8
-
kvp #8 A tesztoldal normal esetben elerheto, de pl. a upc rendszere ledobja a gepet a halorol ha valaki elinditja az egyik tesztet. A helldesk meg nem ertette mi tortent, viszont egy szolgaltatooldali session reset megoldja a dolgot. A lenyeg, hogy ugy nez ki, a upc eseten a teszttel valo probalkozas eseten is blokkolnak. (mondjuk ez nem meglepo, mivel a teszt es a valos forgalom is ugyanazt a mintat mutatja a szolgaltato szamara) -
#7 Remek. Kíváncsian várom. -
#6 No, akkor már tudod, hogy téged ÚGY korlátoznak, hogy már a korlátozásellenőrző szoftverek sem jutnak ki! :D Ez a legbiztosabb, legalább nem izgulsz... :D -
torcipepe #5 fuck, ezen a rohadt kolis neten keresztül még az oldalt sem tudom betölteni. nehogymár megtudja a paraszt, hogy korlátozzák az elérését -
torcipepe #4 a T át akart állni optikai kábelre, de szerintem ráfogják a válságra és hagyják a picsába. -
Turdus #3 Kiváncsi vagyok, mit kezd ez a rendszer azzal, amit a T-Offlinenál tapasztaltunk: sávszél rendben, de percenként szakadozik a kapcsolat.
(Ember kellett hozzá, hogy rájöjjünk: ősrégi, 2. vh-ból ittmaradt telefonkábeleket használtak, és mikor emeltek a frekin, az már interferenciákat okozott, ami miatt megugrott a hibás csomagok száma, ezért nem mentek át időnként a keep-alive csomagok).
-
FoodLFG #2
Ez már szállóige errefelé. xDD -
#1 TOR!!!