94802
-
steelers90 #34044 Jó reggelt!
Ahogy olvasgatom a fórumot látom nem csak én vagyok ilyen "bespajzoló" a ZL1-ből. Feltöltöttem én is a garázshelyeimet vele :) csupán csak 66 db Camaro-m van most :) :D Akinek szüksége van Camarora adok :D XD -
#34043 Én is megtöltöttem minden garázshelyet (mielőtt még olvastam volna mit írtál), látszik nem csak neked villant be ez a gondolat! -
Hyperoner #34042 Bumblebee
-
kaoszgolyo #34041 Kamera módban valakinek az adatlapján az autót forgatva együtt forog az autónk és az adatlapon lévő. -
RED BULL F #34040 Na mi az, akkor mégis csak igazam lett, vagy mi? Megéri megvenni? -
zsomboor #34039 Ahh BMW CSL, az kötelező vétel lesz nekem -
BB0735 #34038 Na ettől a Camarotól se kell sokat várni, amilyen jól megy alapon, olyan szarul reagál a tuningra. Szépen beelőzi az összes jobb igc autó gyorulásban, pedig az alap verzió nagyon jól megy. Garázsdísznek még jó lenne, de sajnálom rá a helyet, úgyhogy amint pénzért el lehet adni, megy a levesbe :) -
#34037 én is , 1.et meg tudok venni, többet nem -
JuhaAasz #34036 Tutu:
Ez csak egy hirtelen felvillanás az agyamba, hogy amilyen balfaszok az EAnél, jövőhéttől ha már nem ingyen lesz a camaro, akkor eladáskor is érni fog valamennyit. Szóval én minden üres garázshelyre veszek :D hátha igazam lesz :D -
#34035 Na én le is léptem! Jó éjszakát minden játékosnak!
(Garlandó ) -
#34034 Garlandó, az nagyon konkrétan meg lett mondva XD -
#34033 Az komoly -
#34032 (szerinted) Nekem valahogy "mű" olyan "mestergéges" rideg a Lambo. A gallardo pl jó, de utána... szerintem nem OK.
Robokutya: "Garlandó" -
#34031 (szerintem) -
#34030 Lehidalok :O Lamborghini Sesto Elemento! Nagyon szép autó!!!
-
JuhaAasz #34029 óóó he ezek a szarganéjok nem lehet matricával se lefedni azt a buzi feketeséget a motorháztetőn így hogy a rákba lesz űrdongó camarom? -
#34028 BMW3CSL és LAMBOSESTO a Car mappában -
#34027 Egész jók az új zenék, legalábbis jobbak mint a régi -
JuhaAasz #34026 ezt te tudod :) én leginkább azért, mert nekem tetszik is a kocsi, na meg hát "idézek egy régi showder klubbos mondatot"
egyél ge*i ingyen van -
#34025 én is A 002-es nickbe megveszem, de minek... -
JuhaAasz #34024 lehet a mellékdriverem (level 12) elkezdem folytatni ezzel a kaparóval :D -
JuhaAasz #34023 így álmomból felriadva, félkómáson kellemes csalódás a csupasz kocsi teljesítménye...bár lenne mivel ultrásítani na de majd egyszer felhúzom és ezzel is alázni fogok jópár T3-as nagymenőt -
#34022 Igen, sajnos, ha mondjuk 300k-ért lehetne akkor mennének a kukába XD -
#34021 Eladni 0-ért lehet? Mert akkor meg se veszem. -
#34020 Bocs a sok képért, esetleg ha valaki nemtudja ma leszedni, itt vannak a body kitek
-
#34019 hopppááá... én hogyan veszek meg mondjuk pontosan 1-et??? még én se tudom -
#34018 Lenne 100 is XD De nincs több garázshely! -
#34017 hmmmm, én kb 30-at vártam tőled. Legyünk őszinték... jogosan vártam -
#34016 XD
23 darabot vettem -
JuhaAasz #34015 amatőr hiba így lebuktatni magad... -
#34014 egészségemre. Pár alkatrésszel több van neked , mint mondjuk nekem. Én speciel vért okádok már 2 éve, te pedig ennyivel lerendezted. Nyilván én is átlépem, de közvetetten azért ártottál nekem. Pusztítsd ki a Hungaryt a mottódból is, kérlek, kicsit szégyen. Mert az. Nekem. Velem nem lehetsz egy lapon. -
#34013 Ráadásul ahogy nézem csapat tag vagy, ne lepődj meg ha ezek után kiraknak lol -
ganimedes1995 #34012 Jó oké be vallom őszintén treasure hunt hack.. ezzel nem ártok senkinek.. nem csalok versenybe továbra is tisztességesen fogok versenyezni. aki el ítél e miatt és töröl barát listájáról annak egészségére. -
#34011 Hát igen, nem értem miért kell ilyen programokhoz folyamodni, am viccesen bukott le! -
#34010 az ilyen engem sem zavar, ha neki megéri kockáztatni, akkor felőlem.... de ezek után akkor is csaló marad
-
#34009 Amúgy több mint rendben vagy az autó -
#34008 Biztos hogy nem az... Minden esetre, én nem tartom bűnnek, mivel versenyen kívüli csalás. Aztén ki tudja, lehet hogy ott is nyomja -
#34007 Zombor, Te is nyertél a Twitteres játékban tegnapelőtt, épp most olvastam a listát. Grat. -
zsomboor #34006 Belépek, erre csak és kizárólag Camarokat látni mindenhol -
#34005 az a szitu, hogy tudjuk hogy ez nem bug