94802
  • kowavega
    de bitang nagy méretben rögzíti a cuccost
  • Undertaker189
    Pont hogy több FPSt vesz le, viszont a videó minősége majdnem kiváló lesz
  • norby9201
    Kétlem hogy a fraps-al lenne a gond,tudtommal az egyik legjobb progi,nem vesz le annyi fps-t mint a többi.
  • tutuhawer #32445
    hétfőn délben regisztrálok, elolvasok mindent.
  • SUNNY84HUN
    most ez keltette fel az érdeklődésem
  • veszettróka
    Cobra Daytona - IGC-s játékos: "ez marha jó, tök fürge"
    Boostos játékos:
    Kicsit gyenge, állóból különösen nehézkesen indul meg, nitro gyenge. Nagyon stabil (ez menti meg) , de bután, alulkormányozottan. (még ventura rugó, fék, gumi mellett is)
    Kézifékes fordulókkal nem tud mit kezdeni. Megrántod, azonnal 0 kmh, aztán nesze gyorsulj ki állóból (lásd feljebb).
    Ami érdekes, hogy t2-es igc-sekkel rak össze legtöbbször (el-camino is ritka), pedig több az ultra mint a pro tuned az enyémben.
    Ha kell kis kihívás, exkluzitvitás multiban, szereted ezt a fajta bután atomstabil viselkedést, nyálcsorgatva nézed a cobra daytonás videokat youtube-on akkor vedd, vidd.
    (Corvette Stingray majdnem ugyanez, csak az játékosabb - azt "oda rángatod ahová akarod")
  • kowavega
    Raven Skyline-n van a norset logo
  • BrianSpilner14
    cső tutu szólj mindenkinek valamint olvasd el a #32440 es bejegyzésem itt az SG-n :) köszi :)
  • BrianSpilner14
    csőőőő szeretnék szólni BEERKA-nak , TUTUHAWER-nek, JUHAAASZ-nak, és SPEED DEMON1996 -nak hogy regisztráljanak a Hivatalos főoldalán a versenynek itt:
    http://worldmagyarbajn.ucoz.hu/
    kivan rakva a sorsolás a "Versenyek és vele kapcsolatos megbeszélnivalók" fórumban tudjátok majd a versenyeket levajazni hogy mikor nyomjátok le ÉS csak az első printelje le a képet és töltse fel a versenyek végeredményét valamint a célba mindekit várjatok be és utána printeljétek le a képeket amikor mindenkit kiír hogy mennyivel maradt le!
  • kowavega
    szerintem simán megéri az árát.. kicsit amúgy javítottak az EVO X-n is
  • SUNNY84HUN
    350z és az r34 felett van a javítás óta , a suprán simán érezni a javulást.. nem úgy mint az előző kettőnél

------------

akkor tehát t2es shelby jó dög mert 1 ik kis profilomban megvenném
  • Undertaker189
    Amúgy a supra jó gép?
  • kowavega
    sokkal jobb szerintem, elég vad gép
  • Undertaker189
    Én úgy tudom hogy olyan mint az el camino
  • SUNNY84HUN
    a t2 es shelby milyen dög ? nem taliztam még vele sehol . gyorsulás , kanyarodás , nitro érdekelne
    thx előre is
  • tutuhawer #32433
    most nézem csak, honnan szerváltak a "norset" logót?
  • tutuhawer #32432
    Angel, a Suprád festése nagyon szép lett, az nem semmi. A bodykit akár régi, akár nem, nekem a sajátom a menő, de most nem ez a téma. A festés 10/10-es.
  • ganimedes1995

Na?:D
  • mamiya70
    személy szerint nekem a sárga CLIO ami ezekből tetszik, jól mutat :)
  • mamiya70
    nekem nagyon bejövős, nem csicsás, pont annyi van rajta amitől szép, gratula hozzá :)))
  • kowavega
    kezdtem 1 profilt ahova igc-s amcsi gépeket tervezek, rámentem h create driver, beírtam nevet, stb.. és feljön 1 ablak, hogy vegyem meg a corollát, más választásom nincs.. megvettem, benézek a car dealerbe, és ott a 3 garázshely (2 lelakatolva), szóval 4 helyem van/lesz :)
  • Undertaker189
    Aztán lehet hogy kiírja hogy grat, végigvitted a Treasure Huntot, itt egy 7 napos BMW kód
  • kowavega
    Tessék
  • Undertaker189
    Akkor jön a 366 xD
  • JuhaAasz
    kap egy "seriously treasure hunter" nevű, skillt, ami 50%-kal növeli annak esélyét, hogy ultrát kapsz
  • JuhaAasz
    adnék ha lehetne
  • SUNNY84HUN
    üdv , th az csak 365 napig van és ha valaki eléri akkor mi van ? vége azt kalap kabát
  • goregrind #32420
    Üdv

A szerver csak nálam halt be, vagy másnál is vannak gondok? Esetleg a szokásos hétvégi sz@rakodás? Hetek óta most lett kedvem picit száguldozni először, erre nesze...
  • JuhaAasz
    és jogos :D délután kijavítom :D
  • veszettróka
    kár hogy a motorháztető fekete csíkja nem szűkül előrefelé és igazodik a hűtőrácshoz - az az egyik, ö legjobb részlet az igazin
  • ganimedes1995
    Jó lett :) Grat hozzá
  • JuhaAasz
    a kis zászlóba az oldalán nem lehet a színárnyalatot belevinni ugyebár, meg az A, B, C oszlopokat se sikerült befesteni(vagy csak bamba voltam:))
  • HITMANHUN
    huhu de érdekes párositások lesznek nemsokára tiis látjátok :D
  • JuhaAasz
    tessék: (lehet a kurva szépen le lett utánozva az kis túlzás de ez a magam véleménye :D)

ja és a neont képzeld le róla, azt még az elején tettem fel de rájöttem hogy ha utánzom akkor nem kell rá :D

• ganimedes1995
    Eggyet értek juhásszal.. én személy szerint nem szeretem a telimatricázott agyon festett kocsikat.. csak szolidan de ahány ember annyi ízlés..
    Az a1 re én is kíváncsi lennék :)
  • kowavega
    sajátodról tolsz fel képet? (a1)
  • JuhaAasz
    Egy valódi kocsi leutánzása sokkal igényesebb munka egyrészt. Így is vannak írtó jó festések, bele se merek gondolni, hogy ha nem lenne vinyl korlát, egyesek több száz, de méginkább ezer vinylből és több óra munkából mikre lennének képesek...

én ezt utánoztam le. ilyen se 1-2 embernek van, mégis telibeszarom ki mit mond, mert kurva szépen le lett utánozva(mondjuk nem volt nagyon nehéz) és nagyon szépen fest így a kocsi.

audi a1 mtm

meg most vettem egy R34-et és csináltam 2fastos dizájnt, mert kurvára tetszik. sajnos arra már nem lehet azt mondani, hogy nagyon szép, mert az oldalsó bizbazt elég nehéz pöpecre megcsinálni, plusz nem lehet a színárnyalatot belevinni(ahogy a motorháztető dupla csíkjába se) és még hiányzik róla a kiló márkamatrica...kiváncsi vagyok mikor fognak bejönni a márka matricák némi boostért...bezzeg az U2-be milyen jó volt...annyi volt mint a szemét....
  • Ryder159
    volt bizony
  • peeter014
    üdv! a térkép alján a híd után eddig is ott volt a "ROCKPORT TURNPIKE" -felirat meg az "autópályakapu" ? vagy csak régen jártam arra?
  • kowavega
    Miért ne utánozhatnánk le azt ami tetszik?

Vannak azért egyedi gépek is: