94802
-
kowavega #33879 és végre javítják az m6 vinyl bugot:) -
ganimedes1995 #33878 És milyen zene megy? olyan mint a carbonba pl? versny közbe? vagy ilyen rendes rock, electro?
mert ha olyan mint carbonba verseny közbe akkor nem állítom át :D -
JuhaAasz #33877 ganimedes: options->audio. Valami le van némítva ;) -
kowavega #33876 kapcsold be a hangfalad.. ez mikortól lesz amugy? hánykor indul? -
Blint #33875 Jah, vannak egyáltalán zenék a játékban? :D -
JuhaAasz #33874 repet, pénzt megkapod. Ami a kártyába lenne megkapod. A verseny meg elindul csak várj....max 1 perc...egy két embert olyankor kidob. Ne zavajon, mert megkapsz mindent ami amúgy is jár ha kiforgatnád(mivel minden kártyába ugyanaz van)
Amúgy meg google fordító respekt :DDD -
#33873 google fordító csodákra képes, ha meg nem, akkor angol 1es -
ganimedes1995 #33872 Nekem eddig zene nem volt se verseny se barangolás közbe...
-
Blint #33871 Még véletlenül sem látni a legbosszantóbb bugok javítását:
- 0 repu / cash a verseny végén
- Nincs kártyapörgetési lehetőség a verseny végén
- El sem indul a verseny, csak a betöltő képernyőt látod
Ezek úgy nem zavarnak senkit csak engem, EA-t sem? O.o -
kowavega #33868 New Features:
- In celebration of our 2-year anniversary: A new stock Chevrolet Camaro ZL1 has been added to the game and is completely free ($0 Cash) during the week of celebrations.
- Players will earn 2 times Rep & Cash during the week of celebrations
- Free Camera mode has been added to the game. By hitting ‘V’ on the keyboard, players now have the ability to control the camera’s angle and zoom while viewing their cars in Free Roam
- 6 new music tracks have been added for Sprint and Circuit events, as well as Free Roam
- A Commemorative Vinyl has been added in memory of community member STACECAKEX
Bug Fixes/Changes:
- Fixed an issue that caused a server disconnection while viewing a Driver Profile when the player sells a car from their garage
- Fixed an issue that prevented some players from purchasing the Mystery Skill Pack
- Fixed some vinyl mirroring issues on the BMW M6 Coupe, Ford ShelbyŸ Terlingua Ford Mustang and Mitsubishi Lancer Evolution X
- Fixed an issue that prevented vinyls from being placed on the trunk of the Audi S5
- Added some missing headlight flare to the Lamborghini Gallardo Spyder
- Fixed an issue that caused the Porsche 911 GT2 to lose detail when viewed at a short distance from another player -
#33867 nem baj , kövi körben jobb időt mentem és megkapta a csóka
-
Blint #33866 Én azt bírom, hogy látom, hogy mondjuk 2. vagyok, aztán a végén mégis 3.-nak mutat.
Hát kösz!
#shitfuck -
chris1997 #33865 Öhm.. Zárt bétában nem volt az MW-s M3.. csak olyanféle kaszni volt rajta(MW-snek oldalt, simának hátul van a kipufogóvége..) -
#33864 M3 GTR-t is bele fogják tenni a játékba? Jó lenne, mert a zárt béta óta nem vezettem már. -
CortezK2 #33863 Tegnap meg ma is találkoztunk ilyen hibával, úgy tűnik ez a legújabb bogár... -
#33862 a jó emberek felb@sszák magukat ezen a foson megint mi van itt ??? :S
ez már gáz beértem elvileg megnyertem időm is jobb erre dnf et ír pedig 1:13 ra beértem a vicc hogy még írja is amaz meg 1:22 vel ért utánam ... rohadt tetves játék és szeró -
JuhaAasz #33861 jóéjt emberek, hajnal 3 körül benézek mivan a "kaparó"-val :D -
ganimedes1995 #33860 :D -
RED BULL F #33859 Nekem már csak ennyi jutott:
-
chris1997 #33858 De van Jokerem, szóval jövök -
JuhaAasz #33857 háhá a végén csak egy maradhat -
chris1997 #33856 kivágott. éljen.. -.- -
KRTuning #33855 Csini autóitok vannak. -
chris1997 #33854 fosbúk -
#33853 milyen hivatalos oldalon?
-
Freeman16 #33852 Mit csináljak, hogy lássak másokat? -
kowavega #33851 én is melózok reggeltől..:S:) -
Legpuska #33850 Mi ez a nagy sorba állás? :D -
JuhaAasz #33849 nem nehéz...de miért kéne ingame számolgatni? megnézed ahogy írtam. látod a térkép melyik része az...játékba olyan sokáig tartana rájönni a térkép melyik szegletéről van szó? -
#33848 majd meló után holnap:D 15-16 óra fele -
#33847 én is megvárom -
KRTuning #33846 Jóvan akkor számolhatom in game, de bazz miért olyan kurvanehéz berakni egy képet? Már odatalálok. :P -
RED BULL F #33845 Jelentkezem -
JuhaAasz #33844 eme fórumoldal tetején a térkép menüpontra katt, és ott keresd meg azt a kockát, amit a Q sor 25-ös oszlop fog közre...ha ezekután se tudod...ne is találd meg....-.- -
kowavega #33843 valaki tervezi, hogy megvárja a peccs végét? -
JuhaAasz #33842 már miért lenne pontosabb? az én leírásom jobb bibibííííí -
KRTuning #33841 low vagyok, inkább csak screenshotoljon vki a térképről -.- -
kowavega #33840 teleportálj little italy versenmyhez, és indulj el lefele, ez pontosabb:D -
-
#33838 little italy mellett a színpadon