94802
  • GEMPAHUN
    jaj múszáj a motomat cinkelni ?
  • JuhaAasz
    csak érdeklődöm, hogy direkt van-e rosszul írva? :D
  • JuhaAasz
    tudod te mihez írtad a következő mondatot?

"Se a Csapat se a baromságaink ara a10percre Szabad vagyok!"...egy aláírás nevű valamihez...ezt kérdeztem
  • GEMPAHUN
    miről beszélsz te ? mert ha az Óráról van szó akkor az a xfire progi
  • JuhaAasz
    attól, hogy valami hibát ír ki a redeem kód beírása után, az nem gond. nekem is volt ilyen...visszaléptem, beírtam újra, erre írta, hogy már egyszer használtam. tehát megkaptad a cuccot érte, csak valami hülyeség van a rendszerrel
  • GEMPAHUN
    Kérlek twitteren jelezétek ti is én már meg tetem
  • JuhaAasz
    te gempahun, az aláírásod szándékosan van félreírva? :D
  • GEMPAHUN
  • GEMPAHUN
    ..... kivan az EAval
  • Gergo731114
    BF-en ugyanúgy nem megy. Sajnos.
  • GEMPAHUN
    Így van eről van szó te is tood MESTER !!!!
  • SylarHun
    FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!

Muszáj felmenni erre az oldalra és az EA felhasználóval és jelszóvan (amit az nfsw-ben használsz) bejelentkezni. Ha ez megvan ad egy kódot.
    Ezután kéri, hogy jelentkezz be az NFSW fiókodba, ha ezt jól csináltad, ki írja, hogy 1200sb hozzáírva a számládhoz.

MUSZÁJ A LINKRŐL BEJELENTKEZNI!
  • Gergo731114
    an error occured when redeeming your code. Please try again in a few minutes.
    ezt kaptam rá. azért köszi.
  • GEMPAHUN
    http://www.play4free.com/c/p4f/summer itt tood a BFP4 kódót be váltani
  • Gergo731114
    Hát valószínű. A kódot lehetetlen beváltani ott is.
  • Racing824
    Pár próbálkozás után de fentvagyok (Y)
    csak éppen a beváltott kód után a boostomat nem irta fel...fasza :(
  • GEMPAHUN
    Nektek is behalt a NFS mert nem tudok connecttelni a játékra de fogadjunk a BFP4 ez van
  • Gergo731114
    Sziasztok!
    Be tudtátok váltani a kódot?
    Battlefield p4f-nél valamiért nem megy.
    NFSW-ön is és BF p4F-nél egyszerre beválthatom, vagy csak az egyiknél?
  • Racing824
    Nesze neked...végre lenne egy szabadnapom kockulhatnék egy kicsit erre meghalt a game...(Y)

nehogy elverjem már azt a kevés kis boostot is amivel megszántak :D
  • spank309
    Hali, az a problémám hogy elindítom a játékon bejön a fekete képernyő az egérrel és ennyi, leteszem tálcára és vissza akkor jön be a loading képernyő vártam 10 percet de semmi, újratelepítettem semmi. Mi lehet a probléma? Most vettem 2 starter packot is mert olcsóbb volt lehet az gubancolt be? Pedig már ilyet is csináltam...
  • barack1997
    Ja, ennyi kb. Az EVO miatt én is ki vagyok nagyon akadva..
  • chris1997
    így reggel 66 új kommentel nézek szemben.
    Látom 1200 Boostal dobtak meg minket.
    Tutu vett egy turbózott VW Bogarat
    És "botrány" van az új EVO VIII miatt....
  • tutuhawer #29446
    na... hát én nem tudok belépni, az első betöltőképernyőnél alt+f4-eket nyomok folyamatosan...
  • B13A6
    Még jó hogy nem váltottak át aztán mégse fund-ra ahogy azt ígérték,akkor csak egy hazsnálható kódunk lenne :D...
  • tutuhawer #29444
    ilyen közel még sose álltam a rendőrös porschéhoz, és megvettem. remek gép, a véleményem, hogy elvettem a gázt egyszer single playerben, szóval nagyon komoly.

Kocka: a bodykit rendőrös, direkt fotóztam a rendszámot mellé.

Ezt szeretném, de nem tudom megvenni :(
  • Gam3r
    Megaszonta nekem az orosz , hogy chuter , javította , chiter vagyok...xD

• patrikhun97
    Az utóbbi ajándékok miatt lehet, hogy ismét meglátogatom az öreg mr2-met:D csak elötte még évzáró-.- Ja és mégvalami e chat mükszik már?
  • Gam3r
    Vagy csak a csökkentett reedem kódokért is kitört a vita , és nem akartak akár fizető játékosokat elveszteni.

Mert ez jó csali az EA részéről, kisegítünk egy kicsivel , a többit te veszed meg , és van egy jó autód ...:D
  • patrikhun97
    Amúgy mi történhetett az ea-vel hogy 1200-t kaptunk és nem csak 750-et? De nekem ígyis jó ^^, de van egy olyan érzésem hogy most hosszú ideig nem lesz redeem kód:/
  • Gam3r
    Most kipróbáltam az mr2 Gymkhanát és azt kell hogy mondjam , hogy durva mit adnak ide , csak 1750 boostért , sokkal jobb sok autónál , és csak t1es... :)
  • barack1997
    Nagy fail megint a worldben, megyek 300-al hs-en, melletem a sün, egyszer csak busted, a porsce-m meg satuzik.. 300nál kapott el, csak ment mellettem..
  • Gam3r
    De nem igaz , az én kommentemen mindenki csak átsiklik?

Írtam is hogy napról -napra ajándékok itt:

http://www.play4free.com/en/summer?utm_source=p4f-portal&utm_medium=referral&utm_campaign=p4f_summer-2012-homepage-promo

Aztán írta még utánam TCMCHRIS is , hogy lehet kapunk ajándékot június 18.-án , és Június 20.-án sb kód.

Komolyan , nem is értem hogy nem tudtátok észrevenni , és miért PH-ról nézitek:D
  • nfsmw4ever
    Hát te mit nem vettél???? :-D Na jó. Szép autó, meg gyors is. Kíváncsi leszek, majd a véleményedre róla.
  • barack1997
    Na megint ki fog törni a botrány az EVO VII miatt , mert szarabb , mint az EVO IX MR Edition.. Youtube-on fentvan, gagyi sajnos nagyon..
  • barack1997
    bazdmeg ez most miért küldte el, na mind1 folytatom - bugos 500 tonnás sünök
    - lagg, eszméletlen
    - marc de vellis, és a pénzéhes üzletpolitika
    - hackerek, + az ,hogy leszarják őket
    - elbaszott skillrendszer, chat, elbaszott autók, stb..
  • barack1997
    NFS World hátrányai - bugos, ellenszeves, szar traffic
  • barack1997
    Vettél body-t ? :)
  • tutuhawer #29431
    változnak az idők, ez a helyzet. pillanatkép a 003-as profilomból:
  • Quqa
    Én innen (PH) halásztam és ez is működik, ha igaz csak 1 napig lehet beváltani.
  • barack1997
    nincsmit, emgérte fent lenni :)