Akku hálózati áramforrásnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nitramk
Lol, táborozni TV-vel... xD

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Ger0121
Jó dolog ez csak nem pénztárca barát.
De tény, hogy csak egyszer kell megvenni.
Egyetlen problémája: hangos! 😞

Autóakkumulátort is át lehet alakítani. (Halkabb de kell négy napra négy akku) <#wink>
Nézz szét itt is!
Sok sikert!
Üdv.

---Ger----

MR ME
ha az akkor megyek 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tommygear
reklám = ban
Shifter
delbanhtxcloseshithtx

&#3232;_&#3232;

Shifter
sztem ezt simán összehozzák 3db 12Vos 100Ah-s akksikkal 😄

&#3232;_&#3232;

LaszloLedzenyi

Goa Party?<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Dj Faustus
"olcsó megoldás 😄 "
Fordítsd meg a rendezés sorrendjét. Kapható 5000 Ft-tól.

"Ez inkább buliféle lenne és nagy teljesítményû hangszórókhoz kell az áram. "
Akkor inkább az elõbb említett aggregátor.

és kölcsönözni is lehet

SHADOWEYES7
Ha veszel 1 ilyet és viszel megaddal megfelelõ mennyiségû benzint akkor nem lesz gond a 220 voltal.
Persze menni kell neki ha a fogyasztót is akarod mûködtetni.
Nekem van ehhez hasonló én pl:heggesztek/fúrok/flexelek vele a szántóföldön ha valami olyannyira eltörik,hogy saját lábán nem tudom bevinni 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

flashpointer
Annak bizony menni kell =)
Tévézni otthon is lehet
lámpa->olajlámpa

Emancipate yourself from mental slavement!

Ez inkább buliféle lenne és nagy teljesítményû hangszórókhoz kell az áram.

és ez miért tudományos téma?

kempingekben lehet venni áramot, egy hosszabbítóval elviheted a sátradhoz, vagy ha lakókocsis helyre ütöd a sátrat akkor ott általában ki van építve egy konnektor

ha vadkemping akkor pedig aggregátor, de elveszti a "vadságát"

És az aggregátorokban van beépített akku vagy folyton menni kell neki?

MerlinW
Sosem értettem miért megy valaki táborozni, ha nem tud áram nélkül élni... a TV-n meg hangosan felkacagtam😊

Világítás - elemlámpa + tartalék aksi.
Zene/tv - laptop + tartalék aksi.

Ha ez nem felel meg, vegyél egy aggregátort. Vagy táborozzatok szállodában.

[merlinw.org]

MerlinW
hülye kérdésre "hülye" válasz😊

[merlinw.org]

Petka
olcsó megoldás 😄

Dj Faustus
Az eszközt, ami 12 V egyenfeszültségbõl 230 V váltófeszültséget hoz létre inverternek hívják.
Kaphatóak nagyobb elektronikai boltokban (például itt).

És van valami olcsó megoldás hogy a 12V-s feszültséget 230-ra alakítsa? (közvetlen akkuról)

fifi
ezt bármelyik 44-55 Ah-s általános autóakksi bírja...
persze ha 12V-os fogyasztót teszel rá

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

kiszeded valami ifából az aksit 😄
Üdv az érdekelne hogy van-e olyan akku ami napokig bírna táborozásnál olyan terhelést mint zene, lámpa kis TV üzemeltetése. Vagy hogy egy kocsi akkuját hogy lehetne átalakítani ilyen feszültségre (mert csak a szivargyújtós átalakítást ismerem azzal viszont elég sokáig bírja) mert kocsi máshol lenne szóval csak akku kellene. Köszi a segítséget.