9
-
Sliderx #9 A King Kong remake eléggé sikeres lett, a sík hülye kifejezés meg enyhén szólva gyatra. Lévén, hogy remake-ről van szó, a sztori már adott, tehát te a sztoriírót hülyézed le. Azért kíváncsi vagyok te melyik rendezőre gondolnál, mert ezt nem közölted. -
#8 Ezzel tökéletesen egyetértek!
Amúgy szépek voltak a LotR filmek, meg látványosak, talán csak a fíling hiányzott belőlük, pont olyan kaotikusak és üresek, mint az újabb csillagok háborúja filmek.
A wanted hozott anyagból, minimális újdonsággal is nézhető film lett, a rengeteg agyamentség ellenére. Márpedig az már tehetség, hogy első hallásra hihetetlen/meseszerű dolgokkal telerakott filmet végignéz az ember és el tudja fogadni a rendező világszemléletét.
Persze a wanted sem teccett mindenkinek, de ha így nézzük sokkal nagyobb rizikó felvállalása volt, egy sokkal kisebb elismerés reményében, a LotR filmekhez képest. -
Zaraki Kenpachi #7 Chris Morgan a wantedet baromi jól megcsinálta, jó akicódús volt és látványos ebből ki indúlva GOW film még ha nem is lesz sokk köze a gamehez legalább látványos lesz.
Peter Jackson?? Ez még viccnek is rossz meg csinálta Lotr filmelet és azóta ő az isten és utána csinál egy sííík hülye 1000-szer reamkelt King Kong filmer amit nem volt annyir nagy szám. Ráadásúl a Lotr elött nem nagyon voltak jó filmjei. -
kukacS3K #6 "Chris Morgan-nel (Wanted, Halálos iramban 3-4.)" ajjaj ez már rosszul hangzik...
egyébként lehetne kaptár-szerű is, az se volt annyira horror de azért voltak benne olyan részek is, fő a hangulat visszaadása -
jeti00 #5 A filmet úgyis elrontják de legalább jöjjön ki egy harmadik rész is :) -
#4 Ne hasonlítgassunk a Silent Hill-vel. Hiszen a gém producere is közre jácott a film készítésében. Mi közben más játékadaptációknál csak a linszenszet adták oda némi profitért. Oszt csináljatok, amit akartok. -
nessboth #3 Nah fasza! Minden játékadaptáció előkészülésénél olvashatjuk, hogy a rendező nem jártad a játékokban, és a témában amit csinál (lásd: Hitman)....AKKOR MI A FRANCNAK AKARJA MEGCSINÁLNI?! -
temes69 #2 sztem is minimum tolja végig a részeket mielőtt hozzákezd... -
Sliderx #1 Na, én ebből annyit szűrtem le, hogy a kedves rendezőnek fingja sincs a GOW-ról és egy teljesen más filmet(filmeket) fogunk kapni Gears of War címmel. Gratulálok...
Az ilyen filmeket miért nem tudja mondjuk Peter Jackson vagy Guillermo Del Toro rendezni?! Sok a munkájuk szerencsére, de nem tudom elhinni, hogy nincs még olyan épkézláb rendező aki tudna végre maradandó játékadaptációt alkotni a Silent Hill-en kívül.
A Halo-t is sajnálatos módon abbahagyták, pedig az legalább jó lehetett volna.