94802
-
GEMPAHUN #35916 eszt nem értem hogy most MPbe vagy SPbe kell menni az időket
DEH HOGY IS VAN EZZ ???? -
GEMPAHUN #35915 sziasztok Waterforonton meg Cihnatown Divery mennyi az idő?? -
chris1997 #35914 Én is leálltam fotózni, egy másik R8 fanatikussal.
-
BrianSpilner14 #35913 Fúúúú na most adtam a gyökér NFS World Stats adminnak :D, ez egy hülye k.................................. , lebannol a ranglistáról mert tudok vezetni ? Mivel hogy egészen lassú a netem mert ketté van osztva így lassan megy a feltöltés , de mihént felkerülnek panaszt nyújtok be ellene és ha az adminságért kap pénzt akkor ezek után már nem fog mert kirugatom ezt a gyökért!
fennvan az első videó a youtub -on de neki végelessz mint a botnak!
1 heten belül első leszek és ha kell minden versenyről rakok fel videót!
Még egy dolog amit furcsálok : PERFECT10N tőle nem kért minden versenyről videót ! -
#35912 ja :D
---------------------
ám nekem ez új mi az a th hack már azt is mókerolják a csalók , a másik meg tény hogy már több thai , brazil csalóval találkoztam mostanában mint orosszal ( sőt már sok a tiszta játékos közöttük de persze nem mind :S ) -
chris1997 #35911 De szép snowboardos doboz :D -
#35910 Chrisnek küldöm és mindenkinek aki szereti
-
B13A6 #35909 ezen a héten elvileg kiveszik...viszont semmi sem akadályoz abban,hogy telepakold az üres kocsijaidat ilyen vynilekkel és felhazsnáld jövő héten,vagy esetleg még később.... -
#35908 Tegnap este multizgatás közben összeakadtam a legrövidebb, és minden kétséget kizárólag a leg-egyedibb nevű magyar játékossal!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még jobban meglepődtem*, amikor a játékban meglestem a profilját, majd ma reggel a statisztikáját is LOTYO-nak!
*= az autókat nézve, mert csak ezek vannak neki, ezekkel jutott addig ahol van - kitartó! -
kaoszgolyo #35907 Már csak az a kérdés, honnan tudod, hogy ki orosz...
Más: az előbb mentem valakivel, aki 2600 MP (és pár SP) verseny után 43-as szintű. Helyezéseinek átlaga 1,9*, nyerési rátája kb. 40 %. Érdekes. Szinte mindig egy játékos ellen ment a kis szinten unlockolt pályákon, vagy hogy lehet még csak 43-as? -
#35906 Kár hogy a játékban nem így megy
-
mrredbull18 #35905 hát nézd mikor 10 ruszkiból 8 csaló akkor nehogy már elvárd tölem hogy arra a 2 kivételre ne mondjam rá hogy csaló még láthatatlanba is .... és nem csak 100 versenyt mentem kicsivel többet :D -
#35904 a vita abból van, hogy csaltál, és lecsalózol olyat, aki nem tudod, hogy csalt. Vakba rámondod, hogy csal, mert orosz. Kár, hogy kb 100 versenyt mentél összesen. Aztán itt vered a melled, hogy köcsög orosz sportoló. Amikor magyarok akadtak fenn... mindegy, hogy hogyan, a doppingszakemberek megvitatják majd, nem a mi dolgunk. Szóval te csaltál, de őket basztatod, te csaltál, és a te szád a legnagyobb. Emiatt állok le vitatkozni - ha kell minden nap. És MEGINT tettem egy szívességet Szabinak, nem kell kitörölni a hsz-t kurvaanyázás miatt, mert nem mondtam ki, nem írtam le. -
mrredbull18 #35903 ez jo xD tény hogy hackeltem a THt de attól eltéröen én mikor ruszkival versenyzek minimum 400felett nyomja.... tehát 1értelmü hogy hackel tehát ez a téma amit megprobálnál vitatni már tul van tárgyalva... -
#35902 korrekt módon utánanézek... jössz nekem eggyel... -
#35901 teszek egy szívességet Szabinak, hogy ne kelljen kitörölni a hozzászólásaimat. Te csaló vagy, a treasure huntot hackelted, és érezted, hogy kb össz-vissz nagyjából jogos is. Az oroszok jobbak, mint te. Ők tökösek, ez nem kérdés. A csaló az csaló, te az vagy. Az orosz meg kemény, minden nap velük multizom. Fejreáll, de végigmegy az autójával. Hidegvérű, mindent belead, elnyűhetetlen. Nem csaló. Orosz.. Ellenben te nem ilyen vagy. Csaló. -
Quqa #35900 És ha szépen megkérlek (és időd engedi) nem tennéd meg, csak jobban tudod merre kéne keresgélni, nekem csak pár kéne viszont csak jövő héten (annak is a közepén) érek rá kenegetni és nehogy addigra kivegyék. -
mrredbull18 #35899 a ruszkik veszitettek xD élöben nem lehet csitelni ám xD megvan az 1. olimpiai arany érem -
#35898 nem olvastam, meddig lesznek benn, de ha úgyse azoktól lesz teljes a kocsim festése. Példának okáért Micsu Evo X AMS. 31/31 réteg matrica, a legteljesebb teljesség. Nem kell rá 2 éves izé, ezért nem is olvastam utána. -
Quqa #35897 Vagyis jelen esetben a zöld.
Más: ezek az új matricák meddig lesznek bent, nem írják (írták) valahol, mit tudsz erről.
#35890 Neked ezt javaslom, nincs bug, nem mászkál a kamera, úgy megy kocsi min az igazi, hagy a fenébe ezt, ha érdekel dobok online kódot is. -
mrredbull18 #35896 vivás olimpia :D -
mrredbull18 #35895 yeeee 14-7 vivás magyar vs ruszki :D :D 15-7 lett a vége :D jeeeeeeeeeee -
#35894 a civilek ellen is bejön, abszolút jó tipp, a piros pont jár érte. -
kaoszgolyo #35893 A másodikra azt tudom mondani: kerüld ki. Banális, tudom, ennek ellenére baromi hatásos módszer. -
BrianSpilner14 #35892 Kukucs :D na ki van itt ? Én :D
Ezt nézzétek meg : Country Club :4.07.10
http://www.youtube.com/watch?v=HcRrBk89IJk -
#35891 megértem a problémáidat, van is válaszom. Ez itt egy MMO játék. Na, ez a másodlagos ok, amiért játszom vele. Autóversenyzős , utcai. Emiatt játszom. Azok szinte kutyafasza hibák, amiket felsorolsz, és ha igazi hardcore autófanatikus vagy, akkor átlépsz ezen, mert autózni szeretnél. Legalább itt megvehetem és vezethetem, legalább itt az enyém a kocsi. Ráadásul nem kell már a gép ellen menni, mentem ellene 15 év alatt bőven, és kösz, elég volt. Kormányba nem tudok befektetni, a sim-fanok nyilván megkajálnak a zárt pályán, nekem, nekünk (neked is) ez van, és bizony lehet ám ezt szeretni. Nyomjad leszegett fejjel, mert nem tudom elégszer mondani: bugokkal te még nem is találkoztál... Csak lépj tovább a következő futamra - vagy egy másik MMO játékba, ha azt szereted. Autóversenyzős nem is tudom, mi van még a piacon közösséggel, free roammal, sok versenypályával, egyedi külső-belső tuninggal... Tényleg nem tudom, és ma is pont olyan lelkesen megyek, mint 2 éve. Szerintem király ez a játék. -
Blint #35890 Fúúúú, ezzel a játékkan nem jó játszani fél óránál tovább, mert kibára felbassza az ember agyát!
Mai kedvenceim amitől agyfaszt kapok tényleg:
- Versenytárs belejön a seggembe, erre a játék feltolja a kamerát, és akkor menjek amolyan GTA 2 szerűen...
- A célegyenesben az előttem beérkezőknek ha nekimegyek, akkor az én kocsim kilóg a célvonalból, és úgy veszi a játék, hogy még be sem értem. De nem tudok előre menni, mert mások már ott vannak! Ki kell tolatnom bazz... És ezt már több pályán is tapasztaltam! -
#35889 Nem, nem 107-es vagyok, "engem" a másik ingyenes számon lehet elérni. Kecsó nekem messze van, de annyit hallottam már arról a híres Civic-ről, egyszer megnézném mit is tud :D -
kopasz0 #35888 köszönöm.
-
chris1997 #35887 nincs -
kopasz0 #35886 üdv van ajándék a Camaro+Boost-on kivül?.
kössz -
#35885 remélem nem jedi ( akik mindig lézereznek ) vagy ... , ha kecsó közelében jársz bemutatom -
#35884 Hol is vannak ilyen város széli versenyek? -
#35883 .. van mikor a futam vagy a városszéli gyorsulás tétje 1-2 üveg a jó barátok között
+ persze mikor ennyi összegyűlik nem egyedül hanem többen pusztítjuk el -
chris1997 #35882 Asszem ezt honda találkozókról lopta... :D -
chris1997 #35881 Pót vese nincs? -
#35880 fhóó azannyát.
A versenyt én is végigtolom, közben nem léptem ki még talán soha. kihúzom a kártyát, és utána alteffnégy. Ha nincs bor, fel sem megyek... -
#35879 most is
-
#35878 , nekem mindig van 1 -2 üveg jobbfajta itthon... alt -f4 meg lesz@rom végigmegyek ha már elindult a futam és csaló ellen megyek esetleg , beérek ha nem 500 al fut és 5 mp alatt ér be a nyomi , végén megbontom a bort azt csá .. de ha esetleg nincs akkor a garázsban akad némi finomság innen onnan -
chris1997 #35877 Ahogy most is :D