16
  • Magnificat
    de a google ads és mindenki más is magasan tesz arra, hogy az oldalad valóban magas színvonalú és minőségi-e, vagy csak szerinted az...
    nem minőség alapján fizetnek, hanem látogatottság alapján
    látogatottság = sokan látták a google ads reklámot = több bevétel. Hidd el, be kell hogy valljam, sosem hallottam még atlagember honlapjáról, és lehet vagyunk még pár milliárdan így :) olyan oldalak, amiket nem csak 10-20 ember látogat hébe-hóba, hanem meglehetősen sok, azok tudnak ezzel normálisabban pénzt keresni. megélni kétlem hogy meg lehetne, de az extra summa is extra summa...

tv-ben is az alapján meg a reklámblokk másodpercdíja, hogy mikor van az a blokk... hajnali 4-kor egész jutányos áron lehet hirdetni, legalábbis az este nyolcas időszakhoz képest. és miért? na ugye hogy azért, mert hajnalban a legtöbb ember alszik, míg este nyolckor kb a legnagyobb a tévénézés aránya...
  • Adamul
    Még sincs a top10 között se...
  • b10
    mamo33:

És mióta is függ egy oldal tartalmának minősége attól, hogy hányan látogatják ? Ezek szerint az msn.com a világ legjobb oldala, mert a legtöbb IE böngészőben az van kezdőlapnak beállítva ?
  • mamo33
    Biztosan sokan látogatják a honlapod! Baromi érdekfeszítő lehet!
  • akron
    Nem tudom tényleg ezeket mondta-e, de ez egy nagy nulla!

"A regionális újságoknak például olyan hirdetési megoldásokat kell találniuk, amelyek olcsón és könnyen elkészíthetők, elhelyezhetők, valamint eladhatók."

Őszintén! ez most mi??? Eddig nem ugyanezt csinálták. Ebben mi az új??
  • atlagember
    Fél év óta már vagy 50 centet gerestem is a google adsensen, még ötven év és ki is fizetik az ötven dolláros minimum jutalékot.
    Baromi sikeressé tett...
  • Tetsuo
    ehehe asszem elkezdek latint tanulni..
  • Gerygrey
    Ez mekkora ki***ott f***ság ez a cikk. Fólia. Gratulálok...
  • szarvasdinnye
    Pontosan ugyanez jutott eszembe, mikor elkezdtem olvasni a cikket. Azert...
  • B0nFire
    zsír!
  • Cat #6
    http://index.hu/kultur/korrektor/mediak3/
  • torcipepe
    csak azt nem értem, hogy miért akar a csávó a google-nek konkurenciát, mikor ő is abból él.
  • Gerygrey
    Nincs olyan, hogy médiák. Média van, mint nagy összefoglaló gyűjtőnév, meg vannak különféle médiumok ezen belül.
  • Ravkin
    Jeff Jarvis fogja be a száját, miután sikerült a googlenak könnyű ugatni.
  • avengir
    Ennek hírérteke van? Vagy miért lett belőle hír?