94802
-
BrianSpilner14 #32358 Ja :)
-
JuhaAasz #32357 "all dead :D"
hülye vagy :DDD -
BrianSpilner14 #32356 http://www.youtube.com/watch?v=VTv5i807zp4
sokat pancserkodtam zen a pályán mostanság de egy közepes végre össze jött :) csak 6 Másodpercel lettt roszabb mint a skill bizgerélés előtt -
BrianSpilner14 #32355 épp a házban cserélték az ablakokat és én ilyen barlanglakó vagyok épp bontották a házat, és mivelk a fény besütöt nem láttam szinte semmit de m dobok egy linket ide mindjárt ez dobtam a youtube ra
-
JuhaAasz #32354 én is izgulós fajta vagyok :D de én azért, hogy ne serverlaggrammolódjak szerteszéjjel :D -
#32353 én bízom is benne, hogy hibázol ;-) Mentem veled is meg tesóddal is, annyit láttam, hogy izgultatok. Szerintem izgultatok pár versenyt, vagy rosszul láttam? -
BrianSpilner14 #32352 Minden fordulóra 2 napotok van ( ennyi idő alat lehet időpoontot eggyeztetni itt vagy a hivatalos oldal fórum észén is ) -
BrianSpilner14 #32351 ezért van tiltava a power up mivel így mindenkinek több esélye van én is ember vagyok és én is hibázhatok tudod hogy én is elszoktam tolni néha :)
legyetek szívesek regisztrálni a hivatalos oldalon :) köszönöm :) -
JuhaAasz #32350 mivel megnéztem kik, és milyen!!! kocsival jelentkeztek, én jobbnak látom, ha nem lenne powerup. direkt én se a TOP kocsikat választottam(na jó, a meki mp4, közel áll hozzá) de pont amiatt, mert a legtöbben IGC-s kocsival lesznek. láttam te például rtr-x és mr2-t választottál. hát nitrózással, senkinek egy fikarcnyi esélye se lesz silviákkal pl
persze ez csak az én szerény véleményem, de a nevezőket elnézve, én jobbnak látom ha nincs powerup.
még annyit fűznék hozzá, hogy (remélem felírtál), időponttól függően ráérek. amennyiben nem érek rá, úgy a fene megette :D -
BrianSpilner14 #32349 nem lessz power up minde szabály a főoldalon:http://worldmagyarbajn.ucoz.hu/?l_JBfq itt minden szabály megtalálható rajtaok kívül mind a 23 indulót ide átirányitom a képeket ide töltsétek majd fel a futamok végén :) -
JuhaAasz #32348 tudom :D éppen ezért írtam :D vagy úgy eltűnök, hogy sose látnak, vagy lehagynak a faszba :D
amúgy brian!
egyetlen egy kérdésem van. powerup használat lesz vagy nem? örülnék ha nem lenne. -
BrianSpilner14 #32347 Köszönöm sokat jelent hogy TE az általam eggyik legnagyobb becsben tartott versenyző ha nem a legnagyobb becsben tartott versenyző kiáll mellettem :) a nagy bajnokság akkor indul amikorra TUTU mondja, ez még " csak egy bemelegítés egy nagyobb létszámú bajnokság lebonyolításához , valamint tapasztalatot is tudok így szerezni a nagy bajnokságban a rammoláson és a juggernauton kívül bármit lehetlesz használni de csak a ha sz indulók többsége is ezt akarja valamint ha kell itt már berakunk a 12 körverseny mellé 12 sprintet is és így kiderül majd ki a legjobb! Győzzön a legjobb :) -
CortezK2 #32346 Ha megelőznek, akkor se fogják látni -
JuhaAasz #32345 amúgy a csőre visszatérve:
az én kipufogócsőm, amit a rajtnál még láthatsz, de utána soha :DDD
amúgy brian felírsz engem?
T1 - Nissan Silvia
T2 - Renault Megane RS
T3 - Mclaren MP4 -
BrianSpilner14 #32344 most nyomunk eg y kezdő kisebb bajnokságot holnap kezdjük , de ha kéritek mivel szerveő én vagyok eddig magam ezért addig napolom amedig akarom akik neveznek ha kell a nagy bajnokságba persze csak ha nem kéritek azt hogy ne toljuk el az NFS szülinap utánra mert akkor ki tudja lehet hogy még t4 is lessz :) -
kowavega #32343 én is csak azokat a vinyleket használtam a subarun, amík level50nél elérhetőek, se hot pursuit, se winter, se lamborghini vinyl... -
#32342 a nevezés menjen, mindenki szóljon a haveroknak, tessék írni bármely fórumban, facebookon vagy akárhol, Brianspilner14 meg feljegyzi. Legyünk sokan, lássuk, kik szeretnék, és utána lehet kombinálni. Augusztus első hetében már mehetnek is a futamok, az iskolakezdésig meg be is lehet fejezni. -
BrianSpilner14 #32341 Köszönöm barátom meglessz ! -
BrianSpilner14 #32340 A nagy bajnokságot "országosat" az nfs születésnapja után fogjuk meghírdetni várunk minden jó tanácsot :) valamint a nevezés már most is lehetséges :) -
#32339 írj fel engem is, T1: '69 charger T2: Skyline R34 GT-R V-Spec T3: McLaren MP4 lejátszó. Benevezek, minden versenyzős kezdeményezés jó ötlet. Lássuk , mi sül ki belőle. -
BrianSpilner14 #32338 Valamint szeretnénk indítani egy nagy magyar bajnokságot is amin a lehetőlegtöbb iműndulót szeretnénk elérni ezért a bajnokság szabályainak alakításához valamint a szevezéshez kérek minden eddig valamilyen versenyt szervező személyt hogy vegye fel velem a kapcsolatot, írjon privátot a hivatalos oldalon bárkit adminisztrátorrá vagy bármilyen ranggal felruházhatom , legyetek szívesek a lehető legtöbb jó tanáccsal ellátni hogy ez megvalósulhasson .Köszönöm :)
-
chris1997 #32337 Asszem erről lemaradok.. Majd máskor. -
BrianSpilner14 #32336 Heló mindenki ! Szeretnék megkérni mindenkit hogy nevezzetek a bajnokságba amit indítunk, nem kötelező de mindenkinek örülnénk itt foglyuk levezetni a bajnokság versenyeit, a nevezési határidő reggel 8 óra mindenkit szeretettel várunk! :) ITT lehet nevezni
http://worldmagyarbajn.ucoz.hu/news/eddig_neveztek/2012-07-10-5#comments
regisztrálj és a linken lévő nevezési listához írj kommentbe hogy mi a driver neved és hogy mivl indulsz t1 ben t2 ben és t3 ban (nme kötelező mind a 3 kategóriában nevzeni, de örülnénk) győzzön a legjobb! -
JuhaAasz #32335 nincs. bármilyen kód lesz, hidd el itt is elég hamar meg lehetlesz találni ;) -
chris1997 #32334 cső? hol? -
smokes #32333 es azt nem-e tudja valaki hogy ingyenes vinyil kod van-e ,vagy csak ezek a gyari vinyilek vannak_? -
BrianSpilner14 #32332 csőőőő -
smokes #32331 ingyenes vinyil kodok jobbanesnenek, szal amit boostert lehet venni az nem kell:-) -
JuhaAasz #32330 legalább valamiért beloginoltál :D -
JuhaAasz #32329 akkor kowa miért tudott a motorháztetőre a csíkot jól felrakni? meg ez nem indok arra, hogy a hátsó fehér szar nagyon előrelóg, meg, hogy a számok idétlenül vannak elhelyezve. nincs se subarum se mustangom, fiestám meg főleg :DD de keresek mindgyárt egy kocsit és összerittyentek egyet. -
chris1997 #32328 De itt nem az a lényeg hogy Copy-paste..
Kowa nagyon patentul összerakta a gépet. Mert ő a stílust vette át. Nem a Monster, meg az egyebet, hanema stílust. Kicsit még alakísd a tied. és ha egy autó, nincs telerakva mndennel, az nem baj, néha szebb is úgy. Kowa nem a Mr. Road Block festését akarta pontról pontra lekoppintani. Mert ha igen, akkor csak a Monster logó elvisz kb 20-25 vinylt ha pontosra akarjuk. Na de ennyi, erre muszáj volt belog inolnom.. -
JuhaAasz #32327 6-ágú felni is kéne. az oldalán a monster felirat pozíciója nem jó. motorháztetőn is a csík nemjó. a hátsó fehér need for speed-es izéset visszább kell venni, a hátsó kerék felé kissé ferdén raknám a 43-at, vagy pedig az első kerékhez közel az ablak alá.
-
smokes #32326 ilyen ingyenes szarral elg nehez konfiguralni:-) -
CortezK2 #32325 Kowa-é sztem kész van, nekem bejön -
smokes #32324 eredetibe megcsinalom, ha az osszes letezo vinyilt adtok. -
#32323 Ott a pont -
JuhaAasz #32322 mivel még a subarus időkbelit akarod utánozni, ezért először is fehér felni kéne, aztán nem kéne alá neon, aztán a hátsó matricának egyáltalán nem kéne annyira a közepéig nyúlnia, aztán az a block felirat meg a 43-asok mindegyik nagyon brutál jó helyen van feltüntetve. a legnagyobb baj, hogy a felsorolt dolgok miatt összképileg nagyon szarul néz ki... -
#32321 De hiába fejezed be ha a végeredmény sokkal szarabbul néz ki mint a félig befejezett. Ez itt a lényeg. -
smokes #32320 en ertem ,csak ti nem ertitek sztem, mert kar belekezdeni olyanba ami nincs teljesen kesz sztem.
-
kowavega #32319 még mindig nem érted...