94802
  • chris1997
    G35-höz nem rosszak a kasznik.. és rohadt sok van belőle..
  • chris1997
    Hát nem :)
    Akkor a GT2?! Az odab*szna..
  • Undertaker189
    Akkor mégsem az lesz :)
  • chris1997
    G35 bent T1-es..
  • jackoneill90
    Na kijön játszani velem? jelölj
  • jackoneill90
    jó néha az is beszaggatott :)
  • jackoneill90
    sunny84HUN : Húzás alatt a cserét értettem.

Quqa: youtubon kerestem rá hogy menne-e, amúgy eszembe se jutott volna letölteni ha nem indulna el.

Gta 4 is ment szaggatás nélkül mikor úgy állítottam be hogy autók ne közlekedjenek csak gyalogosok, meg a fákat meg még néhány dolgot kikapcsoltam.
  • SUNNY84HUN
    ha a procid húzod akkor ne felejtsd el a feszkót is emelni hozzá .. meg ha régebbi a procid akkor nem árt erősebb hűtés ugyebár a régebbi cuccok jobban melegszenek és több wattot esznek
  • Quqa
    Akkor csoda hogy megy a játék, itt a gépigénye, de azért ajánlott legalább egy 8800GT hozzá.
  • jackoneill90
    Mindenképp maxra húzom a memóriakapacitását, a procit meg majdnem maxra nehogy túl sok legyen neki.. a videókártya meg marad mert az a legjobb benne. 66000GT. Lap asrock p4i65G.
  • chris1997
    Erősítsd meg minden esetre.. De sztem meg kéne hogy kapd..
  • ganimedes1995
    Még valami..twitteren küldtek egy emailt ilyen megerősítőset.. hogy nem tudtam meg erősíteni de twitterbe be tudtam lépni.. os attól még az üzenetet meg kapom?
  • ganimedes1995
    Köszönöm :D konkrét válasz ;)
  • chris1997
    1. Megkapod Facebook Message-be
    2. Megkapod Direct Messagbe
  • ganimedes1995
    Sziaszok lenne 2 kérdésem
    1: Van ugye ez a "Funny Friday" nfs worldbe.. nos jelentkeztem rá.. és ha tegyük fel nyernék akkor annak a kocsinak a kódját amit nyerek azt hol kapom meg? vagy facebookon simán elküldik üzenetbe?
    2:Ugyan ilyen autós nyereményjáték csak ez ilyen Twitteres.. ugyan az lenne hogy hol kapom meg a kódot?
    (nem csináltam még sose ilyet azért kérdezem)
    Köszi
    Üdv.
  • Quqa
    Mi történt újra látom a fejlécet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tutu, ha mégis gépet akarnál venni találtam neked egy jót, (a jobb oldali) már csak a logó miatt is. [IMG][/IMG] Ezen nem akad semmi az 100.

• SUNNY84HUN
    min 512 de 1 gb se árt ezekből is a gddr5 ös videó karikat keresd , memcsikben a kit a tuti mert egyforma és duálban jobban összedolgoznak a ramok , ha nincs kit akkor egyformákat vegyél
  • Quqa
    És ha jól akarsz járni 2×2 GB ramot veszel, abból is kit-et (nem a Hasselhoff-ost ) mert gyorsabb, ha mákod van és DDR3-as kell megúszod 6E-ból, ha nem kicsit drágább lesz.

Azért az 512-es kártya már alap kéne hogy legyen, mert azért már 2012-öt írunk, és ha a ramot használja, (ha azt egyáltalán tudja) biztos hogy lassabb lesz, nem véletlenül írják le mi a gépigénye egyes játékoknak stb.-nek.
  • SUNNY84HUN
    áá dehogy , veled semmi gond nem volt
  • mrhawkins
    Az elcaminós nem tunt cheaternek amúgy mert simán kikapott :)
  • mrhawkins
    Ja , akkor bocsesz :), csak mivel magyarul volt azt hittem nekem szólt valamiért :)
  • SUNNY84HUN
    és 84 es évjárat nem 87 es
    --------------------

Chris

amúgy én is mindig angolul írbe ha gondom van valamelyikkel és utána szépen elvitatkozunk jó pár sort :D
    csak most véletlen magyar maradt és a srác meg felvette magára
  • kaoszgolyo
    És akkor ezt látják: ***** ******* **** ******* **** ***** *******
  • chris1997

ÉN inkább angolul írok be mindent pont ezért...
  • kaoszgolyo
    Biztos, hogy ugyanolyanok a kártyák? Tudtommal (pár éve olvastam:) a GPU-k memóriavezérlője többféleképpen tudja a memóriát kezelni, azaz a memóriachipek fajtájától és mennyiségétől függ, mekkora lesz a memória sávszélessége. Oda akarok kilyukadni, hogy nem feltétlenül a több memória miatt nem szaggatott, noha az a leglogikusabb feltételezés.

1024×768-ban is néha pont ott vannak a HUD elemei, ahol a következő kanyarba néznék be. De tényleg, mintha az lenne a cél, hogy ne láthassam az amúgy is lassan körvonalazódó civileket. :)

Mikor szaggat be? Nekem például akkor, amikor egy lassú nettel játszó ütközik egy civil kocsival. Arra célzok, hogy nem biztos, hogy nem hálózati lag okozza a szaggatást. Ha single player módban is hasonlóan beszaggat, akkor valószínűleg nem erről van szó.
  • SUNNY84HUN
    nem neked szólt te hanem a el caminosnak , csak magyarul írtam be
  • jackoneill90
    VEgyetek fel barátnak versenyezzünk.
  • mrhawkins
    Én voltam a kék Polizia feliratú Gallardóval mrhawkins02 néven
  • mrhawkins
    SUNNY87HUN, ha te vagy Nokedliverkli, , elmondhatnád hogy vajon miért is cheatereztél le: "snyád rohadt cheater ,,I,,"
  • jackoneill90
    ugyanazon két videókártyám van. egyik 128 másik 256os. Cod 2 be próbáltam ki mindent maxra vettem meg 1280x1024re. a 128assal szaggatott 256ossal meg nem. Ekkor esett le, hogy mégis számít egy kicsit a memória mérete is.

Amúgy a hudról írtam, hogy akkora hogy eltakarja a pályát800X600 ba.
    Tényleg van olyan alkalom hogy egy szakaszon eltűnik az útnak a széle. Meg néha beszaggat, tölt a memóriából vagy bele. Ezért veszek majd egyszer 2X1 gigát, hogy a videókártya is többet tudjon használni ha a sajátja nem elég.
  • Undertaker189
    Jó kis beszólásaid vannak
  • Source8
    Koszi most mar vilagos :)
  • kaoszgolyo
    :S T2-höz T3-akat ad, T3-hoz T2-ket. Aki kitalálta, hogy ez így legyen, dugjon az ánuszába egy kakasos nyalókát!
  • chris1997
    1 milla az Infiniti... érdekes lenne.
  • trakk
    A nyelvi fájlokban lévő új infók alapján idén is 1 millió IGC-ért lesz egy autó, és esélyes, hogy az Infiniti G35 lesz az.
  • Undertaker189
    Amúgy ha tavaly volt az 1. szülinap és ott adtak egy IGC autót (amit ha jól emlékszem akkor is raktak be) ami 1 milla volt, akkor most kapunk egyet 2 milláért? :P
  • chris1997
    Még jó hogy elmentél X)
  • Quqa
    PÜ PH-n!
  • Undertaker189
  • tutuhawer #32871
    lefagyott a gép, és elgurult a gyógyszerem. most a win7-tel trükközök, mert ez az instabil XP egy szar. A Start menü alig jön fel, az asztal alig jelenik meg, a World fagy, videózni nem tudok, semmi. Felpróbálom holnap az új windows-t, és ha ez a 20. számú DVD se fasza, akkor kinyitom a tárcámat, és begurítok egy új gépre, tesóm már nézegette... Most kicsit offline vagyok, ne írj tehát :D