94802
-
#40699 Ha 2 hét, akkor le is mondhatok az LFA-rol
VFERII:
Emlékszek mikor lvl 10 esesnél vagy 16nél voltam, egy Z4 re gyüjtöttem, mert akkor tényleg az lehetett a király.. Kellemesen csalódtam -
#40698 Remélem akkor az LFA-ra össze tudom kapni a lóvét 2 hét alatt. 200k-m van -
kowavega #40697 lengyel boost ?még? él (2800 a top up) -
kowavega #40696 igcnél tök mind1.. megveszed, eladod, versenyzel, veszel másikat -
pmarky #40695 ja tényleg lesznek ideiglenes igc-k ---- In two weeks’ time we’re going to rotate the available in-game cash cars so make sure you pick up one of these great cars while they are available! -
Lycanon #40694 én inkább az ár/érték arányukra gondoltam... :)
pl. lamborghini murcielago.... "röhejesen" drága... :) -
zsomboor #40693 Igen, oda is van írva a végére hogy 2 hétig lesznek ezek, utána már más -
#40692 Ano még mikor a Z4 és az Elise voltak a királyok... Régi szép idők -
#40691 pontosítok. lassúl gyorsulnak, az én szemszsögemből.. És versenyen se a jó.. egy corollával simán el lehet verni mind a 2t.. -
barack1997 #40690 Aki szarul vezet az nem tudja használni.. -
kowavega #40689 az, hogy te szart se tudsz kezdeni velük, nem jelenti azt, hogy szarok is -
#40688 ultrával se.. -
kowavega #40687 mondták, hogy ideiglenes igcs autók lesznek, LEHETÍ, hogy ez is annak a része? -
#40686 jaja.. Porsche Cayman s, Bmw z4 sz*rt se érnek.. -
Lycanon #40685 na ja...az lenne csak a "kibaszás" ha túl sok IGC-be kerülne mint amit megér... bár most is van olyan kocsi ami nem biztos, hogy megérte anno az árát... :) -
zsomboor #40684 feltéve ha nem 10 millióba kerül, mer 9.999.999 a max. pénz amit összeszedhetsz -
Lycanon #40683 természetesen... és a realisztikus hangja ami nagyon "vadító" még... "teljes initial D" feeling... -
#40682 Na akkor már az LFA-ért sem kell boostot venni... -
#40681 de csak jobbkormánnyal... -
Lycanon #40680 hát nem tudom... örülnék pár extrém javításnak... most míg leállás van, éppen TDU-zom... itt 3-as tuningal a GTR-34-Spec-V... nagyon ütős... persze kizárólag kormánnyal... :) -
#40679 hát a Nissan,GT40 és az LFA-ra gyűjteni fogok -
noblem1983 #40678 Ez kedves gesztus a részükről. LFA és Camino kivételével be is szerzem majd a többit. -
BB0735 #40677 Azt azért jobb ha tudod, hogy ez csak annyit jelent, hogy több pénzt meg repet kapsz érte, mint eddig. -
#40676 szerintem elérhető lesz még boostért is, ha gondolod -
zsomboor #40675 Ford GT-t és 200SX-et boostért pont meg akartam venni -
#40674 na,.... kösz a fülest az S14-re befizetek máris, meg a Camarót nézegetem még... Szóval köszi a gyors infót. Neked meg Noxwillnek jár egy piros pont -
#40673 IGC-ért kapható autók a patch után:
Nissan 200SX S14
'67 Chevrolet Camaro SS
Chevrolet El Camino SS
Ford GT40 Mk.I
Subaru Impreza WRX STI (Hatchback)
Lexus LFA -
#40672 és mivan ebben? -
noxwill #40671 Nemgond köszönjük. Csak fura volt hogy volt már egy (tudtommal) teljes fordítás erre jösz hogy találtál 1 hibáz és 1:1ben bemásoltad az egészet. -
#40670 köszönjük hogy lefordítottad.. Miért baj ha én találtam egy pontosabb fordítást? -
mormotax2 #40669 én őrülök az uj events of the day szabájoknak talán nem kell 5-10 percekig várni elenfélre a multiban számomra ez a legfontosabb -
noxwill #40668 Mit osztottál meg? Azt amit én 1 órával előbb lefordítottam? Szép volt. Megérdemelsz 1 csontot. Elég lett volna azt az 1 sort kimásolni. De bánom is én.... -
#40667 Megkiméltelek hogy ne keljen kattingatnod, és ki ctrl+c ctrl+v -ztem az egészet..
Sajnálom hogy ennyire bánt tégedet hogy megosztottam a többiekkel -
noxwill #40666 És kimásoltad az egészet ahelyett hogy csak azt az 1et raktad volna ki. Gratulálok apukám igazi észkombájn -
#40665 Facebbok Need For Speed World Hungary.
" privát eventek viszont több nyereményt fognak adni, mint eddig bármikor!" gyááá ezaz -
chris1997 #40664 Forrás? -
noxwill #40663 ja hogy gyorsba lekaptad Officialról mi? -
noxwill #40662 mi volt a 2 között a különbség?? -
#40661 pontosabb fordítás
Dátum:
2012. Augusztus 21.
Időtartam:
5 óra
Start: 22:00 (GMT+1)
Vége: 03:00 (GMT+1)
Újdonságok:
- Új Car Class rendszer: az autók többé nem lesznek Tierekre korlátozva, ezek helyett osztályok lesznek (E, D, C, B, A és S)
- A játékosok mostantól ha fejlesztik autóikat, azok magasabb osztályokba léphetnek át az Overall statisztika alapján.
- Az autókereskedés, az autó eladás, és az autóválasztó menük kezelőfelületei átalakításra kerültek, a könnyebb és rugalmassabb használat érdekében. Az autók mostantól görgethető listába lesznek sorolva, szűrők alapján (például osztály). Egy új panel mutatja a Skill modokat, a teljesítmény alkatrészeket, és az Aftermarket alkatrészeket amik az autón/autóban vannak, mielőtt megveszed. Ezekre az alkatrészekre ha a kurzort rávisszük, akkor láthatjuk is az értékeiket.
- Events-of-the-Day: az eventek mostantól dinamikusan váltakoznak minden nap (naponta 12-15 event lesz elérhető).
- A teljesítmény alkatrészek nincsenek többé Tierre korlátozva, bármely alkatrész beszerelhető bármelyik autóba.
- Minden utcai teljesítmény alkatrész elérhetővé válik IGC-ért a Performance Shopban.
- Új garázs helyek nyílnak meg a következő szinteken: level 12, level 20, level 30, level 40, level 50 (A játékosok visszamenőlegesen is megkapják a garázs helyeket, tehát aki level 50, az 4 garázs helyet fog most kapni).
- Az A.I ellenfelek mostantól többféle autóval indulhatnak ellenünk.
Változtatások & Bug javítások:
- A multiplayerben a maximum játékos szám 8-ról 6-ra redukálodik.
- Az eventeknek többé nincs szinthez kötése.
- Az autók amik elérhetőek IGC-ért nincsenek többé szinthez kötve.
- A vizuális packok amik elérhetőek IGC-ért nincsenek többé szinthez kötve.
- Az autók javítási költségei át lettek állítva.
- Az IGC-ért elérhető autók árai át lettek állítva.
- A SpeedBoostért vásárolható egyes autók árai át lettek állítva.
- Az új Driver profilokon a kezdő pénzösszeg meg lett növelve.
- A "Misc" kategória a Performance Shopban törölve lett.
- Kijavították azt a hibát a Skill Workshopban, ami miatt a szűrők üresnek látszottak miután a Store aljára görgettünk.
- Kijavították a BMW M6 Convertible vinyl tükrözési hibáját.
- Néhány hiányzó sérülési részletet hozzáadtak a BMW 135i "Flexor" Editionhöz. -
zsomboor #40660 jah, majd tépem a hajam hogy alig tudok venni valamit az épp ma rendelt 4 starter packból ami ugyebár 32000 boost