8
  • kvp
    A tesztoldal normal esetben elerheto, de pl. a upc rendszere ledobja a gepet a halorol ha valaki elinditja az egyik tesztet. A helldesk meg nem ertette mi tortent, viszont egy szolgaltatooldali session reset megoldja a dolgot. A lenyeg, hogy ugy nez ki, a upc eseten a teszttel valo probalkozas eseten is blokkolnak. (mondjuk ez nem meglepo, mivel a teszt es a valos forgalom is ugyanazt a mintat mutatja a szolgaltato szamara)
  • B0nFire
    Remek. Kíváncsian várom.
  • Sir Quno Jedi
    No, akkor már tudod, hogy téged ÚGY korlátoznak, hogy már a korlátozásellenőrző szoftverek sem jutnak ki! :D Ez a legbiztosabb, legalább nem izgulsz... :D
  • torcipepe
    fuck, ezen a rohadt kolis neten keresztül még az oldalt sem tudom betölteni. nehogymár megtudja a paraszt, hogy korlátozzák az elérését
  • torcipepe
    a T át akart állni optikai kábelre, de szerintem ráfogják a válságra és hagyják a picsába.
  • Turdus
    Kiváncsi vagyok, mit kezd ez a rendszer azzal, amit a T-Offlinenál tapasztaltunk: sávszél rendben, de percenként szakadozik a kapcsolat.

(Ember kellett hozzá, hogy rájöjjünk: ősrégi, 2. vh-ból ittmaradt telefonkábeleket használtak, és mikor emeltek a frekin, az már interferenciákat okozott, ami miatt megugrott a hibás csomagok száma, ezért nem mentek át időnként a keep-alive csomagok).
  • FoodLFG

Ez már szállóige errefelé. xDD
  • Sanyix
    TOR!!!