29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#28018 :D
@Solt: Munka.
@Urak: 7végén jó lenne egy kicsit repülni.. mit szóltok hozzá? :)
-
sakkay #28017 -
Solt #28016 -
#28015 Én repülőre tippelnék. :))) -
Solt #28014 Én is üdvözlöm! :) Hogy került oda? -
#28013 Hát akkor én is üdvözlöm! :) Ott talán jobb idő van ilyenkor. :) -
#28012 Dummy mester mindenkit üdvözöl Vietnamból! :) -
#28011 Átmenetileg nem elérhető a hivatalos fórum. -
#28010 Mondjuk a 21-essel egy szép leszállás sem akármi... :) -
#28009 pedig a legjobb, annyira nehéz jól repülni hogy az már művészet
én a mai napig sokat szenvedek vele ha pontra kell leszállni.
Ez az egyetlen gép ami kihívást jelent. -
#28008 ja már nézegettem, gondolkodtam a Mi8-on de nem visz rá a lélek, olyan ronda egy gép, inkább a víz alatt lenne a helye,mint a levegőben
Utoljára szerkesztette: Relax99, 2015.02.18. 21:12:03 -
#28007 Akkor jöhetnétek velünk is repülni DCS-ben mi azért sokat repülünk.
jah és akció van!
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/
Bocs az off-ért!
-
#28006 Amit mindenki hallani szeret, hogy persze :)
A valóságban már rég nincsenek :(
Mostanság leginkább UH1-el játszunk dcs-ben, legalábbis ami engem, Petit, meg néha Sakkay-t illeti -
#28005 Üdv urak rég nem jártam erre!
vannak még repülések?
Én néha felmegyek Aces Fallen szeróra trollkodni kicsit :D
Ha van valami repülés szóljatok plz! -
#28004 Az a lényeg, gratulálok! :-) -
#28003 1 kivételével jól :) -
#28002 Túl vagy az 1. vizsgaidőszakodon Zéti? :) Hogy sikerült?
-
#28001 szerintem sem vészes a dolog, aki annyira arcade módot kedvel, annak úgyis ott a Shit thunder, konkurenciát Rof és a Bos sem fog nyújtani,
azoknak jó ez akik szeretnék kipróbálni de joy még nincs, aki meg tényleg komolyan veszi annak úgyis van joy a birtokában.
Egeres irányítás pedig már a kezdetektől fogva volt a Rof-ban is. Ez csak annyi, hogy javítottak rajta.
Il2 pedig régen sem arról szólt, hogy milyen szekvenciában nyomkodod végig a kapcsolótáblát, arra ott a dcs. -
#28000 Megjelent az 1.035b patch a Rise of Flight-hoz. -
#27999 Én nem látom ilyen tragikusan, aki joy repült eddig, az ezután is így fog. Az egereseket meg simán lelövik. :)) Így emiatt ők is vesznek egy joyt. (vagy elfelejtik az egészet a fenébe.. .:D) -
#27998 igen ebben igazad van, csak arra gondolok hogy hosszu távon nem tesz jót a rof-nak, mert a casual/árkád irányba viszi.
Bár ezt az üzletpolitikát sajnos követték a BoS -nál is, uh nem vagyok meglepve. A 777-nek csak a pénz számít sajnos, és ezért mindenre hajlandóak.
Így kell egy jó játékot /brandet szép lassan leépíteni.
-
#27997 Én úgy gondolom, ezzel a HC szimesek (RoF) érdekei nem sérülnek, az egeres kolléga pedig lehet így kap kedvet ahhoz , h joyt vegyen magának.. :) -
#27996 igen fáj
szimulátorba nem való egér.
egérrel irányítsd az árkád játékokat jó? van belőlük dögivel. War thunder, hawx, éss társaik.
A szimulátorokat pedig hagyjuk meg azoknak akik komolyan gondolják, annyira hogy akár arra is vetemednek hogy vesznek egy 3e ft-os joystickot.
Érdekelje komolyan, ha nincs pénze akkor játsszon a wt-rel.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.02.02. 08:20:24 -
GPx8 #27995 Fáj az neked, hogy valakinek nincs megfelelő játék-eszköze és kipróbálja egérrel?
Ha komolyabban érdekli. akkor majd vesz megfelelő joystick-et. -
#27994 :) Azért ne hagyd figyelmen kívül az új map-et és a bombázót sem. Ezek is elég új fejlesztések, karácsonyiak.
Ami az egérrel való irányítást illeti, DCS-ben is van game mode... nyilván a túlélés miatt teszik, látják, h jól megy a WoP vagy mi a neve, és miért ne próbálnának konkurenciát teremteni neki?
-
#27993 szép fejlesztést kapott a ROF is, egérrel irányítás :D
no comment...
inkább megyek és -
#27992 -
Solt #27991 Passz... :)) -
#27990 De látod, nem húzzák le a rolót, sőt még a RoF is fejlesztéseket kapott.. hogy csinálják? :) -
Solt #27989 Ja-ja... aki megfizetné (szimes réteg) annak árkád lett, az árkád rétegnek meg túl szimes, ráadásul iszonyat drága... :S
ELÉG GYÁSZOS...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.30. 18:57:29 -
#27988 Huh, basszus az tényleg nem egy acélos mennyiség.... :( -
Solt #27987 Átlagban naponta 100 fő játszik vele a steam szerint... a legtöbb 200 fő volt!!! :) Kétlem, hogy tonna számra fogyott volna... -
#27986 Nem vagyok benne biztos... szerintem az oroszok, és az amcsik vették tonnaszámra. :) -
Solt #27985 Nem kell forgolódni, csinálják meg azt rendesen, és menni fog az is... jelenleg még annyi sem fogyott belőle mint a RoF-ból az elején... :) -
#27984 Igen, lehet emiatt fordultak vissza a gyökerekhez! :) -
Solt #27983 Én is, de azért morcos vagyok rájuk a BoS miatt... :) -
#27982 Azért örülök, h nem halt el a RoF... :) -
Solt #27981 -
#27980 Rise of Flight: United Edition megjelenés - RoF.hu -
#27979 Megjelent a Rise of Flight: United Edition.