94802
  • JuhaAasz
    jaja, ő. "idiot cheaters -.-", ez tőle olyan...furcsa?
  • tutuhawer #28412
    Csaba? Nem tudom, de Dr Csernus legyen a talpán, aki megmondja, mi...
  • JuhaAasz
    az a mottó....ez skizofrén ez a tag?
  • tutuhawer #28410
    figyeld már, éppen a stat oldalon kattintottam kettőt és a kezdőlapon a most frissítettek közt ott volt Csaba, és bizony nem bír magával. Azért rossz hír ez, mert akkor a többiek is mennek ilyet vagy még ilyenebbet, azaz a világranglista továbbra is olyan lesz, amilyen volt.
    Egy régi nagy név,íme:
    http://nfs-s.com/nfsw/CSABAMAGYAR24
  • tutuhawer #28409
    ja, én csak magyarokat néztem. Poseidon jól megy, de kik a társai? Mindenki tudja, hogy ő pont az, akinek nincsenek társai. Mert nem kooperál, mint páran. A többiek, akik még ott voltak, nem tudom, mit tesznek-vesznek, de amíg van powerup újratöltő, addig sajnos nincs miről beszélni. Amíg én várom a nitrót , a cimbi elnyomja simán. Én azt tudom, hogy lefotózom az időeredményeimet, Silverton way ennél majd 3-4 másodperccel jobbat, és odateszem a ranglistámra az nfsunlimited.net oldalon. A többiek meg úgyis jobbat mennek majd, de jóval kevesebben lesznek, mint azelőtt.
    Annyit elmondok, főleg HitmanHUN-nak, hogy éppen ma ismertem meg egy szupernagy nagynevet a nemzetközi élmezőnyből, és ehhez annyit tettem, hogy multiban jól mentem, szépen, tisztán nem rammolva. Ezzel az emberrel talán még fogok is menni a későbbiekben... Szupertitkos fegyver, láttam akcióban, nem kutyafasza. 2-2 az állás köztünk.
    Szóval akikre te gondolsz, biztos nem mind tiszta, de a magyarok igen, és nyomják a témát
  • Quqa
    Nagymenők? Hát Poseidon és társai pl. nem nagyon hasítanak mint azelőtt.
  • tutuhawer #28407
    nagymenők? Kikre gondolsz, ezt nem értem... Én most ránéztem pár névre és haladnak , de kapkodni nem kell. Mindenki a maga ütemében tölti fel az adatlapját. 1 hónapig kb szart se ér a világranglista helyezése, inkább az idők fontosak A és B pályán. Semmi hirtelen mozdulat. Ott lesz mindenki, aki számít.
  • Quqa
    Látom Silverton way-en és Savannah Street-en jól oda tetted magad, hogy ne soroljam fel mindet.
    De, van egy marha célirányos és időszerű kérdésem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hol a vér vörös fszba vannak a régi nagymenők?

1. Beleuntak a játékba és inkább HP-t tolnak multiban.
    2. Esetleg közös túlélő tábort szervezett nekik az EA olyan Bear Grylls stílusban had hulljon a férgese.
    3. Nincs használható hack és várnak míg a nagytudású programozok megalkotják a tutit.
    4. Utolsó és talán a leghihetőbb, kivárnak a T4-ig, mivel azok a gépszörnyek ha igaz megint nyaldosni fogják 420km/ó-át, és mivel a nitro és egyéb erősítők sohasem látottan meg lettek növelve azokkal mennek majd olyan űridőket hogy a Hubble távcsővel kell majd őket keresgélni a térképen ha netán összesorsol velük a szero. Ezért aztán nem pazarolják el a kevéske 3*-os skill-t hanem kivárnak és lehet jól gondolkodnak.?!
  • gyeprefos007
    bocs ha elsőre félreérthető volt a kérdésem
  • tutuhawer #28404
    így OK, értem. Ez jó válasz
  • Quqa
    Tutu ugye nem egy autóra pakolsz fel 6 szkill-t az öt helyre?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Viccelődök csak, ugye tudod.

• gyeprefos007
    az az igasság hogy már szórhatom a pénzt mert T1 T2 és T3 ban is van versenyképes autóm... megvenni mindenképpen emgveszem a mazdát, csupán érdekelnek a vélemények
  • tutuhawer #28401
    azt kell tudni, hoyg szar befektetéseket csináltál, és mondtad, hogy már tudod , hogy mi a menő, minden OK lesz. Mégis elképesztő kételyeid vannak, csak "érdekel" az autó. Abszolút értetlenül állok a kérdés előtt, nem baszogatás, de nem tudok napirendre térni. Ha ilyen gondok vannak, akkor a jó kérdés: kell a kocsi vagy nem? Megvegyem? Akarom? Igen vagy nem. Ha teljesítmény érdekel? Azt már 20-szor megkérdezted, és épp mondtad, hogy most már jó vételeket csinálsz, nem dobod ki a pénzt. Ne rágódj azon, mit miért nem értek én.
    A válaszom, hogy a patch után nem mentem Mazda RX-7-tel, én nem tudok neked segíteni.
  • gyeprefos007
    most minden kérdésemnél kapni fogom az ívet h az előző profilom töröltem? -.-" komolyan ha csak ezt kapom folyton akkor inkább fel-sem járok fórumra....
  • tutuhawer #28399
    azért kezdtél újat, mert elbastad az előzőt, és most már minden ok, fasza lesz.
  • gyeprefos007
    Mazda rx-7 vélemény? :D nagyon tetszik de érdekel mire számítsak :D
  • tutuhawer #28397
    tény, hogy ha ki kell menni az autpályára a falak közé , az nekem szar. Jobban szeretek menni a járdán a belvárosban. Ilyenkor jól esik a RAM. Számokban nem tudom, mennyit segít, de a szokásos kérdésre a válasz mindig hasznos. Jó vagy nem? Jó, úgyhogy marad a RAM, mert jól esik. Amúgy pont volt ott egy üres slot és benyomtam ezt, kb ennyi a történet.
  • B13A6
    .....akkor meg mi ellen?....oszlopsorokat bontasz?következő lehetőségnek találom,hogy azért,hogy ne legyen üres
  • tutuhawer #28395
    nem a civilek ellen kell a RAM, az RPM meg, csak hogy nyugodt legyek
  • B13A6
    rpm-eset nem tettem még egyikbe se...17%-os növelés nem tűnik nagynak de gondolom valójában nem annyi....ígyis majdnem mindig eltalálom kivéve amikor nem figyelek,de akkor meg is érdemlem ...ramot is feleslegesnek találom,hiszen ha nem megyek trafficba akkor minek,ha meg neki megyek akkor megint megérdemlem mer nem figyeltem :D
  • tutuhawer #28393
    Az EGYETLEN boostos tétel, ami nem érzelmi alapon került megvételre. Minden egyéb lengyel import cuccot azért vettem , mert úgy tartotta kedvem. A McLaren a kivétel
  • JuhaAasz
    ajánlom is kedvencem
  • tutuhawer #28391
    Nem az van ráírva, hogy Nissan, Mitsubishi vagy Toyota, amúgy semmi baj vele
  • JuhaAasz
    miért vagy ilyen a mclarennel? jár egy fekete pont
  • tutuhawer #28389
    :DDD A cooldownra is jutott egy 3 csillagos.
    -nitró hossza 3 csillag
    -perfect start hossza 3 csillag
    -perfect start RPM 3 csillagos, hogy tuti legyen
    -nitró töltése 3 csillagos
    -RAM skill 2 csillagos

Ezekkel hasítok. Másom nem maradt a McLarenbe, de egyebet nem is érdemel meg.
  • B13A6
    Hát igazából talán ez az egyetlen rész ami nem tetszik ezzel a rendszerrel..a sok nitrónál kezdődik...multihoz beletettem a nitró hossz+erőt,viszont ha időt szeretnék menni akkor a cooldown mindenképpen kéne...egyéb szempontból kétségtelenül jobb az előzőnél(na meg bzitos ha nem kaptam volna ennyi 3 csillagost a régi skillekért megin más lenne a véleményem:D)
  • tutuhawer #28387
    én is csak színészkedek a legtöbb pályán, de egyik-másikra odateszem magam nagyon. Olasz negyed, ironhorse, stad and hwy, silverton way, Savannah, route 55 biztosan tartogat még másodperceket. A stad and hwy1-en például egy legendásan kiváló játékos ment előttem, és láttam, mit lehet még ott tenni-venni, holnap odateszem a McLarent rendesen, nem szarozok. Látom a fényt az alagút végén, azaz látom magam előtt pl Silverton wayen is a legjobb időt. A helyezés mindegy is, a fontos nekem az, hogy 5 másodpercet kell faragnom, ami bőven benne lesz a futamomban 2 readyvel még, több nitróval és kb 1 juggerrel. Jó az új rendszer, nekem biztosan kisebb a hátrányom. Jobban megyek, mint 4 éve. Igen.
  • chris1997
    Holnap megpróbálok én is top időket futni, minél több pályán(vagy legalább egy időt..)
  • B13A6
    Nem próbálkozom én már igazán gyorssal,ezek csak sima multi idők powerup nélkül,nekem már nem lesz kedvem hozzá újra felküzdeni magam 200. helyre,mer ahoz át kéne rakni porscheban a skilleket,blabla...annyit már nem ér...pláne behozzák a t4-et,...ahh,mindegy is :D
  • tutuhawer #28384
    Én is igyekeztem feltenni az időket, de az olasz negyedben még nem voltam. A McLarennel csinálom az időket, a másik sofőrben a Lotusszal versenyzem. Mi a következő??? Veszek egy Porschét vagy mi? Az lesz a vég, de maradjon köztünk, tegnap google-n néztem pár 911 turbó képet... De nem tetszett - nagyon
  • chris1997
    Tudom én észrevettem...
  • SUNNY84HUN
    hát b..meg nézd meg rendesen , kis térképen jelzi a rendőrt , de ott nincs elnyelte a föld , mikor fölé megyek akkor indul meg a csík
  • ADAM483
    Versenyzésről , bajnokot avatnánk és egyébb dolgokról amit a klántagokkal megbeszélnénk amire igény lenne van ts3 as szerver is :)
  • chris1997
    Ebbe mi a hiba?
    Én elég gyakran szoktam ekkora rumlit hagyni
  • IDFMAXIMUS
    mirol szolna ez a klanozas ?
  • ADAM483
    sziasztok indítottam egy klánt nfs world-ös játékosoknak ha valakit érdekel privátba írjatok köszi.
  • SUNNY84HUN
    érdekes videó 1 hónapos kb érdemes megnézni miféle hibák vannak még jelen a worldban

• noblem1983
    Megtekintése erősen ajánlott Lamborghini Aventador fanoknak
  • ADAM483
    sziasztok régen játszottam a gamel , lehetne csatlakozni egy csoporthoz mert így egyedül unalmas nagyon?
  • mamiya70
    elég jó a gyorsulása :)))