94802
-
JuhaAasz #29940 lehet ez egy kissé "bunkó" kérdés lesz, de mégis megkérdem 2 kollégától.
idfmaximus és bdgo94, ti ugye határon túli magyarok vagytok? -
tutika14 #29938 én is a kukac miatt maradtam le róla.... körülbelül 10-20 másodpercel. -
BDGO94 #29937 :) hehehe mivan itt de undorítóó ijet feltenni, ha már felteszel ijet hozzá teszem nem kéne, akor inkáb vmi jó szőke babát tennél, nem egy ijjen szét kurt anyát nagy 50 es szimering jukal fuj:PPPp jah és Juhasz csatlakozz. ,nem izgat :) nekem igy jön be meg egyedi festés, majd lessz jóbb :) meg amugyse a festés dönti elll a versenyzést, hanem hogy hogy vezeted :):P -
JuhaAasz #29936 -
chris1997 #29935 Az konkrét válasz volt.... -
nfsmw4ever #29934 Kedves Enc0re!
Engedd meg, hogy szeretettel üdvözöljelek a fórumon! Köszönjük neked, amiért megosztottad velünk édesanyádról és édesapádról készült képeket, melyből láthatjuk milyen átszellemülten és kitartóan végzik napi munkájukat. Elhiszem, hogy büszke vagy rájuk, hiszen érted teszik mindezt. Ez így nagyon szép! Bár a fórum témája nem pontosan ez és ezzel kicsit offoltál. Sebaj. Édesanyád mikor terhes volt veled még lovakkal is készített természetfilmet, ami nem kis dolog! Elismerésem!
Szivélyes üdvözlette: derekas -
chris1997 #29933 Ozone Attack Snow headset-ről tapasztalat, vagy javaslat van-e? Mert nekem van egy ilyenem és lötyög a mikrofonja, meglazult benne valami szar... Valahogy meg lehet oldani, hogy ne essen le az alaphelyzetből a beszédesbe? -
noxwill #29932 Úristen mi van itt??? -
chris1997 #29931 Undorító.......
Szeretethiányos troll..... -
JuhaAasz #29930 rohadék csaló gecik(főleg ha a fenti nfs-jellel mész versenyre), rohadék ganaj bug, hogy egyesek hamarabb rajtolnak, és végül rohadék ganaj játékos(ok), aki(k) a cél előtti egyenesben, mikor majdnem fej-fej mellett haladtok, de én vagyok előrébb kicsit, akkor rámhúz a gecibe és nekibasz a falnak -
JuhaAasz #29929 @IDFMAXIMUS:
nem hátrány elolvasni a fórumot teljesen. úgy értem, hogy ahol utoljára olvastad, onnan átolvasni.
persze, ez felesleges lehet, de akkor sok mindenről le lehet maradni. például infókról, de jobb esetbe balhézásokról is :DD -
JuhaAasz #29928 ez az encore meg nemtudom kicsoda, de le kéne nyomozni, hol lakik elmenni és a fejét a falbaverni, aztán kinyalatni vele amit a képével linkelt, majd smároljon is azzal a nővel aki a harmadik képen van..... undorííííííííííííííííííííííííííííííító
BDGO94: csatlakozom a többiekhez -
JuhaAasz #29927 mai fiatalok írása zavaró hatást kelt jelmondatot pluszeggyezem (+1), mert egyszerüen nem értem, hogy lehet tényleg ennyire "okádékul" írni. igaz, ez nem tartozik ide, de ami még ennél is jobban zavar, az az egyre jobban terjedő, bár leginkább lányok között használandó dolog, hogy a szavakba kicserélnek betűket másra...de már egy ideje leszokóba vagyok a "mek", "tod", "tom" és egyebekről is (sajnos rám is rámragadt korábban, de már nagyon idegesít) ... -
JuhaAasz #29926 de durva olvasni, hogy egyesek a @ miatt maradtak le róla agyam eldobom -
gyeprefos007 #29925 köszönöm , beszerzek 1-et mindenképpen -
#29924 Arra gondoltam, egyébként nagyon jó autó, egész jól gyorsul -
gyeprefos007 #29923 bocs duplaposztér, jó az igc-s is? -
gyeprefos007 #29922 akkor mindenképpen beszerzek 1-et :D -
#29921 r35, azzal akkor is driftelsz amikor nem akarsz -
gyeprefos007 #29920 Srácok van a worldben olyan autó amivel kellemesen lehet csúszkálni kanyarokban? :D ami nem úgy megy mint 1 vonat :D -
barack1997 #29919 Ne itt mutogasd magad.. -
gyeprefos007 #29918 ezt a nyomit a fórumról :D -
#29917 Fúúj b+, te undorító állat! -
gyeprefos007 #29915 azért tök jó két kérdésemre tojtok a nyomi képeire meg egyből ugortok x'D -
#29914 Fúj!!! -
barack1997 #29912 Szabi pls, moderáld az új faszkalap tagot.. köszi :) -
gyeprefos007 #29910 FREE MSG: You do not have sufficient balance on your pre-pay card to complete this transaction. If you add more within one hour, the transaction will complete automatically. If one hour passes you can choose Continue online to complete this transaction
ezt kaptam válasznak és azóta csak tölt mint az előbbi képem is mutataj.. lefordítaná nekem valaki legyenszíves? -
#29909 Hát én se vagyok vén f**sz -
Gam3r #29908 Na hát igen , engem is irritál sok "mai fiatal" írása , de én is még tök ifjú vagyok :) -
#29907 itt egy kifagyás volt... ERRORizál a játék, bassza meg. Nem engedhetünk az errornak. -
#29906 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudod, egy dolog hogy más sértegetése, de könyörgöm. Nekem fáj látni azt hogy a mai fiatalok, nem tudnak helyesen írni (tisztelet a kivételnek). Én sem szórakozásból baszogatok másokat. Hátha elérem vele azt hogy legalább a helyesírás-ellenőrzőt használja.
Ha Ő így ír, a gyereke hogy fog? -
gyeprefos007 #29905 Srácok több mint fél órája ezt látom, ilyenkor mi van? :S 19 euró van a telefonomon :S
-
Gam3r #29904 Na jó , oké ez már csak egymás sértegetéséről szól , bocsi hogy offoltam!:D -
#29903 -
#29902 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!legalább az ékezeteket megtalálom -
Gam3r #29901 Hát az előzőn is amit írt szakadtam a nevetéstől , de ettől...xDDDDDDD -
IDFMAXIMUS #29900 VFERIII milyen jooo hogy te helyesen tutsz irni !!!! -
#29899 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nálad egy begépelt A4-es oldal helyesírás-ellenőrzővel így nézhet ki:
-
Gam3r #29898 Nem tudom direkt írtad-e , de tényleg érdekesen írsz:D
Na mind1 , így legalább megtudom a neved , mert a fórumon nem akarja megjeleníteni...:D -
IDFMAXIMUS #29897 VFERII ladtom szeretesz mistozni ocsike jobbha elobb magadra nezel es utana keresed az en irasomban a hejes irasi problemot