17
  • 1Obi1
    A japók az ugra-bugrálós "üsd amíg meleg" játékokat szeretik. Valóban, nem sok van belőlük box-ra.
  • narumon
    Ha jól tudom akkor nem a világ legnagyobb játékpiaca.
  • narumon
    Persze az hogy No1 van az elég erős :D
  • narumon
    Ezt én mind értem, de mi köze van ennek ahhoz, hogy japánban nem menő az xbox? Nincs rá olyan játék ami a japánoknak bejön és ennyi. Egyébként Yamaha jó cég, szeressem volt Yamaha motorom és van Yamaha szintim :)
  • coolbboy83
    És kicsit ott vannak minőségben a cuccaik minden téren. Mutassatok olyan nem japán multi céget, aki annyi mindenben No1, mint pl Yamaha... (JetSki, MotorBike, HiFi/Házimozi, Studio/Broadcast, Hangszerek beleértve fúvósóktól silent hegedűktől a csúcs koncertzongorákig!!, PCB beültető gépek, PC perifériák, kreatív szoftverek)

Tud valaki olyan céget, aki ennyi mindenben szinte No 1.

KÉTLEM!!!! EZ JAPÁN, 1887 Torakusu Yamaha in Hamamatsu.
  • Tetsuo
    Csak a vilag legnagyobb jatekpiaca es a vilag masodik legnagyobb zeneipiaca ill a 2. legnagyobb gazdasag es a Fold legnagyobb vagyonnal rendelkezo orszaga.. "kicsit" hatassal van a te eletedre is.
  • gamer33
    Leszarom hogy mi van japánban.
  • Sanyix
    más tényleg, ők pl szeretik ha szőrös :)
  • narumon
    Kivételek mindenhol vannak.
  • BB7
    Mit vártunk?
    Azt, hogy majd nem az ő saját konzoljaikat fogják venni? XD
  • neoG
    Naaaa!Ennyire azért ne sértsd a japókat
  • zola2000
    Dehogyis, pont ugyanolyan a japán ízlésvilág mint az enyém.
  • narumon
    Japánban egyszerűen más a szorakozási és játék igény mint mondjuk európába vagy usába. A két izlésvilág csak nagyon ritkán találkozik.
  • sweech
    valóban szánalomra méltók. bezzeg mi!
  • schrank
    vajon ők mit gondolhatnak rólunk tirpákokról ?
  • grebber
    Szegény debil japok!
  • schrank
    ezek a k...rva japánok bezzeg etetik velünk a mangáikat de a mi tenyeres-talpas karaktereink nem hódítanak odaát