94802
-
varazslo1 #28005 Én meg a stat :P
Sose voltam jó sofőr s aligha lennék valaha is az :D :D
Nekem úgyis csak a játékélmény maradt meg, az meg, hogy hanyadik vagyok, nem igen érdekel.
Ezzel az újítással újra megjött a játékkedvem, mert lett valami újdonság, változatosság, új szinek kerültek be a játékba. Részemről pozitív ez az skillezés még akkor is, ha nem igen nyitok aranykártyákat -
#28004 Aham, nullázva van tuti, mondták, hogy le lesz...nem mintha nem leszarnám. -
nfsmw4ever #28003 Sziasztok! A stat oldal nullázva!!! Vagy valami bug, ami szintén nem lenne meglepő. Gondoltam szólok. -
stanko23 #28002 áhá köszi,azt hittem vmi új dolog, -
#28001 High Stakesk, egy team escape. -
stanko23 #28000 feltenném az év kérdését:
mi az a HS? :D -
mamiya70 #27999 már hozzászoktam :))) -
gyeprefos007 #27998 Valakinek nincs eladó profilja? ( nem feltétlenül pénzér) de ezt majd privátban! -
JuhaAasz #27997 ja nem ismerjük -
spank309 #27996 durva nagy nfs-el nyomultok azt nem ismeritek a kocsikat? Toyota Celica még az underground-ban is volt.
Néhány kép tőlem, csak a szebbek:
Amúgy már rég nem játszok...
-
Quqa #27995 Ha sok alkatrészt szeretnél akkor HS (persze aki bírja, de most bivaly gép kell mert hamar elkapnak különben), az add a legtöbb part-ot, bár nekem tegnap 15 körből (T1-el) csak skill-t adott de azt vagy 8-at abból viszont csak 2 amit használni is fogok. -
JuhaAasz #27994 jó ez csak egy verseny...nyugodj meg, lesz, hogy 3-4 napig semmit se nyersz -
mamiya70 #27993 példának okáért ma 33-as sprint pályán toltam egy jól sikerült versenyt, ha jól emlékszem 5 vagy 6 versenyző indult, és sikerült nyernem, de ajándék vagy csúzli vagy pajzs volt talán...
mindegy végül is ezzel a felszereltséggel is tudok esetenként nyerni... -
stanko23 #27992 én azt vettem észre,hogy ha pl lvl 32vagy és simán eventezel akkor bőven az alacsonyabb szintű páyákra rak be. mondjuk lvl30sig és sokkal kevesebb eséllyel nyert alkatrészt,ha 4-szer 5ször egymsután is nyersz,mint ha rámész a legújbban bedobott pályára és ott nyersz 2-őt 3mat. Nekem régebben a college mall,Hasting meg ezek privátba dobták rendesen. Hastinggal próbálkoztam idén is,de már nem dobta úgy.
lvl40ig még nem jutottam,hogy utána mi lesz. 25ös szintihg,ha jó vagy,jó helyen,jó időben elég rendesen dobja. de szerintem reális lehet,hogy kocsifüggő is -
JuhaAasz #27991 talán...ebbe énis úgy gondolom picit, hogy ha 8 fős versenyt nyersz, akkor talán jobban eshet valami cucc...csak hát 8 fős verseny 90%-ba nem tölt be normálisan (kiesik 1-2-3, akár 4 ember is), plusz ha mégis 8 fővel indul el jól, akkor szerinted szinkronhibával lehet nyerni? :D rajtnál alsóhangon 2-3 ember repül valamerre :D -
JuhaAasz #27990 jól mondod :D -
mamiya70 #27989 értem én, végül is ugyanarról beszélünk :)))
csak nem értem a logikát, de azt írtad nincs is benne, mert véletlen szerű...
csak furi, hogy pl. egy játékban amikor 3-an versenyeztünk, a 2. helyért kaptam egy 8%-os féket,
egy 8 versenyzős nyert versenyért meg 5 újratöltést vagy mi a nehézséget...
mintha azt olvastam volna, hogy a magasabb szintű pályákon a több versenyzős meccseknél valószínűbb a magasabb kategóriás alkatrész... -
stanko23 #27988 ööö nem tudom, fél éves lehetet a játék,én télen kezdtem,lehet inkább 1,5év lesz a 2,5 :D -
JuhaAasz #27987 akkor tényleg tele lehet :D amúgy a 2,5 év nem túlzás egy kicsit? :D most lesz a játék 2 éves július 29.én azt hiszem -
JuhaAasz #27986 igen, ezt a tényt jól látod. ugyanis
kék kártya (4-8.) : average "jutalom"
bronz (3.) : good "jutalom"
ezüst (2.) : better "jutalom"
gold (1.) : best 'jutalom"
persze, ez nem garantálja, hogy minden 3.dik nyert versenyen ad valamit, ahogy az sem, hogy mondjuk a win rate-d 80% -
stanko23 #27985 köszi Juhász,kipróbáloom
játékélményre visszatérve... sok minden lehet végül is.
én vagy 2,5éve kezdtem játszani Silviával,Mazda rx7el,majd Lotussal akkor még nem volt ennyi boost car. akkor is meglehetett izzadni ezek ellen a kocsik ellen. most meg,ha nem fizetsz ezekkel szinte semmire sem mész egy mr2vel,boostos bmwel stb. Az sem tetszik,hogy aazért 240sx-el simán vertem a silviákat meg a jobb t2eseket is.De időközben basztak vmit a kocsival és indokulatalnul is úgy kanyarodik már,mint 1 fa.
az persze jogos,illetve érthető,hogy egy ingyen játékos,ne induljon fairbe egy olyannal aki fizetsz.
3.dolog meg,hogy 2éves laptoppal nyomom,tele lehet már kosszal,úgy melegszik,mint ... :D -
varazslo1 #27984 szogenyi!
Nem tán téged is megszokott ott fogni néha lefelé menet?
Jah, elég car, hogy repesztesz s hírtelen 0ra megáll a kocsid és eesel, de hogy miért
Nekem MR2-mben jelenleg 3 csillagos, 1 csillagos supershot meg 1 per. start időtartam növelő 4s.re van benne, még 2 hely maradt skillnek. -
Quqa #27983 Nyugodtan kezd újra semmi értelme (szerintem) 30-35 napnál tovább húzni addig relatíve jól ad. -
mamiya70 #27982 én eddig azt vettem észre, hogy csak 1., 2., és 3. helyezéssel nyertem alkatrészeket, mármint versenyen...
ezért hivatkoztam a nyerési statisztikára...
egyszerűen arra gondoltam ha több versenyt nyerek akkor több esélyem van alkatrészeket nyerni...
tévedek??? -
JuhaAasz #27981 semmi se egyforma :D rengeteg különböző van, ez van :D -
JuhaAasz #27980 semmi köze hozzá...totál random.
stanko:
nem vesznek el az egyszer megkapott alkatrészek. amúgy ha gyémántszedés előtt nyomsz pár versenyt, akkor nagyobb eséllyel ad partot -
Quqa #27979 Azt észre vette valaki, ha nyer pl. nitro power-t az 1 csillagos 10%-os a megvehető viszont csak 5%-os hogy is van ez? -
mamiya70 #27978 én nem vettem még egyetlen BOOST-ot sem, így nekem többnyire csak azok az alkatrészeim vannak, amelyeket vagy gyémánt gyűjtögetéssel szerzek, vagy versenyen nyerek...
ezért írtam azt, hogy ha aránylag tűrhető a win rate, abban az esetben néha kellene egy - egy alkatrésznek is esni, de mostanában nem igen esik, sajna... -
stanko23 #27977 én ingyen játékosként v 270 win és 250 losttal állok,de nekem nem jöttek az alkatrészek. utóbbi 3étben 2ultra és semmi más.
ja és másik kérdésem,ez a gymántos. 76.npnál járok,meddig megy,mert már unom.(1-20.nap ütött)
ha ezekkel szereztem alkatrészt és abbahagyom,majd újjat kezdek,akkor amit a kocsiba raktam is eltűnik?
így lenne reális,mert ha megtarthatnám,minden 25.napnál újat kezdenék,hátha jobbat dobna -
RED BULL F #27976 nyugodtan. még épp felférsz :D -
JuhaAasz #27975 akkor is célszerű meghagyni az ilyen fasza partokat, na de te tudod. én azt mondom továbbra is, hogy nézegesd a skilleket, mi mire jó, és amit gondolsz azokat használd. döntsd el magad, neked mire van szükséged.
mamiya70:
gondolod van hozzá bármi köze is? -
mamiya70 #27974 win rate... az, hogy a versenyekből mennyit nyerek és mennyit nem :))) -
stanko23 #27973 köszi,persze ezeket vágom
hát van 3kocsim.1 t1es 240sx-em. abba hagytam mindenből 2őt,(motor,váltó,fék stb) meg t2ből 2 verda,beraktam ami befért,meg 1 sorozatot hagytam mindenből,mert lassan t3mon gondolkodok(ott is hagytam 2-3mat mindenből) csak kaptam vagy 30-40et . inkább a race és rendőr szekciót "tanultam"
melóztam meg este piálás,szóval berakom versenyhez startokat,nitrókat. ezeket lehet majd fejleszteni,több csillagos rendszer vagy ha nitró kell akkor nyomaassam a nitróhoz valakókat csak? -
JuhaAasz #27972 mi az a nyerési stat? -
mamiya70 #27971 értem a GEKKY nicket ez alatt... -
mamiya70 #27970 főleg azt figyelembe véve, hogy mostanában én speciel alig nyerek alkatrészt...
nem tudom miért...
pedig a nyerési statom nem mondom, hogy szuper, de nem is olyan rosssz...!?!
-
JuhaAasz #27969 eladtad a 3/4-ét? jó nagy dinnye vagy ... -
JuhaAasz #27968 sokféle képpen elrendezheted, ez rajtad áll. ha nem tudod a kis csíkot eltalálni, tegyél perfect start rpm-et, ha fontos hogy a nitród sokáig tartson, tegyél fel extended nitroust, ha erősebbet akarsz tegyél fel nitrous powert...ebben nem lehet optimálisan segíteni senkinek. rendőrözésre, meg gondolom tudod, hogy a piros színű dolgok valók...abból is nézd meg mi az amire neked szükséged van. level 35-ön feltételezem tisztába vagy vele, hogy melyik dolog mire való. egyébként nem romlott a játékélmény, talán a sebességek csökkenés miatt érzed, igenis jobb lett a játékélmény, mert szorosabb, küzdősebb versenyek vannak -
stanko23 #27967 én s kaaptaam rendesen alkatrészeket,elég jókat (13%8% motor pl) csak ezekből v 4 db t2es,meg t1es,eladtam a 3/4edét. Nyerni tudok,bár még boostosokkal nem mentek 3-4meccs alatt,de az egész elsőre olyan,mintha lvl 5ön mennék egy Lotussal
persze nem látom át az új rendszert.
az volna a lényeg,hogy versenybe elég 1 p.start,nitrok meg mittudom én catch up,és ezekhez is lehet nyerni 2szintugrást"?? -
stanko23 #27966 Sziasztok. Új vagyok itt.Jelenleg lvl 35,240sx,Lotus Elise és még a régi rendszer mitt El Camino.
Most tudtam pár nap után játszani. Nekem nagyon nem jön be az új rendszer. Rohadt sok pénz elmegy a tesztelgetésre,én meg erre azért nem költök igazi pénzből.
Ez nekem nagyon nem tetszik. Tettem fel 3perfect startot,erre,mint a skillnél 1es szinten lennék.
Hogy kéne elrendeznem,ha pl a 240sx és Lotus a versenyre szánom,caminot meg rendőrözni???
Ha valaki tud segítsen. Bár fontolgatom,hogy újra abbahagyom. Nagyon romlott a játékélmény