94802
  • steelers90
    Jó reggelt!
    Ahogy olvasgatom a fórumot látom nem csak én vagyok ilyen "bespajzoló" a ZL1-ből. Feltöltöttem én is a garázshelyeimet vele :) csupán csak 66 db Camaro-m van most :) :D Akinek szüksége van Camarora adok :D XD
  • goregrind #34043
    Én is megtöltöttem minden garázshelyet (mielőtt még olvastam volna mit írtál), látszik nem csak neked villant be ez a gondolat!
  • Hyperoner
    Bumblebee

• kaoszgolyo
    Kamera módban valakinek az adatlapján az autót forgatva együtt forog az autónk és az adatlapon lévő.
  • RED BULL F
    Na mi az, akkor mégis csak igazam lett, vagy mi? Megéri megvenni?
  • zsomboor
    Ahh BMW CSL, az kötelező vétel lesz nekem
  • BB0735
    Na ettől a Camarotól se kell sokat várni, amilyen jól megy alapon, olyan szarul reagál a tuningra. Szépen beelőzi az összes jobb igc autó gyorulásban, pedig az alap verzió nagyon jól megy. Garázsdísznek még jó lenne, de sajnálom rá a helyet, úgyhogy amint pénzért el lehet adni, megy a levesbe :)
  • tutuhawer #34037
    én is , 1.et meg tudok venni, többet nem
  • JuhaAasz
    Tutu:
    Ez csak egy hirtelen felvillanás az agyamba, hogy amilyen balfaszok az EAnél, jövőhéttől ha már nem ingyen lesz a camaro, akkor eladáskor is érni fog valamennyit. Szóval én minden üres garázshelyre veszek :D hátha igazam lesz :D
  • Undertaker189
    Na én le is léptem! Jó éjszakát minden játékosnak!

(Garlandó )
  • Undertaker189
    Garlandó, az nagyon konkrétan meg lett mondva XD
  • Undertaker189
    Az komoly
  • tutuhawer #34032
    (szerinted) Nekem valahogy "mű" olyan "mestergéges" rideg a Lambo. A gallardo pl jó, de utána... szerintem nem OK.
    Robokutya: "Garlandó"
  • Undertaker189
    (szerintem)
  • Undertaker189
    Lehidalok :O Lamborghini Sesto Elemento! Nagyon szép autó!!!
  • JuhaAasz
    óóó he ezek a szarganéjok nem lehet matricával se lefedni azt a buzi feketeséget a motorháztetőn így hogy a rákba lesz űrdongó camarom?
  • Ryder159
    BMW3CSL és LAMBOSESTO a Car mappában
  • Undertaker189
    Egész jók az új zenék, legalábbis jobbak mint a régi
  • JuhaAasz
    ezt te tudod :) én leginkább azért, mert nekem tetszik is a kocsi, na meg hát "idézek egy régi showder klubbos mondatot"

egyél ge*i ingyen van
  • tutuhawer #34025
    én is A 002-es nickbe megveszem, de minek...
  • JuhaAasz
    lehet a mellékdriverem (level 12) elkezdem folytatni ezzel a kaparóval :D
  • JuhaAasz
    így álmomból felriadva, félkómáson kellemes csalódás a csupasz kocsi teljesítménye...bár lenne mivel ultrásítani na de majd egyszer felhúzom és ezzel is alázni fogok jópár T3-as nagymenőt
  • Undertaker189
    Igen, sajnos, ha mondjuk 300k-ért lehetne akkor mennének a kukába XD
  • tutuhawer #34021
    Eladni 0-ért lehet? Mert akkor meg se veszem.
  • Undertaker189
    Bocs a sok képért, esetleg ha valaki nemtudja ma leszedni, itt vannak a body kitek

• tutuhawer #34019
    hopppááá... én hogyan veszek meg mondjuk pontosan 1-et??? még én se tudom
  • Undertaker189
    Lenne 100 is XD De nincs több garázshely!
  • tutuhawer #34017
    hmmmm, én kb 30-at vártam tőled. Legyünk őszinték... jogosan vártam
  • Undertaker189
    XD

23 darabot vettem
  • JuhaAasz
    amatőr hiba így lebuktatni magad...
  • tutuhawer #34014
    egészségemre. Pár alkatrésszel több van neked , mint mondjuk nekem. Én speciel vért okádok már 2 éve, te pedig ennyivel lerendezted. Nyilván én is átlépem, de közvetetten azért ártottál nekem. Pusztítsd ki a Hungaryt a mottódból is, kérlek, kicsit szégyen. Mert az. Nekem. Velem nem lehetsz egy lapon.
  • Undertaker189
    Ráadásul ahogy nézem csapat tag vagy, ne lepődj meg ha ezek után kiraknak lol
  • ganimedes1995
    Jó oké be vallom őszintén treasure hunt hack.. ezzel nem ártok senkinek.. nem csalok versenybe továbra is tisztességesen fogok versenyezni. aki el ítél e miatt és töröl barát listájáról annak egészségére.
  • Undertaker189
    Hát igen, nem értem miért kell ilyen programokhoz folyamodni, am viccesen bukott le!
  • Ryder159
    az ilyen engem sem zavar, ha neki megéri kockáztatni, akkor felőlem.... de ezek után akkor is csaló marad
  • Undertaker189
    Amúgy több mint rendben vagy az autó
  • Undertaker189
    Biztos hogy nem az... Minden esetre, én nem tartom bűnnek, mivel versenyen kívüli csalás. Aztén ki tudja, lehet hogy ott is nyomja
  • Ryder159
    Zombor, Te is nyertél a Twitteres játékban tegnapelőtt, épp most olvastam a listát. Grat.
  • zsomboor
    Belépek, erre csak és kizárólag Camarokat látni mindenhol
  • Ryder159
    az a szitu, hogy tudjuk hogy ez nem bug