Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiteskull
Én ma szünetet tartok. Felsõbb nyomásra. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
Én is mindent szeretek. Csak az a lényeg, hogy sok hús legyen benne. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Lehet felnézek.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Fõzelék: Háát tegnap krumplifõzeléket ettem... megeszem, megeszem, de én szeretem megrágni az ételt, nem vagyok egy nagy fõzis..

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
A doki, csak ilyen párolt, ízetlen fosokat (Egy jó pöri is kilõve), fûszer is nuku.. arról nem is beszélve hogy a jóllakástól is óvott,azt mondta, sûrûn keveset.. Én aki imádom a hasam..
Egy kurva csuszát sem ehetek.. Amit imádok!

LeonSilver
Én szeretem a zöccségeket, fõzelékeket. Azzal van baj, hogy a cukker miatt egy csomó dolgot nem ehetek vagy csak nagyon-nagyon keveset. Ilyen például a bab, lencse, sárgaborsó, zöldborsó. Ebben az a fos, hogy nekem ezek a kedvencek között voltak.

Azt, hogy nem ehetsz húst ki mondta?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki
Ma lesz repülés?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Papa01
Én meg húst nem ehetek. Csak ilyen párolt szarokat. Hidd el az is szar.

whiteskull
Az lesz! 😄DD

Megjött a fröccs is. 😊)

LeonSilver
Te is. Imádom a lencsét de nem ehetek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én is rendeltem! 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Én is????

LeonSilver
Kapjátok be.

Papa01
<#beka2>

whiteskull
Hehe! Itt a melóhelyen nem találtunk senkit, aki hirtelen fõzne ránk. 😊))

whiteskull
Valami 4 évszak. 60 centis. 😊))

Basszus nálam ugyanez... jön a 2. félidõ, csak nálam a marhapöri érkezik! 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Woooow, milyen piiza?? 😊 Én egy kis lencselevessel próbálkozom, kenyérrel. 😊

whiteskull
Nekem még van dolgom. Lassan kezdõdik a 2. félidõ, meg érkezik mindjárt a pizza. 😊))

whiteskull
Hát olyan nagyon nekem se jött be egyik sem. Talán a Dolphin az egyedül, amelyik tetszik. 😊))

Papa01
Na egész délután ezzel szarakodtam, és végre kééész! 😊) Megvan a frissítés és a mentés is!

Kokárdás gépnek a közelébe nem megyek! 😊)

www.smart-bus.hu

whiteskull
Kár lenne kihagyni. Nekem a DH2-is tetszett. 😊))

NA ott van brilliáns kilátás. 😊))

Papa01
Gondoltam,hogy nem bírsz ellenállni... 😄 😄 Gratula! 😊 Nultiban, van kedved majd kipróbálni?? (Igaz nagy diashow lesz!! 😄)

@ Solt: Nagyon kis ari, én szeretem.. beszéltük is a srácokkal, jó lenne egy kezdeti gépekkel repülni egyet.. 😊

Olyan kis mezõgazdasági gép... legalább szép a kilátás belõle! 😄 Meg is veszem...

www.smart-bus.hu

whiteskull
Aranyos. 😊)

Egyszer már repültem vele. Egész kezesnek tûnt elsõre. 😊)

Urak, az EIII-s milyen? 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Srácok. Mintha valaki írta volna nemrégiben itt a topikban, hogy eccer (vagy többször) széjjelbombázta az x52-t. Ki volt az ? Jelentkezzen már legyen olyan jó 😉 Volna néhány kérdésem.

**--**

Papa, én is beújítottam az a-10c-t. Nem bírtam magammal 😄

Papa01
Nem, nem ez csak a szokásos idõszaki... 😊

whiteskull
Amíg ez nem tûzoltás, addig nincs nagy baj. 😊))

Papa01
Én köszi, hogy olvasod! 😊 És persze vadásszál csak bátran! 😊 Most épp nagy mentések és frissítések közepette vagyok! 😊)

whiteskull
Ja, bocs! Ez Papának szólt. 😊))

whiteskull
Bocs, hogy megint én szólok. Pedig tényleg nem vadászom a hibákra. 😊))

A Dolphin leírás 2. oldalának a végén így van írva:
"A gép megvásárolható ezen a innen."

LeonSilver
Tapadókorongot adtak ugyan az x52-höz is de sohasem használtam. Jószerivel azt sem tudom, hogy hol van, pedig az x52 nem egy nehéz darab.
Én úgy oldottam meg, hogy azon a "lapon" amin a billentyûzet meg adott esetbven a joy van vannak furatok. Ha szükségét érzem annak, hogy a joy ne mozogjon (qrva ritkán, tényleg nem igen mozog) akkor ezekbe a furatokba teszek direkt, erre a célra rendszeresített (és kicsit módosított) popszegecset, és úgy rakom le a joyt.

Koszi! utoljara valamikor '95 korul volt kezemben Joy... akkor meg nagy divat volt a tapado korong <#vigyor>

Nincs... a súlya egy helyben tartja, ne aggódj emiatt! 😊

www.smart-bus.hu

Arrol mondjuk meg nem olvastam hogy milyen rogzitese van a joynak meg a gazkarnak? remelem nem csak a furatos megoldas letezik, hanem van valami oldschool felfogato megoldas is :-)

Ez jól hangzik... 😊 ( már amennyit értek belõle! 😄 )

Gratulálok... szeretni fogod! 😉

www.smart-bus.hu

Papa01
Természetesen irigyellek! 😊

En ezt talaltam a firmware-rol:

We’ve updated the firmware of the G940 to improve force feedback response, and allow for adjustability of axis response.

The firmware update improves the centering response, and reduces the looseness in the center. it was also adjusted to hold the stick straighter when you take off your hand and the dead-man switch engages.

Az en 940em max 2 oran belul erkezik <#smile>

Szia Dummy!

Lenne pár kérdésem. Feltettem egy új rendszert, így egybõl a legfrissebb rof került a gépre. Viszont most bármit csinálok, a shimmering nem tûnik el... a tools-l sem... eddig ugyanezzel a driverel mûködött. Megnéznéd, hogy nálad mi a szitu? Hátha a tapasz cseszett el valamit...

A másik... a G940-hez találtam firmware frissítést. Automatikusan megcsinálja, nekem gyárilag jó pár verzióval régebbi volt. Leírást viszont nem találtam, hogy mit javít, frissít. Nekem nincs türelmem ezekhez... tudsz errõl valamit? 😊

www.smart-bus.hu

Sanyo
Erre nem gondoltam, köszi. 😊

www.pcpilot.hu

Papa01
Ezt csak megerõsíteni tudom! 😊

whiteskull
Pedig nagyon jó a hangulat általában. 😊))

Gyere csak, veled még úgy se repültem. 😊)

DummyBoy
Üdv Urak!

Vagyok, vagyok, olvasok is rendszeresen 😊

Most mondjuk 1 hete nem voltam gép elõtt, csak pár percekre ... De az a pár perc pl. elég volt, hogy beszerezzem a Pup-ot meg a Triplane-t 😊
(Mellesleg ezek a gépek nem hinném, hogy a Camel - DR1 sorsára jutnának, ugyanis 16-os gépek, szóval nem mai gyerekek ...)

Mostanában minimális idõm van, akkor meg tankozgatok ... Elvileg hétvégén lehet lesz egy szabadnapom, akkor letesztelem az új peccset meg a két új gépet is 😊

Eléggé pörög most a meló, nem nagyon vannak szabad óráim 😞

Vérmérséklet témában: Figyeljetek egy kicsit jobban oda Urak, ne ilyen dolgokon csússzon már meg ez a jó kis társaság ... Engem is lõttek már le Friendly-k, mégsem álltam le kiabálni, értelme nem sok van ... max visszakérdezek ... mindenki hibázhat ... Próbáljátok meg dzsentlömenként lekezelni az ügyet 😊

G940 támában: A G940-en ezer millió idegesítõ bugja van, amirõl lehet olvasni a neten, de emellett szerintem a FFB miatt az egyik legjobb joy ... Remélhetõleg ezen bugok nagy része javítva lesz majd, de addig csak azt mondanám, hogy amikor meglett, a bugok az én szintemen (Ezt külön kiemelném, mert lehet hogy egy komolyabb versenyzõnek okozhatnak problémát ...) gyakorlatilag észrevehetetlenek a játékokban ... fõleg ROF alatt.

Én nem bántam meg, hogy lecseréltem az X52-est, azóta is tökéletesen meg vagyok vele elégedve ...

Ebben a topikban is és a vmh59-esek fórumjának Hotas topikjában is írtam pár dolgot róla, ha valakit érdekel, akkor keressen rájuk!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mármint nem olyan gáz a helyzet repülés közben...nekem például sikerült elég sok, meglepõen normális emberi reakcióval találkozni repülés közben..csak ezek nem olyan izgalmas témák hi hi.

Papa01
Oki, köszi szépen, ki fogom tenni.. jó ha látjuk! 😊

Persze leírom ha szeretnéd bár elég egyedi problémának tûnik, nem hiszem, hogy sokan belefutnának. Szóval windows 7 home premium 32 bites rendszer. Van rajta már jópár játék amiket próbálgatok és gondoltam felteszem a dobozos rise of flightomat is , hogy megnézzem a kétmagos rendszert jobban kezeli ez is, mint néhány játék és jobban fut-e.Szóval felinstalláltam de nem válastottam ki a végén a plusz részeket mert már mind fent volt. Visual c++ 2005 , 2008, directx. Ezek mind ott voltak a vezérlõpult programok között. Az ikont amit kirakott, ami a updater.exe egy fura hibát dobott ami arról szólt , hogy valami párhuzamos konfiguráció hiba van és nem indul el. A sima rof.exe a játék könyvtárából elindult de ugye az alap verióval, update nélkül. Próbáltam én különbözõ kompatibilitási beállításokat az updateren, meg rendszergazdai módot, meg, hogy a könyvtárát mindenki írhatja olvashatja de a végén a megoldás az lett, hogy a rákerestem a microsoft visualc++ redsitrubatable-re 2005 és 2008, letöltöttem õket felinstalláltam újra ami egy pillanat volt mivel szerintem a telepítõ is érzékelte, hogy fent van és utána minden mûködött.
Megjegyzem amíg más játékoknál igenis érzékelhetõ javulás a játékokban, az erõforrásokat jobban használja mint az xp addig itt én visszaesést tapasztaltam, de lehet , hogy ez is egyedi.
Ennyi.

Papa01
?? <#vigyor0>

Ennyi.