12
  • carlos66
    Véleményem szerint a negyedik rész a legjobb, utána talán a Deception. Én a mai napig előveszem időnként a 4-et. Egyetlen hibája az, hogy kevés karakter van benne a trilogyhoz képest.
  • GG
    "Most ha nem jól sikerült akor hogy arathatott sikert?"

Hát hogy? Úgy,hogy SOKAN megvették, azok akik bíztak az előző részek nimbuszán parazitáskodó (új) részben.

LEHET, hogy megvették de nem előtt sikeres "a játékosok körébe" DE hogy a következő rész letöltik, az tuti.
  • Harkat 89
    "A nem túl jól sikerült - és akkor még szépen fogalmaztam"
    "A legújabb, első next-gen rész is csak X360-on és PS3-on jelent meg és végül aratott sikert. "
    Most ha nem jól sikerült akor hogy arathatott sikert? Ezt nem értem.
    Amúgy meg jó ez a játék, csak nem úgy kel hozzá állni hogy egy véres MK rész, hanem csak egy verekedős játék, amiben játszhatsz a jól ismert MK szereplőkel, plusz még DC -sekel is. De remélem legújab rész visszatér a régi alaphoz, és brutális lesz.
  • 5i
    Sztem a Shaolin Monks volt a legjobb MK.
    Ez a DC Universe nekem nem jött be. Elég gáz, hogy pl a sztori módban nem adhatom meg, kivel akarok lenni, hanem minden harmadik-negyedik harc után vált karaktert a játék. Ráadásul vér nincs benne, a kivégzések nevetségesek, és rém csúnya is.
  • 5i
    Akkor minek olvasod?
  • kozik
    engem az ötvös tibi majdnem minden cikkje idegesít.
    tisztelt sg!
    nem lenne esetleg szükség a tibi helyett valaki másra? momentán épp állás nélkül vagyok. képes vagyok magyarul érdekes cikkeket írni. igaz, referenciát csak 2000-es példányszámú, nyomtatott sajtóból tudok hozni, de talán kezdetnek megfelel.
    megfelelő fizetség ellenében még a nagybetűk használatától sem zárkózom el.
  • xido
    meg közte azért ott volt a PS2-es Mortal Kombat Deception,meg a Shaolin monks,amik nem voltak szerintem olyan rosszak
  • Adam II
    mod vs. mód ami engem még idegesít.
  • FlyingV
    könyörgöm, ha már újságírónak hisszük magunkat, akkor az általános iskola második osztályában tanított egyelőre vs. egyenlőre dolgot raktározzuk már el az agyunkban.. nem vagyok egy nyelvész (sőt, utálom az összeset), de ez tényleg qrvára zavaró. ja, bár ez nem ide tartozik, meg más vonatkozás is, de a fun vs. fan az még, ami qrvára idegesítő.
  • KennyGTP
    Hát nem tudom hogy a 4 miért volt félresikerült?! :S. Bár nekem a 2 és a 4 vogy a favoritom, és a 3 volt a félresikerült XD.
    Ha új MK kellene csinálni és szívesen látnám a 2 és 4 REMAKE 3D-HD változatban :D, minden platformra.
  • brodix
    Legtöbb helyen azt írják,hogy nem elég véres,márpedig a Mortal Kombat franchise ismertető jele a brutalitás és a több hektoliternyi vér.
    (Én nem próbáltam ezt az epizódot,de szerintem van benne valami)
  • Gauge
    Miért? Mi baj van ezzel a játékkal?