94802
  • JuhaAasz
    Kowa: a gt3rs-em is 713-700-67x :D de nem 1 :P overall viszont 694+1 :D és én ezzel határozottan menőztem most
  • goregrind #35577
    vagy huszadjára nyomok alt+f4-et töltésnél. faxom a sok baromba!
  • goregrind #35576
    mert fos a szerver, hekker hegyek vannak ma!
  • stoker
    miért irja ki a nfsw játék inditáskor a server_fatal_error_5 valami ilyesmit
  • goregrind #35574
    Lesd meg először a DX-et a gépen! START -> run/vagy a keresőmezőbe: dxdiag
  • Freeman16
    Nálam meghalt a szerver.
  • tucs95
    Nem hiszem, hogy elavult lenne HD 6850 fél éves a gép kb nem hiszem, hogy megadná magát
  • kowavega
    nekem anno mikor feladta a vga-m ugyanez volt
  • mrredbull18
    akkor a vidi kariddal lehetet a gond, vagy tul kicsi és nem birja vagy tul elavult a softwer.... és frissitésre szorul
  • tucs95
    Na gondolt egyet a játék és most meg el indult 800x600 ba :D
  • kowavega
    frissitsd a vga drivered, vagy a directxet
  • mrredbull18
    probáld meg hogy ujra teszed a worldot, ha akkor is ugyan ezt csinálja akkor frissitsd a direct x-ed
  • tucs95
    De el sem indul :O 3 óra felé hagytam abba a gamet és most jöttem vissza és játszani akarok de ezt írja már többször resiztem de semmi :S
  • mrredbull18
    nekem is szokta, lépj vissza és játsz tovább xD

kowa: nem direkt :D de ám jol jönne most komolyan ha FBn rám irnál hogy "gyere world" :D mert elfelejtem :/
  • tucs95
    Segítség!
    Ezt írja a game: No DirectX device not found
  • kowavega
    nem, leírtam, hogy mikor... amúgy direkt kúrod fel az agyam?:D
  • mrredbull18
    kowa holnap akkor hivsz worldozni arra a valamire? :D pl. FBn? xD
  • mrredbull18
    ez kurwa jol néz ki
  • Racing824
    na várj.ahoz még fel is kell mennem
  • kowavega
    worldbe írj rám
  • Racing824
    ráadásul nem is egyszer...mindig ezzel vettem,ezért is nem értem h ez most mi akar lenni
  • kowavega
    félreérted, nem a regisztrációval van baja, hanem mind2 személyi megerősítést kér, MIUTÁN már regisztrált/használta
  • Racing824
    nem érted h nem tudok.mert nem fogadja el a kártyát :/ mert az egyiknél már regeltem ezt
  • goregrind #35555
    paypal regisztráció help-1

paypal regisztráció help-2

paypal regisztráció help-3-video
  • kowavega
  • gyeprefos007
    igzság az hogy régebben már gyakoroltam elég sokat de leálltam vele mert az istennek nem akart sikerülni :S és tudom amelyik vidiben a srác bemutatja ami már megy az igencsak az eleje... de az istennek nem tudok onnan "tovább lépni"
  • goregrind #35552
    Tüdő tágító gyakorlatok, hangszál erősítés - és kitartás. "Csak úgy" is elkezdheted, de hamar hangszálgyulladás, esetleg átmeneti némaság (ez nem vicc, nekem is volt) az eredménye! :)
  • gyeprefos007
    nekem olyasmi hang í célom mint ami ebben van: PSYCLON NINE "parasitic"
  • Racing824
    moneybookers,és paypalen kivül van még valami ami használható boostvételhez?

egyikről se tudok venni,azt irja küldjek el további dokumentumokat mint pl személyigazolvány másolat meg bankártyaszám ilyesmi...ujra regisztrálni sem tudok másik mailel sem mert akkor meg a kártyát nem fogadja el @ ez mi akar lenni volt már vkinek ilyen?
  • goregrind #35549
    Talán ismered a magyar Malediction zenekart. Tesóm volt a horgős ott, én csak helyettesítettem egy turnén - szóval anyám hogy tudja szeretni, amikor a telefonban hörgök, röfögök és vért hányok neki!
  • gyeprefos007
    OFF! Bocs Szabi :S
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Srácok ha valaki tud Fry Screamelni legyenszíves adjon pár tanácsot... http://www.youtube.com/watch?v=_9MPYY7vtrQ ameddig a szájába veszi a tollat addig megy de kb itt elakadtam :S
  • kowavega
    ja bocs, lemaradt.. a fék még csak 1 fos gromlen 0-0-6
  • kowavega
    lóf@szt a seggedbe Chris:D

Corvette:
  • goregrind #35545
    Émlék-körút? Valami rémlik, de pontosan hol és mikor? mennék én is videózni!
  • Quqa
    Kowa ha mentek holnap az emlék körútra (mikor nem leszek ott) valaki videózhatná szeretném feltenni a face-re ha nem gond, de ha egyből oda is felteszi az illető azt is megköszönöm.
  • chris1997
    Asszem Kowát meggyőzted ezzel a képpel :D
  • kowavega
    Year 2 vasam
  • goregrind #35541
    Részemről semmi gond!

• kowavega
    nem beszólni akartam ezzel, bocs
  • goregrind #35539
    Kowa! Nem "menőzni" szándékoztam, csak leírtam és megmutattam, hogy egy picit fel lett turbózva az alap gyémántvadász!

Egyébként keresd a korvettet, várom a képet! És várom az olyan válaszaidat is, amikor nem vagy jobb valakinél valamiben! Ezt mindenféle sértés, megbántási szándék, bunkóság és nagyképűség nélkül írtam most!