Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiteskull
Szia! 😊

Ne vegye a kedved el ez. Én is nagyon kezdõ vagyok még, és a lelövéseknél általában mindig a rossz oldalon állok. De az AI-vel összehasonlítva, még így sokkal élvezetesebb a repülés. 😊))

No persze rengeteg AI-s gyakorlásra is szükség van. 😊))

Bár hozzáteszem, hogy az elsõ multis repülés után egy hétig közelébe se mentem a gépnek. Utána, meg kellett egy kis célzóvíz is, mielõtt visszamentem. 😊))))))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Szerintem, gyere a szerverre bátran, nekem is volt olyan köröm , hogy 0:10 nem is annyira régen.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Oki, köszi nézem! 😊
Bootsector: Én ugyan csak német gépeket repülök, de a hûtõ csak annyi, hogy teljesen kinyitom.. és úgy hagyom.. kis magasságon ez nem gond.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Üdv Urak!!
Nem volt rossz a tegnap esti röppenés, de a lényeget összefoglalta valaki helyettem. Nekem is az a bajom, hogy 3 mp alatt leszednek, nagyon nem megy ez még nekem. Élvezetes lenne, de marha sokat kell még gyakorolni. Tudom, hogy baromira kezdõ vagyok, de engem még az is igen zavar, hogy csata közben kell szarakodnom a radiátorral, meg a keverékkel, mert a gép egyszer csak elkezd felforrni, és már zuhanok is... Na mindegy, asszem addig marad az AI-vel való röpködés lámáknak való beállításon, aztán majd meglátom...
Jajajaja :-) Hát igen, inkább közösségi tevékenység volt mint multi game :-)
Ment a Priv Papa, ha lesz kedved olvasgatni. A kriksz-kraksz kockák helyére szmájlit képzelj, csak Worddel szerkesztettem és valami miatt a copy-paste kapcsán eltûntek.
DummyBoy
Milyen jókat beszélgettünk, mikor szerver indul, 8 perc töltés, fél brigádot kivágta, restart , mostjó, mostjó, 100 méter után dugó, lezuhanás, anyázás, mozi, aztán restart és gototíz 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Jaja, azok is jó repülések voltak.. a töltési idõre meg az tette fel a koronát, amikor betöltött és kb 2 perc kivágott a ROF.exe mûködése leállt hibaüzivel.. 😊

És akkor már nem is lehetett visszacsatlakozni.. 😊

Hát igen, a respawn nélkül elég unalmasak voltak a holtidõk, bár szerintem sejtettük, hogy jó kis játék lesz ez, ha elkészül egyszer. Azért azoknak a röppenéseknek is volt hangulatuk :-)

Sõt, nálam olyan hosszú volt a töltési idõ, hogy általában könyvvel a kezemben ültem neki játszani. Jópár oldalt el lehetett olvasni egy loading screen alatt :-) Multiban aztán kikalapálták ezt a hibát, végül a single-ben is egész tûrhetõ idõ alatt betölt. Fõleg a kisebb térképekkel.
Papa01
😊 Ha esetleg jobb lenne a forint mostanában akkor ne várj addig.. egy gép kb 1200-1600 ft árfolyamtól függõen.

Nekem is volt olyan kör, hogy 0-10 lett a vége.. húúú de ideges voltam. 😊

whiteskull
Majd beszélek a jézuskával. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
Igazából a könnyed, kihívás nélküli rombolásra ott az AI. Munka után ledolgozni a feszültséget teljesen jó. Viszont nincs sok kihívás benne. 😊))

A szerveren meg minden apró sikert értékel az ember. 😊))

whiteskull
Bár én a biztonság kedvéért végigolvastam a fórumot. Így a jelenlévõket is megismertem egy kicsit. 😊))

Papa01
Sikerült, ez maradt ki.. "Papa joined the group Rise of Flight".. 😊
@ Dummy: Igen, régen nem volt ilyen jó világ... 😊) Lekaptak valakit, az 20 percig nézhette a füvet.. 😊

DummyBoy
Én amikor elkezdtem a tevével repülni, az elsõ egyenes vonalú egyenletesen megtett 1000 méter is boldogság volt 😊

Aztán mikor már én voltam az AI gépek rémálma, akkor felmentem a netre ...

Papáék még lehet emlékeznek arra a rengeteg anyázásra, ami akkor jött, mikor elindult a mission, (Akkor még nem voltrespawn ...) majd 100 méter után egyszerûen bedugóztam és lezuhantam ... Esélyt sem adtam hogy lelõjenek 😊

Szóval ennek a játéknak is megvannak az apró örömei 😊 Sokat kell gyakorolni (Erre sincs idõ mostanában ...) és akkor lehet jókat repülni ...

Ha zavar, hogy bedarálnak a szerveren, néha érdemes kicsit átugrani a Newbie szerverre, ott lehet egy-két önbizalomnövelõ killt összeszedni, hogy utána a többiek újra eltiporhassák a szerón xD

Papa01
Igen, igen, amiatt is gyûjtögettem ki õket.. 😊) Köszönet ezúton is a hozzászólóknak! 😊)

DummyBoy
Azért vannak 😊 Azért a rof.hu-n egszerûbb megtalálni õket mint itt kibogarászni a hsz-ekbõl 😊

Papa01
Oké, köszi megnézem! 😊
@ Dummyboy: Igen, sok bejegyzést innen ültettem át! 😊
@ whiteskull: Talán a Pfalz dIII-ra érdemes beruházni, az Albáknál jobb szerintem, és jobban zuhan minden más típusnál.

@ f24sg: pl:Milyen géppel repüljek??

whiteskull
No meg az is a nagyobb örömök közé tartozik, amikor a nagy vörös ködön át, leállt motorral sikerül leszállni. Igaz, hogy az a fránya hangárajtó kicsit útban volt a végén, de ez már sokat rontott a gép értékén. 😄

whiteskull
Én egy darabig nem tervezek új gép vételt. Szerintem megtanulni repülni az alapgépek is jók, és az újakkal is ugyanúgy lelõnének most. 😊))

Egyenlõre annak is örülök, ha láttam, hogy ki lõtt le, vagy 25-30 másodpercig tudok fordulózni a vége elõtt. 😊))
Ez meg ugye gépfüggetlen. 😊))

DummyBoy
Ez egy érdekes kérdés ... a szerveren azért nincs Teve és DR1, mert ha sok van, akkor mindenki azzal repül. És akkor Alba-kkal nem sok esély van ...

Ha csak 1-1 van, akkor meg mindenki arra gyúr, és a 2 ellenséges Teve és DR1 nem egymással foglalkozik hanem a könnyû killekkel ...

Mindkettõt elég nehéz megtanulni normálisan repülni, ráadásul a teve egy hisztis rib@nc, ha nem foglalkozol vele rendszeresen akkor megbosszulja ...

Emellett szerintem érdemes lehet megvenni, többek között nekem is a kedvenc gépem. Néha szoktunk (Papa szokott ...) hostolni szervert ha sokan összejövünk és esetleg tele van a szeró, vagy csak simán örömrepülgetünk, ott lehet Tevézni is ...

Érdemes a rof.hu-t olvasgatni, meg itt a fórumon volt egy rakás leírás, hogy melyik gép mire jó, mire érdemes használni, gépvásárlás elõtt érdemes ezeket megkeresgetni, mert utána csak a hangárban fog porosodni 😊

A plusz gépek között van pár ami azért jól jöhet - BnZ-re SeVa és Pfalz DXII, a 2 fordulóbajnok Teve, DR1, köztes állapotnak a DVIII, Fokker DVIIF, valamint a nagy favoritok a Pfalz DIII és az ALba DIII ...

Valamelyik peccsben legyengítteték az AlbaDIII-ast, de elõtte szerintem még jobb volt mint a DV ...

Mondjuk az új gépek relative olcsók, szóval annyira nem gáz, ha mellényúl az ember, sosem lehet tudni mikor lesz rájuk szükség 😊

whiteskull
Üdv a fórumon is! :-)

Sanyo
Be kell lépned a csoportba, utána már lehet.

www.pcpilot.hu

Papa01
Ezt az üzit kapom ha rákattintok a Create Discussion menüpontra

Papa01
Sanyo, a Create Discussion a felhasználókra nem érvényes?

Papa01
Szia! Üdv a fórumon! 😊
Ha van egy kis idõd, ezeket olvasgasd át, sok kérdésedre kapsz választ:
GYIK

f24sg
Helló, szóval végre nyomultam kicsit a pcpilot.hu-n, jó móka volt! Igyekszem figyelni a "dont shoulder shoot" + egyéb szerverszabályokra...(jelzõrakéta is van?! - már értem, mi volt az a zöld fény... 😄).
Gondolkodom pár hete, érdemes-e venni +gépet és milyet, úgy láttam, pl. Camel és egyebek a szerveren nem engedettek.
Papa01
Sanyo, én szívesen megnézem! 😊 Úgy sem fogok tudni ma sem aludni.. 😊
@ Fokker : Oké, köszi szépen! 😊 Várom majd a prividet! 😊 Kár, hogy ma nem jössz! 😞

Fokker
ma sajnos nem tudok jönni. 😞

Fokker
igen, vmi hasonlóra gondoltam. annyi eltéréssel, hogy a forgómotorosoknak külön csoportot nyitnék, illetve hozzájönne 1-2 gépspecifikus dolog(pl. Höhengas, SeVa hûtõ kezelés stb...). szeretnék egy komplett leírást csinálni, hogy legyen kiindulási alapod. azt utána még lehet bõvíteni, átszerkeszteni stb... lesznek hozzá trackek is. amint elkészül, jelzek privátban az emilcímed miatt, de ide is felrakom, hátha lesznek még ötletek.

a felszállás egy dolog, utána tudni kell nagyobb magasságban hûtõt/keveréket kezelni. ezért nem állnék meg csak a felszállásnál.

Sanyo
Akinek van kedve segíteni egy kicsit tesztelni a "repülõklub" részleget, privátban küldök linket. Most is dolgozom a komponens magyar fordításán, csak egy régi és nagyon elavult van hozzá. A hétvégére talán élesbe is kimehet, de addig még sok az egyéb meló is.

www.pcpilot.hu

Papa01
Urak! 😊
Csináltam két új bejegyzést a GYIK-be. Nézzétek már meg, ha van kedvetek, hogy szerintetek jó -e így.. 😊 Köszönöm! 😊

Saitek X-52 joy profil.

Milyen állományokról érdemes biztonsági másolatot készíteni?

Papa01
Köszönöm szépen! 😊 Csinálok errõl is szívesen vidit, csak egy Teve hajcsár le kéne hogy repülje.. 😄

DummyBoy
Ezt tudtam, azt hittem mindenrõl akarsz videót csinálni!

Mellesleg ezek az alap induló viedók jó ötletek, gratu hozzájuk!

@Márkó: Én már hallottam róla, de nem találtam sehol 😊 De lehet rákeresek ...

Most World of Tanks napok vannak ... tetszik az a játék. Ha kijavítják a balance és egyéb hibákat, akkor slágergyanús lesz 😊

Papa01
A Blip Switch-rõl már van egy bejegyzés, nem tudom ilyenre gondoltál -e, Dummy... 😊 Mondjuk egy egy gyakorlati vidi is jó lenne hozzá. Ha valaki, aki használja a Tevét, lerepülné, és a tracket feltenné, akkor én nagyon szívesen csinálok belõle, egy YT-os vidit és beteszem a bejegyzésbe.. 😊

DummyBoy
Esetleg még a forgómotorosoknál lehetne a Blip Switch és a jobb és balforduló ... Nem? Mit gondoltok?

Papa01
Oké, semmi gond! 😊 Ez alapján úgy néz ki, nem is kéne az összes típust levideózni, csak a fontosabbakat. (Szerintem!) 😊
pl
Az automatikus keverék állítással rendelkezõ típusok közül csak
- Pfalz D.IIIa

A manuális keverék állítással rendelkezõ típusok közül csak
- Se5a
- Teve
A magassági gáz miatt
- Fokker D7F

Természetesen a csoportok gépei a leírásban szerepelnének, ahogyan szövegesen a lépések is. Mi a véleményed?

Ma nem jössz egy kicsit repülni? 😊

Fokker
jók lesznek a videók, 1-2 apróság van, de ezeket is összegyûjtöm.

Fokker
@Papa : elnézésedet kérem, a vasárnapom is végig foglalt lett, így nem tudtam foglalkozni a leírással. hét közben bepótolom a lemaradásomat.

Papa01

Papa01

Papa01
Oki, Peti, Máté, és remélem Bootsector is lesz sztem.. és persze jöjjenek a többiek is, ha tudnak! 😊

Ok 😊, 8 körül érkezem...
Papa01
Szia Márkó! 😊

Oki, én sztem leszek! 😊

Sziasztok Urak! Kicsit eltûntem, de kedd este röppenek egyet, aki tud, jöjjön.
Off
Letöltöttem egy jó kis harckocsi szimut, ismeri valaki?
On
Papa01
Szia! 😊

Voltam fent, de épp kiléptél.. 😊

Sziasztok újra itt! <#wave>Papával már összefutottam, és hallom, este lesz egy kis röppenés, ahova megpróbálok beférni...
Papa01

eltûntetek, urak!
LeonSilver
Nekem sajnos nagyon rossz orosz tanárom volt, megutáltatta velünk a nyelvet de ami még rosszabb a történelmet is. Hetediktõl tartotta az a nyomorék köcsög a törit és az addigi ötöseimbõl és négyeseimbõl lett kettes. Remélem a pokolra került...

**--**

Sajnálatos módon hazánkban nagyon sokan összekeverik a szezont a péniszemmel. Mert itt voltak az oroszok és sokat szoptunk / szopunk miatta, ez igaz. De! Már 20 éve nincsenek itt, a piacot nem szabadott volna otthagyni.Meg lehet nézni a régi kapitalista országokat, kezüket lábukat törik, hogy egy akkora piacra bekerüljenek. Mi meg ott voltunk ...
Azt sem szabad elfelejteni, hogy Igor, Iván vagy Szerjózsa nem önként és dalolva volt itt és azt sem, hogy az orosz nép szerintem sokkal többet oboázott a komenizmus alatt mint amit mi el tudunk képzelni. A kulturájuk, zenéjük, stb meg bárhol a világon megállja a helyét. Ugyan olyan emberek õk is mint mi. Ez az én véleményem és nem kell feltétlenül egyetérteni vele 😉
Én is teszek be vidiót ami nekem tetszik, igaz ebben nincs muff 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"