29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#15240 Én jövök. :) -
brendon566 #15239 én 8:30. 9:00 fele csatlakozom -
#15238 Indítsak szerót Urak? :) -
#15237 Hello mindenki!
Jöttök repülni ma??
-
#15236 Új G940 firmware. Megköszönném, ha mindenki beírná a hozzászólásokhoz, hogy mit tapasztalt. -
#15235 Jaja, az 1.0.3.2-es az utolsó patch és a telepítő is ezt írja ki... :) -
#15234 Most, hogy mondod, igazad lehet. :))) -
#15233 Én meg most telepítem.. szerintem kár volt letölteni, mert a legújabb verziót tartalmazza a digitális példány.. :) -
#15232 Igen.
Letöltöttem a patcet, és újraindítottam a telepítőt. :)) -
#15231 Urak, Ti fel tudtátok patch-elni a WoP-ot? :) -
#15230 Urak!
Nálatok működik a Track a "Version 5.1 beta 02" vezérlővel? Feltelepítettem, de meg sem nyikkan... :( Nem kapcsol be a Track. Van ötletetek? Köszi! :)
ui:
A TrackIR_4.1.038.beta.04-et meg letiltja a NIS 2010... -
#15229 Hoppá!
A gyerekek is ... :) -
#15228 A gyerekeknek is szívesebben repülnek a ROF-fal. :))))) -
#15227 Hát nem mondom, ezt a 6 dollárt megérte, de ez pont jó lesz ilyen feszültséglevezető mindent ledurrogtató játéknak. :)))) -
#15226 Ja, WoL singleben túl erősre sikeredett, necces nagyon, sokan sírtak miatta ...
A Multi főleg dogfight, de van olyan rész, hogy reptereket kell elfoglalni a pályán, ha leszállsz és ott vársz egy darabig, akkor elfoglalod, és akkor csak védeni kell ...
A legnagyobb gond, hogy random spawnol,és túl alacsonyan, ez a német gépeknek nem túl kedvező ... ettől függetlenül én élvezeteseket csatáztam anno ... feszültséglevezetésnek jó, és a grafika az ott van rendesen ...
A legnagyobb hiányosságai a game-nak, az a multi - kevés beállítási lehetőség van, nem lehet pl: spawn pontot és magasságot meg ilyeneket állítani ...
Van hogy bespawnol egy enemy gép elé pont, az qrva idegesítő :)
A másik a Mission Editor ... pontosabban a hiánya ...
Bár igértek a devek valami meglepit, még semmit nem adtak :( -
#15225 Most húztam újra a Windowst... frissítem a programokat, majd telepítem a WoP-ot! :) És az FSX-et!! :) -
brendon566 #15224 okésDD. -
#15223 Bocsi Főnök, de tegnap bepunnyadtam.. :) Ma pótoljuk! :)
@ Dummy: Megnézzük! :) -
Gascan #15222 nekem megvan a WOL úgyhogy ha egyszer gondolod tolhatjuk coopban.. egyedül én is gyengusz vagyok hozzá :D -
#15221 De van, multizni lehet ... csak Coop nincs benne, az csak a Luftwaffe-es kampánnyal van ... sajna ...
Mondjuk ne egy ROF multit képzeljetek el ... -
brendon566 #15220 Papa, van kedved akkor hosztolni, jössz repülni? -
#15219 -
#15218 A kill-t így is megkapod! :) Ha meg ilyen primitív az illető, azt kívánom, hogy nőjön köröm a tökén...
@ Dummy: Tehát az alapjátéknak nincs hálózati része? Mondjuk így is megérte az 5$-t..
Most egy kicsit leállok, pár dolgot vettem magamnak a napokban.. :) -
sakkay #15217 A német bombázó jól néz ki , de nem veszem meg..bár a fiam megnézte, és kijelentette hogy szebb mint a Handly Mondtam neki azt sem repüli , ne magyarázzon. -
#15216 Nem akarok kufárkodni, de ha megveszitek a Wings of Luftwaffe-t, azt lehet tolni coopban :) -
sakkay #15215 Most játszottam egy fél órát a japán szerón...az új sláger(tömegesen) kilépni a halál előtti pillanatban, majd pofátlanul visszalépni, szinte azonnal.Csak nálam 2x csinálta egymás után egy srác, és a Dirty is igen panaszkodott. Ez egyszerűen ocsmányság, a szememben ez még szarabb mintha leszállás közben lőnek, mert az egy állat aki ilyet csinál, de kilépni féreg gyávaság. -
#15214 Lőjek szerót Urak? :) -
#15213 Kicsit később leszek... :) -
#15212 Papa!
Nincs kedved hostolni? -
#15211 kilőttem. -
#15210 Ha hagyod még egy kicsit a torrentet, akkor addig másnak is gyorsabb a letöltés. :)) -
#15209 Akkor már csak telepíteni kell onnan, ahová letöltötte. :)) -
#15208 már leszedte, de vagy fél órája "Seeding" és közben feltölt vmit. mi a szar ez? -
#15207 -
#15206 Nem kapott sok lövést.
Remélem a ROf-ban nem kell kiküldeni a gunert olajat tölteni. :):):)
-
#15205 1. Igen.
2. Igen, de még nem tudom mikor.. :)
Azért, elég hamar szétesett.. -
#15204 Elég furcsa olajat tölteni 2500 méteren a motorba. :) -
#15203 Lesz ma repülés? -
#15202 Sziasztok!
Te megveszed az új bombázót Papa? -
#15201 Lejött.. :)