17
-
1Obi1 #17 A japók az ugra-bugrálós "üsd amíg meleg" játékokat szeretik. Valóban, nem sok van belőlük box-ra. -
#16 Ha jól tudom akkor nem a világ legnagyobb játékpiaca. -
#15 Persze az hogy No1 van az elég erős :D -
#14 Ezt én mind értem, de mi köze van ennek ahhoz, hogy japánban nem menő az xbox? Nincs rá olyan játék ami a japánoknak bejön és ennyi. Egyébként Yamaha jó cég, szeressem volt Yamaha motorom és van Yamaha szintim :) -
coolbboy83 #13 És kicsit ott vannak minőségben a cuccaik minden téren. Mutassatok olyan nem japán multi céget, aki annyi mindenben No1, mint pl Yamaha... (JetSki, MotorBike, HiFi/Házimozi, Studio/Broadcast, Hangszerek beleértve fúvósóktól silent hegedűktől a csúcs koncertzongorákig!!, PCB beültető gépek, PC perifériák, kreatív szoftverek)
Tud valaki olyan céget, aki ennyi mindenben szinte No 1.
KÉTLEM!!!! EZ JAPÁN, 1887 Torakusu Yamaha in Hamamatsu. -
#12 Csak a vilag legnagyobb jatekpiaca es a vilag masodik legnagyobb zeneipiaca ill a 2. legnagyobb gazdasag es a Fold legnagyobb vagyonnal rendelkezo orszaga.. "kicsit" hatassal van a te eletedre is. -
gamer33 #11 Leszarom hogy mi van japánban. -
#10 más tényleg, ők pl szeretik ha szőrös :) -
#9 Kivételek mindenhol vannak. -
#8 Mit vártunk?
Azt, hogy majd nem az ő saját konzoljaikat fogják venni? XD -
neoG #7 Naaaa!Ennyire azért ne sértsd a japókat -
#6 Dehogyis, pont ugyanolyan a japán ízlésvilág mint az enyém. -
#5 Japánban egyszerűen más a szorakozási és játék igény mint mondjuk európába vagy usába. A két izlésvilág csak nagyon ritkán találkozik. -
#4 valóban szánalomra méltók. bezzeg mi! -
#3 vajon ők mit gondolhatnak rólunk tirpákokról ? -
#2 Szegény debil japok! -
#1 ezek a k...rva japánok bezzeg etetik velünk a mangáikat de a mi tenyeres-talpas karaktereink nem hódítanak odaát