94802
  • chris1997
    Újraforgattam, sikerült PU nélkül. :)
    Töltöm fel...
  • chris1997
    Az nincs benne :D
    De a statisztikáját felvettem és lehet látni, hogy alap.
  • Quqa
    Ugye-ugye nem könnyű ha körbe állnak a sünök még a 2000GT-R-el is elkapnak (pro cuccokkal) annyira gyenge lett. Az igazi hard HS az előbbi konfig + ram skill-ek nélkül.
    Vidi persze, az kötelező, de a garázsból hogy nincs benne semmi.
  • Undertaker189
    Inkább csináld újra
  • chris1997
    Faszom 1 jugg és egy Emergency becsúszott, de nem egyszerű kaja közben bátorságpróbát teljesíteni :D
    Feltöltsem a videót?
  • chris1997
    Teeermészetetsen :D
  • Forolto
    Video készüljön.:P
  • chris1997
    hmm.. Challenge Accepted :D
    Veszek egyet X)
  • Quqa
    Egy hülyeség, de még ezt is letolja szlalomon hát még egy hegyi pályán, csak nem volt időm keresgélni.

Más: Nissan 240SX-el vagy Toyota Corolla GT-S-el menjen végig aki bátor HS-n, persze csupaszon, alkatrész és persze PU nélkül.
  • chris1997
    Lotusnak semmi ramja, 3asnak meg van egy pici XP :D
  • SUNNY84HUN
    akkor én nyertem mert mazda 3 al is sokat megyek ott de nem alap : 410 - 401- 370 street tuned

• chris1997
    Én is Lotusal szoktam ha unatkozom.. X)
  • SUNNY84HUN
    hát barátom ez 1 érdekesen nagy hülyeség , pl hs én sosem használok semmit + semmilyen t.e pályán csak jól kell manőverezni
  • BB0735
    Simán végig lehet menni powerup nélkül High Stakesen, én legtöbbször az Elise-el szoktam, úgy legalább van benne kis kihívás :)
  • smokes
    akkor azért látom azt hogy high stakes-en is semmi power upot nem használnak, pedig anélkül érdekesen lehet végig menni:-)
  • Ryder159
    Új trainer van...
  • smokes
    sziasztok!
    én arra lennék kíváncsi hogy high stakes pályán a rendőrök hogy tudnak lerammolni és a pályán se tudsz végig menni normálisan, pedig az autón full ram van.
    meg a másik hogy mikor multiba versenyzik az ember akkor az ellenfelem 22 nitrot ell lőtt meg a többi power, na ezt is hogy csinálja ezek a tulajdonságok érdekesek számomra, pedig nem azt írták hogy a trainert tiltották ,vagy akkor most nincsenek csalók vagy még is maradtak még?:)
  • Undertaker189
    Hát ja, egy nagyon alap ruhát...
  • SUNNY84HUN
    eltévedtél picit ő r34 et próbált volna linkelni te meg r35 gtr-t linkeltél be evo x el
  • Ryder159
    Még egy 7 napos REP duplázó is kitelik tőlük. Battlefield P4F-ben 7napos XP boost-ot kaptunk meg ruhát...
  • RED BULL F
    Attól függ, melyikre gondolsz :D Azért a Chargeren besírnék. Már csak viccből is beváltanám :D
  • Undertaker189
    Az túl nagy ajándék lenne
  • Ryder159
    Na erre kíváncsi leszek. Adnak megint egy 7 napos BMW-t?

Vagy egy Dodge Charger SRT8-at egy napra
  • Thuugar
    http://www.play4free.com/summer?utm_source=world.needforspeed.com&utm_medium=referral&utm_campaign=p4f_summer-2012
  • Ryder159
    Vagy ilyet?
  • Ryder159
    AZ EA? Soha. Nekik fontosabb a pénz.
  • Wawox
    Egy R34-nek ilyet kell lépni...nem úgy mint ebben a fosban

http://www.youtube.com/watch?v=99goCYwhoVs&feature=related
  • SUNNY84HUN
    ilyen komoly lépést mikor fog tenni az ea a csalók ellen ?
  • Undertaker189
    És most mindenki mást fog kapni vagy hogyan lesz ez?
  • B13A6
    Ez az egész play4freere vonatkozik....worldos jutalom 18-án meg 20-án lesz-legalább is nekem,nem tudom véletlenszerű-e(szerintem nem)..
  • RED BULL F

Vajon mivel akarják kibökni a szemünket? :O
  • doncsi1
    vegre jon egy evo is remelem jo lesz:d
  • kaoszgolyo
    Megint nem megy a szekér.

Felvetődött bennem a kérdés, hogy minden online autóversenyzős játék ilyen szar-e. Valami azt súgja, nem, mert pl. a szimulátoros arcok torkán ilyet szerintem nem igen lehetne lenyomni. Pénzért aztán pláne nem. (Vagy igen?) Tehát szándékosan szar. Talán a legtöbb pénzt veszik ki belőle, így az üzemeltetésre és fejlesztésre minimális összeg jut. Vagy valamilyen pszichológiai ok lehet a háttérben? Például a frusztrált ember szívesebben fizet? Fene tudja. Idegesítő, hogy lehetne jó, de legalább jobb, de nem lesz. Nézegetem miket javítanak a drágakőgyűjtésemet szétkúró-, be nem jelentett frissítésekben, és nem javítanak semmit, csak vizuális hibákat, meg autók paramétereit, hogy elégedettek legyenek páran, ha már megvették a Boostot. Persze az nem probléma, hogy a járműstatok összemérhetetlenek, nem probléma, hogy rosszul vannak kategóriákba sorolva a kocsik, nem probléma, hogy a laggoló versenyzők ide-oda ugrálnak (előre-hátra, balra-jobbra, lassan és gyorsan), repülnek, falakon mennek át és minden repül, aminek nekiütköznek, ők meg alig lassulnak, nem probléma, hogy ha A B _közelébe_ húzódik, B már repül is a falnak, A meg megy tovább, nem probléma, hogy nyolc versenyzőből akár nyolc (?) teljesen más versenyt lát, nem probléma, hogy a verseny végén nem feltétlenül egyezik az összes versenyzőnél a verseny végeredménye, nem probléma, hogy a civil autók a semmiből jönnek és tűnnek el, nem probléma, hogy amelyik civil miatt A-nak kerülnie kell, B számára már nem létezik, nem probléma, hogy a civil autók messziről gyakorlatilag láthatatlanok, nem probléma, hogy sötétben kb. ugyanakkor látni meg egy sötét színű kocsit, mint amikor az első vagy a hátsó lámpáit, nem probléma, hogy A és B számára C olykor láthatatlan a pályán, nem probléma, hogy A nagy lagja esetén a mögötte jövő és belerohanó B mintha falnak ütközne, nem probléma, hogy egy kis hálózati/játék lag a startnál, és ugrott a tökéletes indulás, nem probléma, hogy az egy csoportban lévő emberek közül olykor nem mindenki kap meghívót adott versenyre, nem probléma, hogy A-t látják abban a versenyben, ami neki el sem indult, nem probléma, hogy A-nak ilyenkor újra kell indítania a játékot ahelyett, hogy visszakerülne az utcára, és még az sem probléma, hiába vizuális, hogy a guminyomok pozíciója és mérete nincs szoros összefüggésben a gumikkal. Tulajdonképpen nincs is semmi, amit javítani lehetne, csak az a pár hihetetlenül magas prioritású hiba, amiket szorgosan javítanak is, mihelyst felbukkannak, és a szolgáltatás minősége remek, ár/érték aránya kiváló. Legalább egy e-mailt küldenének huszonnégy órával a foltozások előtt, vagy kiírnák a hivatalos oldalra jól láthatóan, de nem, mert nincs bennük alázat a felhasználók iránt, még ennyi sem, de annyi sem, hogy a leállással arányos időtartammal meghosszabbítsák a gyűjtögetés lehetőségét.

Tudom, némileg igazságtalan és hülye voltam, de legalább már kicsivel jobban érzem magam.
  • tutuhawer #28721
    így igaz
  • noxwill
    kinek mi ugye
  • tutuhawer #28719
    hát akkor kell kommunikálni, amikor vannak fenn. Ha senki sincs, akkor marad a verseny. Én kizárólag a verseny miatt regisztráltam, a barátkozás meg kialakult. Azt nem értem, hogy sokan miért csak a barátok miatt lépnek be manapság. Én ma is versenyezni lépek be, és ha valakivel dumálok, akkor dumálok, de ilyen kényszert nem érzek, hogy hú márpedig most írni kell valakinek, vagy keresnem kell egy magyar arcot. ha senki sincs, akkor multi van vagy single.
  • noxwill
    Chat nélkül valahogy nem az igazi a játék. Eleinte fura volt hogy nem tudtam mindenkinek köszönni, de most már kifejezetten zavaró, ha nincs fenn senki a barátlistából, akkor senkivel nem tudsz kommunikálni.
  • tutuhawer #28717
    jaja. Már nekem is hiányzik. Be akarok köszönni, hogy Heló. Tennék smiley-t is, de az nem engedi :( A viccet félretéve, bizony jó lenne, ha legalább az közös lenne a magyar közösségben, ha már egyébként kicsit szerteszét vagyunk
  • Undertaker189
    Én személy szerint egy sima drag móddal is megelégednék
  • B13A6
    Underground 1 mapja is jóformán teljesen egész...nálam az ütne a legnagyobbat,vagy egy teljesen új...