94802
-
chris1997 #32910 G35-höz nem rosszak a kasznik.. és rohadt sok van belőle.. -
chris1997 #32909 Hát nem :)
Akkor a GT2?! Az odab*szna.. -
#32908 Akkor mégsem az lesz :) -
chris1997 #32907 G35 bent T1-es.. -
#32906 Na kijön játszani velem? jelölj -
#32905 jó néha az is beszaggatott :) -
#32904 sunny84HUN : Húzás alatt a cserét értettem.
Quqa: youtubon kerestem rá hogy menne-e, amúgy eszembe se jutott volna letölteni ha nem indulna el.
Gta 4 is ment szaggatás nélkül mikor úgy állítottam be hogy autók ne közlekedjenek csak gyalogosok, meg a fákat meg még néhány dolgot kikapcsoltam. -
#32903 ha a procid húzod akkor ne felejtsd el a feszkót is emelni hozzá .. meg ha régebbi a procid akkor nem árt erősebb hűtés ugyebár a régebbi cuccok jobban melegszenek és több wattot esznek -
Quqa #32902 Akkor csoda hogy megy a játék, itt a gépigénye, de azért ajánlott legalább egy 8800GT hozzá. -
#32901 Mindenképp maxra húzom a memóriakapacitását, a procit meg majdnem maxra nehogy túl sok legyen neki.. a videókártya meg marad mert az a legjobb benne. 66000GT. Lap asrock p4i65G. -
chris1997 #32900 Erősítsd meg minden esetre.. De sztem meg kéne hogy kapd.. -
ganimedes1995 #32899 Még valami..twitteren küldtek egy emailt ilyen megerősítőset.. hogy nem tudtam meg erősíteni de twitterbe be tudtam lépni.. os attól még az üzenetet meg kapom? -
ganimedes1995 #32898 Köszönöm :D konkrét válasz ;) -
chris1997 #32897 1. Megkapod Facebook Message-be
2. Megkapod Direct Messagbe -
ganimedes1995 #32896 Sziaszok lenne 2 kérdésem
1: Van ugye ez a "Funny Friday" nfs worldbe.. nos jelentkeztem rá.. és ha tegyük fel nyernék akkor annak a kocsinak a kódját amit nyerek azt hol kapom meg? vagy facebookon simán elküldik üzenetbe?
2:Ugyan ilyen autós nyereményjáték csak ez ilyen Twitteres.. ugyan az lenne hogy hol kapom meg a kódot?
(nem csináltam még sose ilyet azért kérdezem)
Köszi
Üdv. -
Quqa #32895 Mi történt újra látom a fejlécet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tutu, ha mégis gépet akarnál venni találtam neked egy jót, (a jobb oldali) már csak a logó miatt is. [IMG][/IMG] Ezen nem akad semmi az 100.
-
#32894 min 512 de 1 gb se árt ezekből is a gddr5 ös videó karikat keresd , memcsikben a kit a tuti mert egyforma és duálban jobban összedolgoznak a ramok , ha nincs kit akkor egyformákat vegyél -
Quqa #32893 És ha jól akarsz járni 2×2 GB ramot veszel, abból is kit-et (nem a Hasselhoff-ost ) mert gyorsabb, ha mákod van és DDR3-as kell megúszod 6E-ból, ha nem kicsit drágább lesz.
Azért az 512-es kártya már alap kéne hogy legyen, mert azért már 2012-öt írunk, és ha a ramot használja, (ha azt egyáltalán tudja) biztos hogy lassabb lesz, nem véletlenül írják le mi a gépigénye egyes játékoknak stb.-nek. -
#32892 áá dehogy , veled semmi gond nem volt -
mrhawkins #32891 Az elcaminós nem tunt cheaternek amúgy mert simán kikapott :) -
mrhawkins #32890 Ja , akkor bocsesz :), csak mivel magyarul volt azt hittem nekem szólt valamiért :) -
#32889 és 84 es évjárat nem 87 es
--------------------
Chris
amúgy én is mindig angolul írbe ha gondom van valamelyikkel és utána szépen elvitatkozunk jó pár sort :D
csak most véletlen magyar maradt és a srác meg felvette magára -
kaoszgolyo #32888 És akkor ezt látják: ***** ******* **** ******* **** ***** ******* -
chris1997 #32887
ÉN inkább angolul írok be mindent pont ezért... -
kaoszgolyo #32886 Biztos, hogy ugyanolyanok a kártyák? Tudtommal (pár éve olvastam:) a GPU-k memóriavezérlője többféleképpen tudja a memóriát kezelni, azaz a memóriachipek fajtájától és mennyiségétől függ, mekkora lesz a memória sávszélessége. Oda akarok kilyukadni, hogy nem feltétlenül a több memória miatt nem szaggatott, noha az a leglogikusabb feltételezés.
1024×768-ban is néha pont ott vannak a HUD elemei, ahol a következő kanyarba néznék be. De tényleg, mintha az lenne a cél, hogy ne láthassam az amúgy is lassan körvonalazódó civileket. :)
Mikor szaggat be? Nekem például akkor, amikor egy lassú nettel játszó ütközik egy civil kocsival. Arra célzok, hogy nem biztos, hogy nem hálózati lag okozza a szaggatást. Ha single player módban is hasonlóan beszaggat, akkor valószínűleg nem erről van szó. -
#32885 nem neked szólt te hanem a el caminosnak , csak magyarul írtam be -
#32884 VEgyetek fel barátnak versenyezzünk. -
mrhawkins #32883 Én voltam a kék Polizia feliratú Gallardóval mrhawkins02 néven -
mrhawkins #32882 SUNNY87HUN, ha te vagy Nokedliverkli, , elmondhatnád hogy vajon miért is cheatereztél le: "snyád rohadt cheater ,,I,," -
#32881 ugyanazon két videókártyám van. egyik 128 másik 256os. Cod 2 be próbáltam ki mindent maxra vettem meg 1280x1024re. a 128assal szaggatott 256ossal meg nem. Ekkor esett le, hogy mégis számít egy kicsit a memória mérete is.
Amúgy a hudról írtam, hogy akkora hogy eltakarja a pályát800X600 ba.
Tényleg van olyan alkalom hogy egy szakaszon eltűnik az útnak a széle. Meg néha beszaggat, tölt a memóriából vagy bele. Ezért veszek majd egyszer 2X1 gigát, hogy a videókártya is többet tudjon használni ha a sajátja nem elég. -
#32880 Jó kis beszólásaid vannak -
Source8 #32879 Koszi most mar vilagos :) -
kaoszgolyo #32878 :S T2-höz T3-akat ad, T3-hoz T2-ket. Aki kitalálta, hogy ez így legyen, dugjon az ánuszába egy kakasos nyalókát! -
chris1997 #32877 1 milla az Infiniti... érdekes lenne. -
#32876 A nyelvi fájlokban lévő új infók alapján idén is 1 millió IGC-ért lesz egy autó, és esélyes, hogy az Infiniti G35 lesz az. -
#32875 Amúgy ha tavaly volt az 1. szülinap és ott adtak egy IGC autót (amit ha jól emlékszem akkor is raktak be) ami 1 milla volt, akkor most kapunk egyet 2 milláért? :P -
chris1997 #32874 Még jó hogy elmentél X) -
Quqa #32873 PÜ PH-n! -
#32872 -
#32871 lefagyott a gép, és elgurult a gyógyszerem. most a win7-tel trükközök, mert ez az instabil XP egy szar. A Start menü alig jön fel, az asztal alig jelenik meg, a World fagy, videózni nem tudok, semmi. Felpróbálom holnap az új windows-t, és ha ez a 20. számú DVD se fasza, akkor kinyitom a tárcámat, és begurítok egy új gépre, tesóm már nézegette... Most kicsit offline vagyok, ne írj tehát :D