Chat Fun MSN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nekem jó alany lenne az elsõ, de nem merem megkérdezni, mert mi van, ha azt mondja, hogy pótoljuk az elmaradást? :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
hali
(*)Karolka(*) (gyerekcsõszködik) üzenete:
csõ
Dani:[Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni üzenete:
mi eddig miért nem szeretkeztünk?
😄:SA::SD:AS😄:SA:SDA😄
azért mert buzi vagy?!😄
nemhiszem
más ötlet?
😄
mert nem jövünk be egymásnak?D:
ja lehet 😄
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
na várjá betalálom 😄D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fogjátok a MSN/Yahoo listából az elsõ ellenkezõ nemû ismerõsötöket és kérdezettek meg tõle :
Mi eddig miért nem szeretkeztünk?
Majd ide másoljatok be a beszélgetést 😄
Példa :
s : Szia Nóri!
n : szia 😊
s : Mi eddig miért nem szeretkeztünk?
n : ?? mi ütött beled?
s : semmi csak kérdem.
n : hat mit tudom én 😞 lehet nem vagy az esetem?
s : aha
n : na meg hazás ember vagy 😛
s : AHA! 😄 Ott van a béka elásva 😄
n : 😊))
😛
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"