94802
  • mrredbull18
    vigyázz meg dárkvéder megtámad a sötétben a sötét oldalon ha nem engedelmeskedsz xD
  • Undertaker189
    Ebben lehet valami Egyébként meg az én kocsijaim (voltak), én vettem, azt csinálok vele amit akarok
  • kaoszgolyo
    Na ja, de te nemrég törölted a kocsijaidat, tehát a fejedben kétségtelenül nem tiszta valami. :)
  • tucs95
    Ma ezt olvastam egy videó alatt "Play for free,pay to win" :D
  • tucs95
    Ennyi viszont mikor el kezdtem játszani akkor még nem volt ez, hogy mindenkinek ott a fullos autó és meg is tudtam őket verni a silviával de most már a gtr-el sem megyek semmire
  • Undertaker189
    Hát akkor nem sok tiszta fejű ember van ;) Én duplán-triplán szoktam visszaadni, mert ugye a kölcsön kenyér vissza jár, így a saját fegyverét használom fel maga ellen :D
  • kaoszgolyo
    Tiszta fejű ember nem adja vissza, így emelkedik felül önmagán, a dühén, és minél többször sikerül neki valóban túllépni, annál jobban megy a pályán, mert nem zavarják meg hülye mozzanatok, hanem a versenyzésre koncentrál.
  • tucs95
    Én meg egy evo-t vettem aminek nagyon rosz az irányíthatósága...tohattam tovább a jó kis silviámat (ami mostanra már majdnem fullos) utána vettem meg a suprát persze az meg 400k+ egy csomó ideig fejlődtem, hogy megkapjam a verdát, nem egy rossz autó viszont többet vártam tőle.
  • Undertaker189
    Nem rammolsz? Hát én olyat nem hallottam még hogy valakit lerammoltak, és ne adta volna vissza lol:) Ha nem tetszik a felállás akkor menj csak rendőrözni, viszont így a játékélmény hamar eléri a nullát
  • kaoszgolyo
    Amikor játszani kezdtem, csak a játék volt nekem, nem fórumoztam, szinte mindent magamtól találtam ki, még nem jártam ide kiönteni a bánatom. :) Emlékszem mennyire örültem, amikor végre meg tudtam venni a sima egyszerű alap RX-7-et. És mennyire rossz volt, hogy nem ment, még T1-ek is simán verték, nem kicsit, hanem szarrá. A 240 SX-szel küzdöttem T2-es kocsik ellen, hogy potyogjanak az alkatrészek az RX-7-be. Ki kellett bírni, meg nyomni a gázt, néha a féket. Már akkor is "magasabb szinten" tekintettem a játékra. Valahogy úgy, hogy vagy tisztességesen, vagy sehogy. Végül is sikerült úgy-ahogy megtanulni terelgetni a gépeket.

Az előbbi hozzászólásom után játszottam, és összeakadtam normális emberekkel. Jó volt. :) Ennek örömére megosztok egy képet, melynek olyasmi címet adtam, hogy jövök a hegyre.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler]Nem, ez nem az IFA megy a hegyen.
    [/spoiler]
  • tucs95
    Én nem rammolok senkit! Inkább nem versenyzek azt csá
  • Undertaker189
    Hát rammold vissza, vagy ne is várd meg hogy lenyomjon, hanem baszd bele a falba, mielőtt ő tenné meg. Ennyi.
  • tucs95
    Még ha úgy lenne az a baj, hogy nem egy ilyen ember van, túl "régi" ez a játék ahhoz, hogy ne legyen mindenkinek fullos autója meg azzal mit kezdjek mikor a gyerek az első kanyarnál a falba nyom és le blokkol az autó...és nem lehet őket megelőzni csak akkor ha kurva nagy ívbe el kerülöm őket
  • Undertaker189
    2. hely nem elég?
  • tucs95
    Itthon vagyok ha nem zavar...
    Baszhatnának valamit a játékkal mert az kurva szar hogy több hétig szenvedsz egy szaros autóért ami persze kb szar sem ér mert a sok gazdag meg kocka ebbe öli bele a pénzét(meg a sok rammer csicska miatt nem is lehet játszani) de akinek nem ér ennyit ez a játék az nem fog pénz ki adni egy autóért....Ezért nem is versenyzek hanem csak rendőrözöm (nem TE)
    66 órát játszottam(tudom nem túl sok) és van egy szaros suprám meg egy gtr semmit nem érek vele mert ilyen lvl17 emberke paganival jön mit kezdjek vele ? :O
  • Undertaker189
    Az meg mi hogy 1 hónapig telt összeszedni 600ezret? Az kemény napi 20k, ami úgy 15perc/nap (már ha az r35re gondoltál), Ha meg az m3ra akkor is elég gyenge, hackelj csak, hiszen minden nyomorék béna azt csinálja
  • Gyuszopapa
    Ki nem unja de ez van.Akkor minek játszol vele,persze a sötét oldal mindig könnyebben járható.
  • Undertaker189
    Takarodj haza noob!
  • tucs95
    Honnan tudok olyan TH hack-et letölteni mert kicsit unom már a gamet, hogy annyit kell minden szarért dolgozni 1 hónapig gyüjtögettem egy rohadt gtr-re.Legalább kicsit felgyorsítanám a fejlődésem leszarom, hogy cheat nem ártok vele senkinek a rammerek sokkal faszopóbbak....
  • rav3n319
    aktuális :)
  • kaoszgolyo
    Milyen csapatok lehetnek azok, akik megtűrik a rammereket a tagjaik között? :S

Szar kedvem lett nemrég. Az elején még élveztem a játékot, de már frusztrál, hogy szinte senki nem akar/tud tisztességesen játszani. A powerupokon túltettem magam, de az bánt, hogy amikor valakit utolértem (a három nitrója ellenére) és el akartam menni mellette, rányomott a falra. Nem volt gyerekszobám, ezért nehezen függetlenítem magam az ilyesmiktől. Sajnos. A Quqa által linkelt dolgot jó lenne implementálni a játékba, azaz, hogy azokkal ne tegyen egy versenybe, akiket felvettünk a rohadékok listájára. Szarok a csalókra, főleg, akik nagyban csinálják, de az alantas rothadt emberi mocsoktól sötéten bűzlő húzásoktól rosszul érzem magam, mert van pár ember, aki mindent belead, hogy a játék élvezetes és tiszta legyen, de majdhogynem hiába az összes erőfeszítésük. Bár nekik ez nem erőfeszítés, mert ez a törekvés belülről jön, és pont ennek hiánya miatt más a söpredék. A sok mocskot csak azért szórom, mert negatív érzéseim vannak, nem szükséges foglalkozni vele. Le kellene már vinni a szemetet. Talán a lantot is le kellene tenni, mert nincs igény más világokról szóló tudósításokra... Pár ember túl kevés, különösen, ha a többiek sokan vannak. Na, megyek, követem az utat.
  • kowavega
    mentél is 1ből kurvázni:D
  • SylarHun
    Né má mitt vettem TDU2-ben!
    VIP Zonda!

• Gam3r
    Ez a TH hack kb ugyanaz mint a speedhack, csak ők mintha beszariak lennének azt használni...:D

Mert így is - úgy is hack álltal jutsz a sebességhez, mind1 hogy speedhack vagy ez a bugosító th-s cucc:)
  • kaoszgolyo
    Minden egyben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[spoiler]Persze ez csak egy tipikus bug vagy csalás, hiszen az utolsónak beérkező nyert, mindenki másnak DNF lett miután kivárta a sorát (legalább is nálam így nézett ki). Amikor megjelent az utolsóból első csóka a lobbyban, többen kiléptek. Lehet, okkal.
    [/spoiler]
  • BDGO94
    vki t1 ben?? egy versenyt??
  • goregrind #35680
    Akkor én maradok egyedülálló, annyit nem ér nekem az, hogy több cuccom legyen!
  • mrredbull18
    jobb mint egyedülállónak lenni xDDDD
  • goregrind #35678
    Igen, ahhoz van. Csalással szerzed meg azt, amit mások nap mint nap szedegetnek össze! Netán te is be akarsz állni a csitörök és hekkerek sorába?
  • tucs95
    Mi az a TH hack? Gyémántozáshoz van köze ?
  • goregrind #35676
    2 órája zabálni és aludni készülök! qrva porse!
  • chris1997
    Nem kapható :D
  • Undertaker189
    Carbon Corvetteről mi a véleményetek?
  • kaoszgolyo
    Az 800-as (800 MT/s) DDR2, azaz 400 MHz-es, azaz PC2-6400, azaz DDR2-800.
  • kaoszgolyo
    A 400 MHz-es DDR2 effektív sebessége 800 MT/s, és a legtöbb helyen 800-asnak vagy esetleg 800 MHz-esnek fogják mondani, noha 400 MHz-es. Lehet, hogy a diagnosztikai program ezt írja ki, ami helyes is. Tehát, nem mindegy, hogy 400 MHz-et ír, vagy pedig DDR2-400-at, vagy valami hasonlót, hiszen a 400 MHz-es az a DDR2-800, a DDR2-400 pedig 200 MHz-es.

A RAM-ra gyanakvók futtassanak memóriateszter programot, és esetleg olyat is, ami minden alkatrészt igénybe vesz (stressz teszt). Valószínűtlennek tartom, hogy egyetlen program futásában jelentkezne hiba, ha gond van a memóriával, de nem kizárt, csak valószínűtlen.

Újaknak: Akinek nem indul a játék, esetleg nézze meg a víruskergetőt. Avast! esetén tiltsa le a viselkedés védelmet és próbálja úgy. Ha több kijelzője van, próbálja meg eggyel, a többit letiltva. Ha a launcher nem indul, többször kell próbálni. Ha bejelentkezés után a játék nem indul, meg kell próbálni másik szerverrel (EU vagy US), akár többször is. És természetesen ott van a gép újraindítása, mint lehetőség.

A DirectX hiba nálam a launcherrel való gondok után jelentkezett általában, tehát valószínűleg a DirectX-szel alapjában véve nincs gond. Ha bug, akkor bug, ami lehet a DirectX-ben, a játékban, a VGA driverben vagy ki tudja, hol... A 800×600-ba váltás is megesett már párszor. Vissza kell állítani a kívánt felbontást és szabályosan kilépni a játékból. Utána megmarad egy ideig. Vagy nem. :)

Nem igen értek hozzá, de szerintem a MAC címet általában nem lehet megmondani kívülről. Ahogy mások is mondták, IP címet blokkolni elég durva dolog, hiszen a legtöbb IP dinamikus, másrészt több felhasználó is lehet azonos IP mögött.
  • Quqa
    Ja én is, még sok boldog névnapot Szabi !
  • SUNNY84HUN
    amúgy így a nap végére beírva. Sok boldog névnapot Szabi
  • Quqa
    Baromság hogy nem megy a 400MHz-es ram nekem 1,5GB-al is megy az egyik gép (low-on) nem mondom hogy nem akad picit, de játszható a játék és VGA is alatta van a követelményeknek. Nálad valami hardver, szoftver (össze)akadás lehet. Net, modem rendben mert elég ha egy pillanatra meg – meg szakad máris levág a játékról (és ezt nem veszed észre sima weblapon stb.) mert nekem volt ilyen hibás modemem, néha nagyon lassan töltött be.
    Mondjuk nem tudom mit keres abban a lapban 400-as ram mikor 667-es ami minimum belevaló.
  • mrredbull18
    ez olyan sunny alaku
  • mrredbull18
    ehh ilyen jo ajándékot csak névnapra ? xD hallod mi lesz a szülinap / karácsonykor? xD mindenki mindenkinek 10k boostot ad? xD