29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Papa01 #556
    Értem, köszönöm a segítségeteket! :)
  • Sanyo
    Így van, a kezdeti nehézségek eltűntek, az egész pár másodperc és soha többé nem kell foglalkoznod vele. A serialt ellopni sem tudják, mert már a saját accountodhoz van kötve.
  • LeonSilver
    Áááá dehogy.
    Kb. 1/2 perc alatt megjön az emil és kb. másik 1/4 perc az aktiválás.ÉS már játszhatsz is!
  • Papa01 #553
    Körülményes az aktiválása? :(
  • LeonSilver
    Igen.Ugye már megvolt a letöltés korábban és nem volt türelmem kivárni amíg a dobozos megjött volna.Meg ( azthiszem Sanyo ) mondta, hogy hogyan működik ennél az aktiválás és így ennél maradtam.Most ugyan minden zsetont elköltöttem ami elkölthető volt de ha lesz rá keretem majd lehet, hogy megveszem a dobozost is.Az mégiscsak más ha itt a polcon a doboz ...
  • Papa01 #551
    Értem, köszi. Végül is letöltőset vettél?

Üdv:
    Papa01
  • LeonSilver
    Kössz fater!

Nincs limit mert nem géphez hanem felhasználóhoz van kötve az aktiválás.
    Sokkal jobb mint az FC letöltőse!
  • Papa01 #549
    Leon, gratulálok a játékodhoz! :)
    Nekem meg csak a nyálam csorog.. :D,de remélem nem sokáig..

Nem tudjátok, a letöltőshöz is aktiválási limit van, mint a FC-ben?

Köszönöm a válaszokat! (Egy szintén 3x-es.. :D)
  • kamaszaki
    Nincs valami próbaverziója a játéknak? Nem tudom mennyire vinné a gépem:S 2,8 dual, 2,5gb ram, GeForce 8600
  • RedRiot
    " de egyik másik ilyen régi bizgentyűbe beleünli basszus ...."

Beleülni, és műrepülni velük életre-halálra... Naponta akár több alkalommal is. Hősök voltak ők mindannyian, nyugodjanak békében.
  • L Viper #546
    No igen.
  • LeonSilver
    Meg nekem még az jutott eszembe, hogy nem akarom kisebbíteni a mai pilóták érdemeit de egyik másik ilyen régi bizgentyűbe beleünli basszus ....
  • L Viper #544
    Ilyen videókat látva érzi át az ember, hogy örülhet annak, hogy a háborút csak "szobapilótaként" ismeri.
  • LeonSilver
    Van itt egy videó amin van néhány lezuhant, összetört gép.
    Nincsenek annyira szétszóródva a roncsok.
  • LeonSilver
  • Sanyo
    Kb. 1 hét.
  • otiq
    Ma én is megrendeltem a dobozos verziót a aerosoft oldaláról DPD futár kiszállítással. Meglátjuk mennyi idő alatt ér ide.
  • LeonSilver
    Bocsánat, hogy ömlengek itt de észbontóan jó a játék!
    Ha az irányításon kicsit kalapálnak ( remélem igen, lehet tudni erről valamit ? ) akkor nem is igen fogok játszani mással csek ezzel, DCS meg Lonci.Néha kis FF5 és jónapot :D
  • RedRiot
    Nem, egyáltalán nem! A SimHQ és a hivatalos fórumon többen is jelezték már ezt a hibát. A neoqb-s gyerekek már biztos dolgoznak a megoldáson.
  • Reval
    Megvan a BUG: enemy icons kikapcs
    Jó repülést!
  • LeonSilver
    Ezek a post effectek mik amúgy?
  • LeonSilver
    Nálam is van.
    Nagyjából 10-20 fps esés van.Ez elég szar.
    ( AMD 7850,4GB,ATi HD4870 1GB GDDR5,1680*1050,Win7 )
    Ilyen beállítások mellett.

• Reval
    Köszönöm! Akkor ezek szerint csak nálam van ez a rejtélyes hiba.
  • Papirzacsi
    Eddig is FRAPS-sel néztem az fps-t. :-D
    A te kedvedért megnéztem most és azt kell mondjam, hogy 0 azaz 0 fps esést tapasztaltam.
  • Reval
    Nézd meg Fraps-al, kíváncsi vagyok, hogy mit mutat? Nálam 1vs1-ben 50-60-ról esik le azonnal.
  • Papirzacsi
    Én ilyet nem tapasztaltam. FPS esést se vettem észre, a map bekapcoslásakor, de az lehet csak azért van, mert nem figyeltem, de hosszas játszadozás után sem "fogyott el" az FPS-em.
  • Reval
    Van egy kis problémám, de lehet, hogy mindenkié! Ha bekapcsolom a Map-ot leesik az fps 30-ra (ez még ok), de a baj az, hogy ott is marad a Map kikapcsolása után is. És innen már csak lefelé mozog, = diavetítés.
    Megoldás...? (tudom: ne kapcsoljam be) De azon kívül?
  • LeonSilver
    :) Mástól is hallottam már, szóval nem Te vagy hiszékeny ;)
  • Reval
    Lehet, hogy igen. Akkor ezek szerint én tévedtem, vagy túl hiszékeny vagyok.
  • LeonSilver
    Lehet, hogy ezt tévesztitek össze az arcfelismeréssel?

• LeonSilver
    Persze.
  • Reval
    Felraktad hozzá a legújabb drivert (5.0-Final B)?
  • LeonSilver
    Szerintem nem.Én a trackclipet használom.
  • Reval
    Hali! A TIR5-ben működik az arcfelismerő funkció? Mert akkor én is veszek egyet. Most 3pro-t használok, de szívesen megszabadulnék már a sapkától.
  • bajsz
    :D ezt jó hallani:D
  • LeonSilver
    Áááá, még nincs.Egyelőre tátom a szájamat és meresztem a szememet.
    A DCS sem egy randaság de ez nem kicsit űbereli szerintem.
    És hát a dognak olyan feelingje van amit szinte nem is lehet szavakba önteni.
    Most örülök csak igazán ( na jó nem, mert eddig is örültem ) annak, hogy megvettem a TrackIR5 czuczot.
  • ZsozS
    nálam a Fokker D.VII mindent visz...
    nekem is hiányzik belőle egy videórögzítő (amiben kamerákat lehet váltani) mert Fraps-el ugyan lehet rögzíteni, de nincs meg a kameraváltás lehetősége...
  • RedRiot
    Örülök hogy tetszik! Gépek közül van már kedvenc?
  • LeonSilver

Hátsrácok ez a gém nálam mindent visz!
    Amit hiányolok az egyedül az olyan "felvevő izé" mint ami a DCS-ben van.
    Visszajátsza azt amit felvettél de olyan kameraállással amivel akarod.Szívesen megnéznék kívülről egy dogfightot.
  • otiq
    Mármint a Rise of flight.