George Clooney ismét Dr. Ross lesz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit akar Jóska? Ki az a jóska? <#idiota> És kit érdekel a véleménye? <#idiota>
Ez mekkora baromság már, hogy írd oda egy VÉLEMÉNY kifejtésénél hogy szerintem... Mert még a mûszaki témában, vagy tények közlésében oké, de "jó film" stb-nél ki tudja odaírni azt hogy a "Jóska szerint"? 😄
Ok, rendben, elnézést 😊
"Ha egyszer sikerül visszaszorítani? Ha most tényleg ez a véleményed, akkor miért Te reagáltad rögtön ezt? "SZERINTED "igen!!!". nem mindegy.""

ezt komolyan kérdezed?

odaát choco írta nekem, hogy írjam már oda, hogy "szerintem", mert félreérthetõ, mert nem tudni hogy kinek a véleményét írom. erre én ideát írtam chocónak, hogy írja, hogy "szerintem", mert félreérthetõ. ennyi. próbáltam a szálka-gerenda összefüggésre rávilágítani és a kérés abszurditására. (az más kérdés, hogy az eredeti komment is egy ironikus reakcióra született.)
Clooney kell; a végére!

OFF Szerintem igen, mert ez is hozzád tartozik, és a Szerintem-Szerinted témához 😊

Ha egyszer sikerül visszaszorítani? Ha most tényleg ez a véleményed, akkor miért Te reagáltad rögtön ezt? "SZERINTED "igen!!!". nem mindegy."

Mint ahogy nekem is, neked is túl kellene lépned az önkéntes rendõr státuszon a fórumon, mert zömében amelyik vezércikknél postod van, az nem a cikkhez tartozik, hanem valakin csak úgy javítgatsz (témától függetlenül).
ON
OFF nem írtál. ON

(ha egyszer sikerül visszaszorítani az "írd oda azt, hogy "szerintem""-ező falkát, akkor szebb világ jő el.)
OFF már ott is írtam az OFF-al kapcsolatban (is 😄 ) ON 😊

George Clooney elõször NEKEM nagyon unszimpatikus volt ezzel a kicsit rángatózós-folyton mosolygós arccal. Aztán egyre jobban bírtam, míg végül már hiányzott a sorozatból.
OFF jah, az IQ-ját nem bírja kordában tartani ON

Szerintem is IGEN!!!
OFF tessék tájékozódni az elõzményekrõl. ON
OFF winnie már megint hozzászólt a témához. ON

Én is hozzászólok: jópofa volt a sorozatban, SZERINTEM is Igen!!! 😊)))
SZERINTED "igen!!!". nem mindegy.
Chocho
Igen!!! 😊)))

Gaming is believing.