29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Rolo3
    Hallo!

Lesz ma valaki??
  • Hecker007
    legfrissebbek elvileg, az asus oldalán nincs újabb semmihez, de már nem kell sokat várnom és itt az új gép, azon mennifog simán :D
  • Relax99
    Driverek mikoriak?

Itt jóval egyszerűbb a leszállás a kis sebesség miatt, bár én így is sokszor szöcskének érzem magam :)
  • brendon566
    A leírtak alapján a win lehet a gond.
  • Relax99
    Il-ben az is problémaként jött elő tudtommal, hogy az élsimítás miatt a távoli gépeket ugyanúgy nem jelenítette meg
  • Hecker007
    már megoldottam, öcsém emlékezett a jelszóra szerencsére így nem kellett sokat szenvedni, de sajnos még nem tudok veletek repkedni, a laptopon nagyon szaggat teljesen levett grafikával is, így meg esélytelen hogy bármit le tudjak lőni :S
    már az is haladás hogy le tudtam szálni, aminek nagyon örültem mert az il-2ben rendszeresen a földhözvágom a gépeket :D
  • Relax99
    Azt viszont szerintem lehet, hogy a cd-kulcshoz rendelt adatokat lekérd, de szerintem a regisztrált email-re küldi
  • Papa01 #17685
    Persze, nick-et simán tudsz állítani. :)
  • Hecker007
    vásárolt acc, csak neki nem jött be a rof ezért nekem adta, de ha nem lehet annyi hogy játszok az ő accjával az nem zavar, gondolom a játékon belül olyan nevet írok be úgy is amilyet akarok
  • Papa01 #17683
    Hááát, szerintem nem. A vásárolt ROF acc.-jára gondolsz, vagy demó verzióra?
  • Hecker007
    ezt egyenlőre nem tudtam megnézni, de szerintem nagyon lassan :S
    öcsém regisztrálta be a kulcsot és nem tudom a login adatokat így nem tudok most belépni, de este megnézem

arra van valami lehetőség, hogy a kulcsot másik accounthoz adjuk hozzá?
  • Papa01 #17681
    Hogy fut a gépeden?
  • Papa01 #17680
    Háát igen.. Én sem értem, miért gond a tag-ok között lévő 1 db szóköz... :)
    Írtam neked privit! :)
  • Hecker007
    kérdés tárgytalan, DX hiba volt, csak frissíteni kellett mert a lemezen ami volt az valamiért nem jó neki
    bocsi a dupla hsz-ért
  • Hecker007
    Üdv!
    Laptopra feltettem a RoF-ot hogy tudjam frissíteni és frissítés után megpróbáltam elindítani, de azt írja hogy a program működése leált.
    Elvileg mennie kéne lemez nélkül, a gépben 2 magos amd proci van meg 5470-es vga +4GB ram, 32bites win7 van rajta.
    Nem tudjátok hogy mi lehet a probléma?
  • whiteskull
    Mondjuk ennyire meg nem kéne szőröznie! :)))
  • Papa01 #17676
    Áhh, nem is értem miért problémázott.. :) A2 img tag közötti szóköz volt a baja.. :))
  • whiteskull
    Látod! Csak szépen kell beszélni vele. :)))))
  • Papa01 #17674

Működik! :)
  • Papa01 #17671
    Urak, miért nem működik a nyomógombról az IMG tag, amikor bepötyögve meg megy?? :)
  • JoeDestroy
    Dummy, ezt összehajtogatod, és berakhatod a szobabicikli mellé a gardróbba :D
    Multifunkciós....

• Relax99
    Igaz, mondjuk ha az il2-es erdőkre tekintek, aminek a síkjával ha pont egy magasságba repültél nem is láttad, hogy ott van valami:)
    jobb, mintha 3 réteg textúrát egymásra raktak volna
  • sakkay
    Igen egyetértek, az a leggyengébb része a grafikának. De legalább már elég sok egyedi fa van, nem minden klón. Eddig amúgy egy szim sem tudott erre jó megoldást. Mármint az erdőre.
  • Relax99
    mármint rofban
  • Relax99
    Hát azért a fák bőven hagynak kívánnivalót maguk után
  • Papa01 #17665
    Azért szerintem nem csúnyább az A-10-sem.. A repülőgép kenterbe ver mindent. :)
  • whiteskull
    Ja, oké. :)))

De többre számítottam. :)))
  • sakkay
    Ok, az alap , hogy a talaj a ROF-ban(jelenleg) messze a legjobb.
    Én úgy értettem , hogy az előző programhoz képest lett sokkal szebb.
  • whiteskull
    Hát én is most néztem, de nekem egyenlőre a Rof grafikája jobban tetszik. :)))
  • sakkay
    Most néztem, az a-10..sokkal szebben néz ki, mint a DCS K-50. Pedig ugyanaz a motor. Vagy csak én látom rosszul.
  • DummyBoy
    Én ezért nem vettem még meg az A-10-est ... vártam mint a messiást, de most ha kijönn a CoD akkor tuti az lesz a favorit ...
  • Papa01 #17659
    Oki, köszi szépen! :)
    @ Sakkay: Én is nagyon várom, hogy milyen lesz! :)
  • sakkay
    Nagyon kíváncsi vagyok, pont a grafika miatt is, hogy a sebességet állítólag iszonyatosan lehet érezni a Il2-COD-ban. Mert szim, de azért keményen ott van a grafika.
  • DummyBoy
    ROF-ban nem hiszem, bááár talán igen ...

Il-2-ben ugye azért előny, mert hamarabb észrevehető az enemy gép ...

Ez ugye azért mert amikor legtávolabb megjelenik egy gép, akkor az mondjuk 1 pixel és szépen elkezd nőni (Azért egy pixel, mert ez a legkisebb megjeleníthető akármi ...) Namost egy Full HD monitoron natív felbontásban 1 pixel az kicsi ...de ha 640x480-ban vagyunk akkor a játék 1 pixel-e az minimum 3 pixel szélességű lesz ... de olyan 6-9 pixel méretű biztos ... ezt pedig könyebb észrevenni ...

RoF esetén is ez lehet az előny, de itt a kis sebességek miatt nem olyan nagy mint Il-2-ben.

FPS-ekben sokat számít ...

Én az eyecandy-k híve vagyok ... Ezért tetszett nagyon a Wings of Prey ...

Hiába a profi repmodell meg minden, ha 1000 éves a grafika ... Ez nem tetszett a Falcon-ban sem ... Tök szuper lenne, de elhisztem hogy az avionika és ilyenek szerelmeseinek ez szuper, de nálam a szimuláció nem csak a rendszerek, hanem a környezet szimulációját is jelenti!

Ne csak lőni lehessen ... had repüljek már néha csak örömből is ...

@ Papa: Nem tudom ... de gondolkodom rajta, hogy beszélek egy asztalossal, hogy nézze meg :)
  • Papa01 #17656
    Pontosan, a pixelháborúnak és sem vagyok híve.. :))

@ Dummy : Szted mennyiből jönne ki egy olyan asztal?
  • whiteskull
    A Rof-ban is előny lenne az alacsony felbontás?

Nekem ilyen eszembe se jutott volna, hisz nálam az is rengeteget számít, hogy szép legyen a grafika, és maga csak a repülés is öröm legyen. :)))
  • DummyBoy
    Visszafogottan, a téma az elmúlt 4 nap hsz-eire lett volna reflektáció :)

A legnagyobb rész az monitor és felbontás témában volt egy hosszú szösszenet, a natív felbontásról, a felbontás és a FOV (Field of View) kapcsolatáról, és hogy miért lenne előny alacsony felbontáson játszani ...

Ezt ha érdekel bennetekeket, majd bepötyögöm megint :) Csak annyit teszek hozzá, hogy sok játékban lehet (főleg online) különböző előnyökhöz jutni a felbontás és részletesség csökkentésével (És ez igen sajnálatos ...), próbáltam is anno, de engem felidegelt ...

Oké, hogy magammal baszok ki, de én ezeket nem szeretem ... igen mutasson meg mindent, legyen olyan szinten valósághű, amennyire csak lehet ... Erre a legjobb példa az arcok voltak annoa hivatalos ROF fórumon ... ment a hiszti, hogy ez így nem valósághű, az úgy nem valósághű, aztán mikor szóba került az FFB, akkor írták, hogy azt kikapcsolták, mert nehezebb vele célozni ... Nab+ ... mert ez így valósághű ...

Aztán Papa Obutto cockpitjére írtam, hogy hasonló asztalt akarok majd kreálni magamnak, de úgy hogy a nagy része betolható, elrejthető legyen majd :) Régóta keresgetek a neten mindenféle megoldásokat ...

Csak most kicsit változtak a prioritások :)
  • whiteskull
    Én nem. De most délelőtt repültem. :)))

Most éppen kaja lesz, aztán megyek vissza. :)))
  • Papa01 #17652
    :D
    Most épp javítok, de jó lenne majd ma repülni egy kicsit! :)
    Tegnap nyomtátok?
  • whiteskull
    Így jár, aki nem rendes nedűt iszik. :))))

Látod én boroztam tegnap este, és simán jól aludtam. :))))))