94802
-
mrredbull18 #37245 mikor már bepozoltam a sexy suvval akkor kibasz a játék -
chris1997 #37244 hm.. -
#37243 Hm... #37189 alapján gondoltam ezt... -
chris1997 #37242 Nem, eredetileg 0$-ért lehetett a suvot eladni! -
chris1997 #37241 Még mindig aktívak.. mint kedves elnökünk sóherhajlamai -
#37240 Megnéztem, 0 pénzért lehet őket eladni, valószínűleg ezért volt a launcher frissítés. -
mrredbull18 #37239 lol? xD -
mrredbull18 #37238 nagyon dögös hangja van a royalsnak jol lehet vele "gyilkolni" a táblákat , fákat, trafficokat xD -
chris1997 #37237 Nyugalom van!
Beleszarnak... msot reedemeltem, váltottam ugyanaz. te is tudod Reedemelni.
Egy tuti
Devellis anyja joban csuklik mint eddig valaha. -
Quqa #37236 Nem tudom miért kellet pofázni a support-nak, ha elveszik előtte kinyuvasztalak velük, mind a kettővel (egyszerre), pont ma gondolkodtam hogy vegyem e, de túl drágának tűnt te meg elcseszed.
#37130 Neked köszi hátha megmarad.
-
#37235 Sőt, épp pár órája lett kapható Steam-en, magyarul már kint van PC-re. -
mrredbull18 #37234 na akkor imádkozzunk aki nem istenhivő az kérje a fáráót vagy tudom is én... -
#37233 ha 3 nap múlva is megmarad örülünk , ha nem akkor ez van -
mrredbull18 #37232 nekem nincs olyan óra jel egyikense a 4 accból -
chris1997 #37231 ennyi -
kaoszgolyo #37230 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#37229 Hát jó lenne:D (Bár így se lehet megunni a játékot) -
mrredbull18 #37228 remélem is ám én nem mondtam hogy ronda vagy valami.... nekem elsöre tetszett mert közbe közbe nyomom a battlefield heroest is :D és jo volt itt is látni pár cuccost xD -
#37227 Lesz az, ne aggódj -
mrredbull18 #37226 chris legalább muta meg azt amelyik nem örök , hogy mitöl különb a többitöl -
#37225 -
#37224 Annyira nem leszek felháborodva amikor elveszik, mint mikor a Bethesda kijelentette hogy nem mondták hogy lesz Dawnguard PCre és PS3ra -.- (köcsögök) -
chris1997 #37223 Nem tudom a jelszavát..
ÉS most ez mi a f*szom nagy baj? Mondtátok, ronda, otromba, ingyé se kéne(....)...
Nektek faszán megvan.. -
mrredbull18 #37221 nekem tetszik egyszoval faszaa xD -
mrredbull18 #37220 eddig nem lehetett volna? muszáj volt elöbb szolni az okosoknak? -
#37219 gyorsan mentem párat vele hogy ezzel is legyen mért időm ha már visszaveszik -
#37218 Hát azért nem annyira fasza :D Inkább csak átlagos :)) -
chris1997 #37217 hát, azokba meg nem nagyon..
Ellopom öcsém accját azt fasza :D -
mrredbull18 #37216 de a fasznak kell szolni..... van még 1001 más accod átmész oda beszerzed és ha nagyon kell akkor használod ott ha meg nem akkor zuzol a többi fain kis boostos verdákkal ... -
mrredbull18 #37215 hát a szavaidból itélve visszafogják de akkor kiheréllek 1x van valami jo ami tényleg jo és fasza is.. nem valami sziri szar 0 tuned lofasz 7 napos bmw geci vagy tudom is én... erre te elbaszod... na jo a neont meg ezeket a szülinapra meglehet érteni de máskor azt is nézd meg mikor adnak ilyeneket... -
chris1997 #37214 Ha reedemelted faszán akkor asszem megmarad!
Én szoptam mint a torkosborz... ennyi. -
mrredbull18 #37213 hamar átalakitottad xD -
chris1997 #37212 lol, visszavették? -
chris1997 #37211 ejha
hosszú duma lett ez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Phungshok: Thanks for contacting EA Help! My name is Phungshok how may I help you?
you: Hi Ive been reedemed this two code: Royals SUV: FMTX-D8WQ-62S8-LSX6 Nationals SUV: CYXY-RVUJ-YYD7-UFDD And someone, whos been activated at the Homepage, these guys can get it for free, forever. Bit I been activated this two car at the Car dealer. And Ive got only 3 days rental This is not fair :(
Phungshok: Hi Christian
Phungshok: I regret for inconvenience. I'm unable to identify your concerned. Could you please specific?
you: Okay, Ive been Reedemed this Two code Royals SUV: FMTX-D8WQ-62S8-LSX6 Nationals SUV: CYXY-RVUJ-YYD7-UFDD
you: And I activated this two car at the game
you: But, whos been activated this two car at the web, these guys can get it forever, for free
Phungshok: That must be mistake, activation on web and in the game are same. It grant for same value.
you: No it not same
you: Belive me, its a bug
you: Everybody who's reedemed this two car at the world.needforspeed.com/gifts these guys can will take this car for free forever, but I cant get this two
you: Because Im reedemed at the Game, Car Dealers
Phungshok: If that is the case, sad to hear that.
Phungshok: But you will not be able to redo it anymore if you have already activated it.
you: That was the sad :(
you: So I cant get this two car, which value has got more than 12000 Speedboost?!
Phungshok: I'm very much like to make the changes but code once redeemed cannot be deactivated and redeem again so you will not be able to get it anymore.
you: So I lose this two car..
you: Im very happy(sarcasm) :(
you: And there is no more BFH SUV code..
you: (Rental, or Forever code...)
Phungshok: We do not have those codes with us. Those promotional codes are generated automatically.
you: http://www1.picturepush.com/photo/a/8884204/1024/NFS-World-/nfsw1589.jpg
you: This is MY lucky
you: http://www.kephost.com/images4/2012/8/3/7eaq0ddx6qaf9q9c05c9.jpg
you: This is someone else lucky
Phungshok: I regret for disappointment this caused but since you have activated the code. It cannot be re-activate anymore.
you: But dont worry, sadly, im understand, there is no code
you: So I can wait, for another code.....
you: And, Everyone, who has got these two car forever, for free..
Phungshok: You may wait for further promotional codes, new will be out soon
you: And how? At email?
you: Or here
Phungshok: On official site- http://world.needforspeed.com/intro
you: okay
Phungshok: Thank you for contacting EA. Is there anything else I can help you with today?
you: Yes one thing
you: What about the VIP Members
Phungshok: In NFS world?
you: yes
you: I know, I can be a VIP member, because, ive spend a lot of money for speedboost, ive got all cars which has got roof(Only without SUV.....) and ive got another EA games
Phungshok: For your VIP concerned, please visit this below forums link:
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8866329.page
Phungshok: Thank you for contacting EA. Is there anything else I can help you with today?
you: This topik is not so helpfully sorry. There is a Monkey pic, a VIp zonda pic..
you: I know, a support college as been said: Only the VIP Players(pre Orderd starter pack), Whos purcased a lot of speedboost, and who has got anohter EA games
Phungshok: There is 2 kinds of "VIPs"-
The ORIGINAL VIP: people who bought original starter pack/pre-order pack back in 2010 and the "new VIP": people who received Pagani Zonda F Roadster.
you: Okay
you: Thanks
Phungshok: You are welcome
you: No thanks
you: Bye
Bocs under, kellet a fotód :P
-
mrredbull18 #37209 hogy egyem a szived chris... ha neked valami nem jo akk másnak se legyen jo? bazd meg -
kaoszgolyo #37208 Nyomor. :S -
kaoszgolyo #37207 Nem hiszem, hogy mentés kellene. Valószínűleg minden tranzakciót feljegyeznek. -
barack1997 #37206 szerver visszaállitás lesz mint a murcinál volt xD -
#37205 anno a boostos rendőr murcinál is volt ilyen de visszaállították a szerót az előtte való pontra -
kaoszgolyo #37204 Mondd már meg nekik légyszi, hogy üdvözlöm őket!