94802
  • kaoszgolyo
    Köszönöm.

:D
  • kaoszgolyo
    A mai kalandjaimról eszembe jutott, hogy leírhatnék pár általánosságot. Bár ismereteim minimálisak és felületesek.

Az egyik, hogy amikor valaki a gépével egy másik ismeretlen gépen át internetezik (proxy, VPN), legyen óvatos. Ha tudja, hogy melyik oldalt fogja meglátogatni, és az adott oldallal a kapcsolat biztonságos (https) lesz, akkor még a másik géppel való kapcsolódás előtt mentse le a meglátogatni kívánt oldal tanúsítványát. Amikor már a másik géppel kapcsolódott, és már az adott biztonságos oldalra navigált, még azelőtt ellenőrizze az oldal mostani tanúsítványa és a mentett tanúsítvány egyezőségét, hogy bármiféle adatot (felhasználónév, jelszó) megadna. A belépés után is célszerű ellenőrizni ugyanezt. Nem árt gyakran jelszót változtatni, de közvetlenül a saját gépről, nem a másik gépen keresztül.

A szennyes dolgokat érdemes virtuális gépben csinálni. Fel kell húzni a lehető legminimálisabb rendszert, feltenni a biztosan kellő programokat, aztán egy másolatot készíteni az egészről, hogy ha betódult a szemét, kéznél legyen a tiszta rendszer. Valószínűleg a legtöbb virtuális gép tudja azt is, hogy egy látszólagos lemezterületet ad az OS-nek, azaz a virtuális gép leállítása után el lehet dönteni, hogy a rendszeren végzett módosítások mentendők-e, vagy mehetnek a kukába. Egyébként nem szabad azt hinni, hogy a VM-ből nem jöhet ki a mocsok a "normál" (host) operációs rendszerbe, épp ezért az óvatosság nem kerülendő.

Ennyi jutott eszembe. A többi dolog valószínűleg a legtöbbek számára ismert.
  • HITMANHUN
    de sztem kaoszgolyó nem ismeri azért írtam le neki a profilnevét de köszi a segitséget magamtól nem ment volna
  • HITMANHUN
    hát nem vagyok egy nagy iq de ezt még magamtól is tudom XD
  • tutuhawer #38164
    schumacher8712 a pontos neve. A tesód.
  • HITMANHUN
    grat az uj autóhoz kiváló döntés nem a nitrója a fő erőssége de a teljesítmény az felér egy m3 al SCHUMACHER8714 is nagy rajongója ha van időd verődj vele össze és menyetek párat ő is ugyanúgy vélekedik róla akárcsak te mégegyszer grat jó teljesitmény Achilesz sarka a nitró de ezeket úgy is tudod hisz úgy látom a hozzászólásaid alapján te egy inteligens gyerek vagy nem úgy mint én :D XD
  • Quqa
    Jó gép az tud meglepetést okozni, pont ma futottam össze egy PH-s fórumtárssal multiban (eddig nem mentem vele) és hát elég jól hasított vele utána privátban.

Tutu neked majd eldobom a nevét, ha megjavul a PH, egy EVO X-el úgy jött az überbrutál E30 mögött mint a fene.
  • kaoszgolyo
    Köszönöm.

A hibátlan futam lehetősége mindig is adott volt és lesz, nem az autón múlik.

Ma vigyorogva fogom gyűjteni a drágaköveket. :D
  • tutuhawer #38160
    ez egy szenzációs döntés. Ezzel óriási mennyiségű hibátlan futamot tudsz menni. Én eladtam, de attól még tudom, hogy ez egy kiváló gép. Neked főleg az, mert szereted is. Örülök, hogy ilyen irányba tudtál előrelépni, azaz is feltétlenül ám nem a teljesítmény felé a nagy lépés, hanem egyszerűen tetszik neked a gép és ezért jó döntés. Sokan elszállnak a legjobb autók felé, értelmetlenül. De tudod, miről beszélek...
  • kaoszgolyo
    Üvegek helyett ezt a rettenetet vettem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az első boostos autóm. Nincs másik a jelenlegi kínálatban, amit szeretnék megvenni. Jól megy. A mostani tuninggal nem olyan jó a hanga, mint a közepes alkatrészekkel (gyári, plusz több cserélt) volt, de azért elmegy. A kanyart kissé nagy ívben veszi, nem porschésan – ha lehet így mondani –.

Eladtam a lelkem érte.

Utána meg jelszót változtattam.
  • tutuhawer #38158
    a lényeg kivehető, hogy a japán autósok közt is jól mutat a MIcsu. Ez a lényeg, egy szép autót festettem, és japó közösségnek bejön.
  • barack1997
    Hóógyne, gratulálok :) Igaz csak pár szót értek, más nagyon nem,de a lényerg kivehető, hogy híres nfs sztár vagy xxDD
  • tutuhawer #38156
    olvastad már, jó reggelt?
    http://warpmode.blog.com/2012/08/04/the-hungarian-ams-evo/
  • barack1997
    Jóreggelt TutuBarát :)
  • tutuhawer #38154
    Üdv Barack
  • barack1997
    Még 100000 FT értékű SB, fullos acc, BF3+ Karkand+Hot Pursuit, Crysis 1, Crysis 2, Medal of Honor stb megvétele után sem kapok Zonda Roadster-t
  • tutika14
    ismeretség :)
  • trakk
    Ez az, amit senki sem tud.
  • Gyuszopapa
    A VIP-hez milyen feltételek szükségesek?
  • mrredbull18
    hát.... lehet hogy artmoney vagy lehet hogy csak simán van ilyen body :D
  • mrredbull18
    ne idegesits mert ezzel van bajom -.- ezért supportoltam és tudod mit kaptam bucsu válaszként? azt hogy fejezzük ezt be, köszönjük hogy "supportoltál" és ha még valami bajod van azt közöld velünk.. viszlát.... ezzel megoldották az én earn boost bajom -.-
  • tutika14
    ezért is furcsállottam.... ekkora szárny hogy lenne már? régebben amúgy silvián láttam ekkorát és arra sincs akkora bodyval...
  • tutika14
    szerintem nincs....
  • varazslo1
    earn boosthoz be kell állítani valami cart a world oldalán??
    Mert valami dereng, hogy 1x kérte,hogy hol lakom, címem kérte :S
    Vagy csak úgy símán lehet bármely ország proxyját beírni s nyomatni?
  • mrredbull18
    van ilyen body a clionak?
  • tutika14
    Hát ez? Ez hogy van? Mi az a baszott nagy vasalódeszka? o.O
  • mrredbull18
    OMG na azthiszem hogy a 2 pofon nem kellet volna mert igy már a maxnak is a maxán van az idegzetem..... most 1 kicsit relaxlálok azthiszem... és utánna elmesélem hogy mit sikerült összehoznom...
  • JuhaAasz
    kanyesz:

te olyan komoly csávó vagy, hogy itt a helyszínen 4 perccel (lehet már csak 3 mire leírom) éjfél előtt halálra LOL-ezem magam.......

csupán ennyi kérdésre kérek választ:
    -te olvasod a fórumot?
    -felfogja az agyad amit olvasol?
    -vagy egyáltalán a szemed csak néz, de nem továbbít adatot az agyad felé?

bocs, hogy támadó jellegű vagyok újfent, de rajtad nem lehet nem kiakadni......... -.-
  • mrredbull18
    hát annyira imádom hogy.......
  • kanyesz07
    CSIRIBI magyarázd el mert én most olvasom ezt elősször :D .. Alkatrészek 1-2-3? mármint t1 t2 t3 nem? mert úgy értem. De hogy lehet 2 csillagos vagy több? Azt úgy nyerem? vagy magátol kapom? Vagy kell fizetnem hogy 2 csillagos legyen?
  • kanyesz07
    Nem igaz.. Csak így fogják fel! :D És ha kiabálja hogy HI, akkor lehet hogy annyira örülnek hogy így fogalmaztaál, hogy hangosan köszönnek "mosolyogva" hogy HÁÁÁÁJ! :D ..

Ám az fura hogy " Szia édes EA támogató csapat" :D
  • HITMANHUN
    hát még jó de erőben nincs a pagani szinten aki megfogja azt az autót minden elképzelhető
  • varazslo1
    skillek épp ugyanúgy lehetnek 1-2-3 csillagos * , mint az alkatrészek 1-2-3 sőt immáron 4 kulcsosak is.
  • kanyesz07
    Melyik a legjobb/gyorsabb porsche a játékban?
  • mrredbull18
    xD az igaz...... azt sem nyalásból irtam xD csak érzékien kifejeztem magam hogy mennyire ironikus vagyok tudod 2 pofon után minden jo dolog ironikusan jön ki xD

kanyesz: ha valaki nagy betükkel ir az azt jelenti hogy kiabál.... igy érthetöbb? :P
  • KRTuning
    Nyalást én se szeretném. :D jóccakát.
  • kanyesz07
    visszaköszöntek hogy HI! nem? Akkor mi a bunkóság? Hogy nem "HI Wonderfull DJREDBULL18 player" :D ?
  • mrredbull18
    hogy egyem azt a kedves édes kibaszott paraszt EA-t ..... szépen szolok hogy hi sweet ea support team erre HI! ha a bunkoság fájnaaaaaa
  • kanyesz07
    Én nem beszéltem máma Skillekről xdddd
  • tutuhawer #38129
    veled vitáztam skillekrő, autókról?
    Félreértés ne essék. Nem kötekedek direkt szarságok miatt, nem akarok telenyomni a fórumot a trollkodással, minden megalapozott kritikát meghallgatok, meg tudok beszélni, de ez.... Miután "szakmáztunk" kicsit, utána felteszel egy ilyen kérdést. Passzolok egy nagyot mára, csá