George Clooney ismét Dr. Ross lesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit akar Jóska? Ki az a jóska? <#idiota>#idiota> És kit érdekel a véleménye? <#idiota>#idiota>
Ez mekkora baromság már, hogy írd oda egy VÉLEMÉNY kifejtésénél hogy szerintem... Mert még a mûszaki témában, vagy tények közlésében oké, de "jó film" stb-nél ki tudja odaírni azt hogy a "Jóska szerint"? 😄
Ok, rendben, elnézést 😊
"Ha egyszer sikerül visszaszorítani? Ha most tényleg ez a véleményed, akkor miért Te reagáltad rögtön ezt? "SZERINTED "igen!!!". nem mindegy.""
ezt komolyan kérdezed?
odaát choco írta nekem, hogy írjam már oda, hogy "szerintem", mert félreérthetõ, mert nem tudni hogy kinek a véleményét írom. erre én ideát írtam chocónak, hogy írja, hogy "szerintem", mert félreérthetõ. ennyi. próbáltam a szálka-gerenda összefüggésre rávilágítani és a kérés abszurditására. (az más kérdés, hogy az eredeti komment is egy ironikus reakcióra született.)
ezt komolyan kérdezed?
odaát choco írta nekem, hogy írjam már oda, hogy "szerintem", mert félreérthetõ, mert nem tudni hogy kinek a véleményét írom. erre én ideát írtam chocónak, hogy írja, hogy "szerintem", mert félreérthetõ. ennyi. próbáltam a szálka-gerenda összefüggésre rávilágítani és a kérés abszurditására. (az más kérdés, hogy az eredeti komment is egy ironikus reakcióra született.)
Clooney kell; a végére!
OFF Szerintem igen, mert ez is hozzád tartozik, és a Szerintem-Szerinted témához 😊
Ha egyszer sikerül visszaszorítani? Ha most tényleg ez a véleményed, akkor miért Te reagáltad rögtön ezt? "SZERINTED "igen!!!". nem mindegy."
Mint ahogy nekem is, neked is túl kellene lépned az önkéntes rendõr státuszon a fórumon, mert zömében amelyik vezércikknél postod van, az nem a cikkhez tartozik, hanem valakin csak úgy javítgatsz (témától függetlenül).
ON
Ha egyszer sikerül visszaszorítani? Ha most tényleg ez a véleményed, akkor miért Te reagáltad rögtön ezt? "SZERINTED "igen!!!". nem mindegy."
Mint ahogy nekem is, neked is túl kellene lépned az önkéntes rendõr státuszon a fórumon, mert zömében amelyik vezércikknél postod van, az nem a cikkhez tartozik, hanem valakin csak úgy javítgatsz (témától függetlenül).
ON
OFF nem írtál. ON
(ha egyszer sikerül visszaszorítani az "írd oda azt, hogy "szerintem""-ező falkát, akkor szebb világ jő el.)
(ha egyszer sikerül visszaszorítani az "írd oda azt, hogy "szerintem""-ező falkát, akkor szebb világ jő el.)
OFF már ott is írtam az OFF-al kapcsolatban (is 😄 ) ON 😊
George Clooney elõször NEKEM nagyon unszimpatikus volt ezzel a kicsit rángatózós-folyton mosolygós arccal. Aztán egyre jobban bírtam, míg végül már hiányzott a sorozatból.
George Clooney elõször NEKEM nagyon unszimpatikus volt ezzel a kicsit rángatózós-folyton mosolygós arccal. Aztán egyre jobban bírtam, míg végül már hiányzott a sorozatból.
OFF jah, az IQ-ját nem bírja kordában tartani ON
Szerintem is IGEN!!!
Szerintem is IGEN!!!
OFF tessék tájékozódni az elõzményekrõl. ON
OFF winnie már megint hozzászólt a témához. ON
Én is hozzászólok: jópofa volt a sorozatban, SZERINTEM is Igen!!! 😊)))
Én is hozzászólok: jópofa volt a sorozatban, SZERINTEM is Igen!!! 😊)))
SZERINTED "igen!!!". nem mindegy.