94802
  • kanyesz07
    Ha 2 hét, akkor le is mondhatok az LFA-rol

VFERII:
    Emlékszek mikor lvl 10 esesnél vagy 16nél voltam, egy Z4 re gyüjtöttem, mert akkor tényleg az lehetett a király.. Kellemesen csalódtam
  • Ryder159
    Remélem akkor az LFA-ra össze tudom kapni a lóvét 2 hét alatt. 200k-m van
  • kowavega
    lengyel boost ?még? él (2800 a top up)
  • kowavega
    igcnél tök mind1.. megveszed, eladod, versenyzel, veszel másikat
  • pmarky
    ja tényleg lesznek ideiglenes igc-k ---- In two weeks’ time we’re going to rotate the available in-game cash cars so make sure you pick up one of these great cars while they are available!
  • Lycanon
    én inkább az ár/érték arányukra gondoltam... :)
    pl. lamborghini murcielago.... "röhejesen" drága... :)
  • zsomboor
    Igen, oda is van írva a végére hogy 2 hétig lesznek ezek, utána már más
  • Ryder159
    Ano még mikor a Z4 és az Elise voltak a királyok... Régi szép idők
  • kanyesz07
    pontosítok. lassúl gyorsulnak, az én szemszsögemből.. És versenyen se a jó.. egy corollával simán el lehet verni mind a 2t..
  • barack1997
    Aki szarul vezet az nem tudja használni..
  • kowavega
    az, hogy te szart se tudsz kezdeni velük, nem jelenti azt, hogy szarok is
  • kanyesz07
    ultrával se..
  • kowavega
    mondták, hogy ideiglenes igcs autók lesznek, LEHETÍ, hogy ez is annak a része?
  • kanyesz07
    jaja.. Porsche Cayman s, Bmw z4 sz*rt se érnek..
  • Lycanon
    na ja...az lenne csak a "kibaszás" ha túl sok IGC-be kerülne mint amit megér... bár most is van olyan kocsi ami nem biztos, hogy megérte anno az árát... :)
  • zsomboor
    feltéve ha nem 10 millióba kerül, mer 9.999.999 a max. pénz amit összeszedhetsz
  • Lycanon
    természetesen... és a realisztikus hangja ami nagyon "vadító" még... "teljes initial D" feeling...
  • Ryder159
    Na akkor már az LFA-ért sem kell boostot venni...
  • tutuhawer #40681
    de csak jobbkormánnyal...
  • Lycanon
    hát nem tudom... örülnék pár extrém javításnak... most míg leállás van, éppen TDU-zom... itt 3-as tuningal a GTR-34-Spec-V... nagyon ütős... persze kizárólag kormánnyal... :)
  • kanyesz07
    hát a Nissan,GT40 és az LFA-ra gyűjteni fogok
  • noblem1983
    Ez kedves gesztus a részükről. LFA és Camino kivételével be is szerzem majd a többit.
  • BB0735
    Azt azért jobb ha tudod, hogy ez csak annyit jelent, hogy több pénzt meg repet kapsz érte, mint eddig.
  • tutuhawer #40676
    szerintem elérhető lesz még boostért is, ha gondolod
  • zsomboor
    Ford GT-t és 200SX-et boostért pont meg akartam venni
  • tutuhawer #40674
    na,.... kösz a fülest az S14-re befizetek máris, meg a Camarót nézegetem még... Szóval köszi a gyors infót. Neked meg Noxwillnek jár egy piros pont
  • trakk
    IGC-ért kapható autók a patch után:

Nissan 200SX S14
    '67 Chevrolet Camaro SS
    Chevrolet El Camino SS
    Ford GT40 Mk.I
    Subaru Impreza WRX STI (Hatchback)
    Lexus LFA
  • kanyesz07
    és mivan ebben?
  • noxwill
    Nemgond köszönjük. Csak fura volt hogy volt már egy (tudtommal) teljes fordítás erre jösz hogy találtál 1 hibáz és 1:1ben bemásoltad az egészet.
  • kanyesz07
    köszönjük hogy lefordítottad.. Miért baj ha én találtam egy pontosabb fordítást?
  • mormotax2
    én őrülök az uj events of the day szabájoknak talán nem kell 5-10 percekig várni elenfélre a multiban számomra ez a legfontosabb
  • noxwill
    Mit osztottál meg? Azt amit én 1 órával előbb lefordítottam? Szép volt. Megérdemelsz 1 csontot. Elég lett volna azt az 1 sort kimásolni. De bánom is én....
  • kanyesz07
    Megkiméltelek hogy ne keljen kattingatnod, és ki ctrl+c ctrl+v -ztem az egészet..

Sajnálom hogy ennyire bánt tégedet hogy megosztottam a többiekkel
  • noxwill
    És kimásoltad az egészet ahelyett hogy csak azt az 1et raktad volna ki. Gratulálok apukám igazi észkombájn
  • kanyesz07
    Facebbok Need For Speed World Hungary.

" privát eventek viszont több nyereményt fognak adni, mint eddig bármikor!" gyááá ezaz
  • chris1997
    Forrás?
  • noxwill
    ja hogy gyorsba lekaptad Officialról mi?
  • noxwill
    mi volt a 2 között a különbség??
  • kanyesz07
    pontosabb fordítás

Dátum:
    2012. Augusztus 21.

Időtartam:
    5 óra
    Start: 22:00 (GMT+1)
    Vége: 03:00 (GMT+1)

Újdonságok:

- Új Car Class rendszer: az autók többé nem lesznek Tierekre korlátozva, ezek helyett osztályok lesznek (E, D, C, B, A és S)

- A játékosok mostantól ha fejlesztik autóikat, azok magasabb osztályokba léphetnek át az Overall statisztika alapján.

- Az autókereskedés, az autó eladás, és az autóválasztó menük kezelőfelületei átalakításra kerültek, a könnyebb és rugalmassabb használat érdekében. Az autók mostantól görgethető listába lesznek sorolva, szűrők alapján (például osztály). Egy új panel mutatja a Skill modokat, a teljesítmény alkatrészeket, és az Aftermarket alkatrészeket amik az autón/autóban vannak, mielőtt megveszed. Ezekre az alkatrészekre ha a kurzort rávisszük, akkor láthatjuk is az értékeiket.

- Events-of-the-Day: az eventek mostantól dinamikusan váltakoznak minden nap (naponta 12-15 event lesz elérhető).

- A teljesítmény alkatrészek nincsenek többé Tierre korlátozva, bármely alkatrész beszerelhető bármelyik autóba.

- Minden utcai teljesítmény alkatrész elérhetővé válik IGC-ért a Performance Shopban.

- Új garázs helyek nyílnak meg a következő szinteken: level 12, level 20, level 30, level 40, level 50 (A játékosok visszamenőlegesen is megkapják a garázs helyeket, tehát aki level 50, az 4 garázs helyet fog most kapni).

- Az A.I ellenfelek mostantól többféle autóval indulhatnak ellenünk.

Változtatások & Bug javítások:

- A multiplayerben a maximum játékos szám 8-ról 6-ra redukálodik.

- Az eventeknek többé nincs szinthez kötése.

- Az autók amik elérhetőek IGC-ért nincsenek többé szinthez kötve.

- A vizuális packok amik elérhetőek IGC-ért nincsenek többé szinthez kötve.

- Az autók javítási költségei át lettek állítva.

- Az IGC-ért elérhető autók árai át lettek állítva.

- A SpeedBoostért vásárolható egyes autók árai át lettek állítva.

- Az új Driver profilokon a kezdő pénzösszeg meg lett növelve.

- A "Misc" kategória a Performance Shopban törölve lett.

- Kijavították azt a hibát a Skill Workshopban, ami miatt a szűrők üresnek látszottak miután a Store aljára görgettünk.

- Kijavították a BMW M6 Convertible vinyl tükrözési hibáját.

- Néhány hiányzó sérülési részletet hozzáadtak a BMW 135i "Flexor" Editionhöz.
  • zsomboor
    jah, majd tépem a hajam hogy alig tudok venni valamit az épp ma rendelt 4 starter packból ami ugyebár 32000 boost