761 jah nem aza baj hogy negativ de mér szegény :DLOl :D láttam énmár ennél sokal szarab festést :D -
nfsmw4ever #26760 Ja. Ez kb egy négykerekű indián (mondjuk irokéz) totemfa... Szinte kerestem a falon körbe a törzsi maszkokat, meg tomahawkokat. Esetleg egy-két bőr dob is mellette dobna a látványon. Vagyis ha a T. művész valamely ilyen népcsoporthoz tartozik, akkor okés a festés és igenis szép. Egyéb esetben én is csak negatívan reagálnék az alkotásra. De valóban egyedi. -
B13A6 #26759 Te meg minek teszed ki ha így fogadod a negatív kritikát...remélem nem vártad,hogy mindenki gratulálni fog a szépségéhez...arra egy olyan fórumot kéne keresned ahol ezt a stílust díjazzák(van ilyen?) -
BDGO94 #26758 még szegény LOl, magad sajnáld ha van miért,ha meg nincs ne szegényez. -
#26757 szegény autó... -
BDGO94 #26756
Készvana silviámis :))) -
#26755 1 nem béta, már jó ideje
2 a chat a hacker támadások miatt nem működik, ne tudd meg milyen volt mikor feltörték...
3 a bugos üzenet a figyelmeztetés arra hogy nincs chat... -
#26754 óóóóóóóóóó nem is tudtam,hogy ez a játék beta.:D cset se megy,bugos üzeneteket kapok,még egy jó ticketet se tudtam loggolni. :P -
#26752 Emberek mi a magyar csatorna neve?a fenti gn 3 nem működik -
Quqa #26751 Nem volt azzal semmi baj csak a PH-n kicsit túlspiráztad és megnevelni ezt a gyíkot szerinted? Egy béna kisgyerek aki a szerencsétlen RTR-X-ével is szarul megy (mint a csalok nagy része a nélkül) és szerintem nem nullázás ejnye-bejnye stb. kell az ilyennek hanem törlés. Kár hogy nem vagyok hacker mert szívesen feltörném az acc-ját és törölném a fenébe mert ezt érdemli az ilyen semmi jobbat.
Remélem viki fiam olvasod és elásod magad az udvaron! Esetleg ... -
norby9201 #26749 Ez csak véletlen egybeesés,vagy te csináltad Szabi?
-
-
Gam3r #26746 OFF: Ha már EA , valaki BattleField 3-on játszik???
Szerintem , a véleményekből leszűrve az idei legjobb EA-s játék , ha a Run , tényleg nem lett jó:)
Grafika perfect , optimalizálása perfect , játékélmény perfect -
#26745 És ami kimaradt: Írtam azt is, hogy csak szabad kóborlás közben lett tesztelve ez a f*s, még véletlenül sem jutott eszembe akármilyen single futamban, pláne nem multiban kipróbálni! -
#26744 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tök jó ez az integetős smiley -
#26743 Tisztelt MET!COOLER!
Nem ma kezdtem az ipart számítógép ügyben! Helytakarékossági okokból nem részleteztem, hogy a temp fájlok is törlésre kerülnek nálam minden egyes nap (ccleaner is izzik rendesen), + az "everything" nevű programmal is rákerestem a törlés(ek) után, és csak a tömörített fájl az egyetlen verzió a gépemen jelenleg.
És hogy menti az accountra? Igen, lehetséges és inkább biztos! De amig nem használom ezt a sz@art, addig a statisztikám sem fog érdekes adatokat tartalmazni + van pénzem arra, hogy hivatalos segítséget szerezzek be a futamokhoz - azaz SpeedBoost-ot!
Természetesen hinni csak a templomba kell, és én nem csinálok segget a számból! Én élvezni akarom ezt a játékot mint eddig is! Ismétlem önmagam: a program beszerzése tapasztalat gyűjtés céljából történt! -
#26742 ezt hogy érted, Razor, hogy az accountodra is menti? -
smokes #26741 de ha az accountodra is menti akkor van bukta ,erre mondjak azt ha hasznalod akkor valald a feleloseget -
smokes #26740 Tisztelt goregrind!
egy barmilyen cheater programot kitorolni mar nem nagy muveszet ,mert minden kisebb memoriajat a temp. fajlokba menti es ha ott tenyleg megtalalod es kiszeded akkor arattal gyozelmet mert akkor tenylegesen torolve van a geprol es a documentumokbol is torolni kell ,onnantol kezdve egy pacth is jon a jatekhoz, mar teged nem tud megfogni. -
#26739 így van, de épp itt jössz a képbe magad: Téged csaló nem győzhet le. Ha ezzel jön, azt látod, mert a falon átmenős az nagyon látványos, a powerup is feltűnő, de nagyon. A futam végén meg megjegyzed, hogy ez most itt egy csaló volt, azaz nem győzött le téged. Sima ügy. Én így fogom fel, majd' 2 éve, és eddig mindössze egyszer estem ki a ritmusból. Meg még egyszer majdnem... -
#26738 Én nagyon bízom abban, hogy kilövik ezt is minél előbb! Nem picit idegesítő a tudat, hogy bármikor bárki ezzel indul ellenem! -
#26737 itt a trükk, bizony, fizetős a téma. Épp ezért ritkább a csalás, amennyire én meg tudom ítélni. Az biztos még, hogy aki letölti, és használja, az nagyot kockáztat. Lekövethető simán, könnyebben, mint a régi trükk. Én egy fórumot olvastam végig valamelyik nap a héten, és a program készítője, aki hacker, a többiek csak csalók, nem hackerek, tök ideg, hogy így használják a csalását, mert ő is tudja, hogy 10 perc kipatchelni az EA-nek. Mint a régit is. (zárójelben megjegyzem, hogy azon is mesterkedem, hogy Sachsenpowert elküldhessem az anyjába. Nem könnyű, mert stat oldal admin, elég sok embert ismer, de azért a jövő héten összehányok neki pár kérdést, és ha rosszul felel...) -
#26736 Már várom! -
#26735 A Következő Elite verda
-
#26734 mert egy kib@***tt béna noob! ennyi a titok!
Az előző hsz-ben meg kimaradt egy "/" jel ahogy nézem, aláhúzott mindent mint állat! -
#26733 én azt tudom, hogy ha felteszem a szokásos idióta kérdésem mindenki barátjának, Viktornak, akkor "HEHE, nem tudom" a válasz. Megkértem, hogy mondjon egy felületet, ahol beszélhetünk pár képről, de ő nem fórumozik, így kicsit egyoldalú a dolog.
Én azt tudom, hogy egy kis segítséget kértem az ügyben annak idején, de szemrehányást kaptam. Azt akartam, hogy egy jobb játékossal bővüljön a magyar közösség. Nem akartam eltitlást, nem akartam nullázást, nem akartam kiközösítést, hanem azt akartam, hogy segítsetek nekem, mondjatok vélemányt. Akkor megégettem magam, mindhárom magyar fórumban, nem foglalkozok a dologgal komolyabban. Szar, mert mindenről eszembe jut Viktor, és ahogy írt, amit írt nekem, amit mondott nekem, amit nem mondott nekem, és nem könnyű olyan lelkesen menni, mint azelőtt.
Mutatom a két linket, amit meg lehet ítélni:
2011 10 23
és
2011 11 01
1 hét alatt mentem pár futamot, és érdekes dolgokat láttam. Elpofáztam Viktornak, hogy engem persze, legyőzött a tic tac BMW-vel, de még kiket győzött le, mondom is:
meg kell nézni az előtte és utána dolgot:
park boundary, north belleza, ocean view, camden and route55, stadium and hwy1, boundary and marina bizonyosan powerup mentes idők. Meg kell nézni, milyen az a Porsche, meg kell nézni, mekkora tapasztalata van az adott pályákon a sofőrnek, és felteszem a kérdést Viktornak, akinek nincs takargatnivalója, sőtmitöbb én vagyok a geci, én vagyok a béna, én nem tudok veszíteni, Szina pedig ugyanúgy szar játékos - idéztem.
Szóval a kevésbé jó autó, a nulla RAM skill, a nulla tapasztalat a pályákon, a kevésbé tapasztalt Viktor hogyan ment ilyen időket különböző napokon?
Meg se merem kérdezni, hogy a régi játékostársaim által nem Viktornak, hanem RX7668-nak ismert profil a boostos autókkal miért került törlésre. Tele volt starter packkal és van emléke sokaknak egy teli groupról, amiben fura dolog történt. Ha arra rákérdezek, csend van.
Én kértem elnézést, miután okoskodtam a fórumokon... Rohadjak meg, ne legyen a nevem TutuHawer, ha ezek valós idők...
-
#26732 Ok, hogy van ilyen és hogy használja is de akkor miért nem végez az első helyen? 29 nitró, 10 sling és egy El Camino egész jó esély a győzelemhez. -
#26731 Igen!
2 napja megvettem 10 euróért a progit eg orosz arctól, mert tudni akartam már, hogy mivel is állok szemben! Természetesen nem használtam és [u]NEM[/i] fogom használni élesben - azaz single vagy multi játék közben, csak az utcán kóborolva próbáltam ki!
Ezek után (hogy birtokomban van egy ilyen) természetesen senkitől nem várom el, hogy versenyezzen velem, mivel a csalás gyanúja fenn állhat bármikor bárki részéről!
De én akkor sem fogok segget csinálni a számból, a program kitömörített verziója shift+del-el el lett távolítva a gépről, a tömörített pedig a felejtés homályába merül...
Amit még felejtettem, hogy jelentettem a "#26729" hozzászólásban látható személyt a megfelelő helyen, és amint Sachsenpower jelzi, hogy utána szeretne járni a program lehetséges kilővésének, azonnal eljuttatom részére. Remélem lesz gyógyír erre is! -
noxwill #26730 áháá szóval itt van a kutya elásva.... -
#26729 Sziasztok!
Ha olyasmivel találkoztok, hogy valaki sok - nagyon sok - Power Up-ot használt el, az NEM szerver bug, hanem az "NFSW Hack, build 922-es" (vagy egyéb verziós) program eredménye!
Hogy lássátok nem a levegőbe beszélek, itt egy kép magáról a programról és egy friss [i](kb 3 perce készült)[=i] eredményjelző fotó!
-
#26728 Há' nem nagyon ... -
Quqa #26727 Hát én nem szívesen megyek vele a következők miatt állítólag!!?? Route 55 az ő pályája akkor hogy a gránátba lehet hogy gyorsabb időt megyek tőle lehagyom egyenesben, kanyarban, mindenhol úgy hogy alig mentem itt ráadásul nem is a kedvenc pályám (nagyon nem de már szokom) pedig egy penge sofőr persze ha CSAL. Köszönöm én nem kérek belőle SOHASEM!
Ha te mész el ok, ha Nfree ok, ha Szarmatrac ok, ha bárki más ok, de ha a saját pályámon úgy megy el ahogy nem lehet menjen az a jó édes any.kájába.
Este ráérsz vagy innen bárki páran már jelezték jönnének.
Más: én ilyesmire gondoltam nem vágom, de ettől szebben meg lehet csinálni abból a 31 matricából?
-
B13A6 #26726 Abból is lehet boostot venni,de mi értelme lenne,ha csak venni lehetne ugyanúgy azt is,akkor már közvetlen worldon keresztül vesz az ember,nem?....valami bonyolultabb dolog van ott szerintem a háttérben aminek má utána kéne járni.... -
chris1997 #26725 És te hiszel Devellisnek?!
asszem az aeriagames.com-on lévő pontokra gondol..
Amúgymeg, az is olyan mint a speedboost, venni kell...