29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
sakkay #19424 Gratulálok.
-
#19423 Végre mával befejeződtek a vizsgáim -
feca1229 #19422 Valamiért nem volt net,nem tudtam felmenni a TS-re.
Este leszek, remélem! -
#19421 Vagyok TS!
Megtaláltok az orosz szerón! -
#19420 Jön valaki nyomulni? -
Solt #19419 Köszönöm, ez így ebben a formában jól hangzik! :) -
#19418 A füst az nekem is feltűnt. :)))
No meg a találatok helyén keletkező füstpamacsok is nagyobbak lettek. :))) -
sakkay #19417 -
sakkay #19416 Ja, tegnap úgy lőttem le a Camelokat mint a legyeket. Azt hittem belenyúltak a modellbe is. Aztán jöttek olyanok is , akik tudták repülni és megnyugodtam. -
sakkay #19415 Az a helyzet, hogy élethűbb lett. Úgyhogy igen. A füst miatt pl. a SPAD eltűnik a sajátjában (füstjében), így igen nehéz pontosan célozni.
A "sokat kibír" meg úgy kell érteni ,hogy míg régen ha már el kezdett hajolni a szárny akkor 99% le is szakadt. Itt meg ingadozik de ha csak süllyed vele nem szakad le.
nem is tudtam , hogy így írják. -
Solt #19414 A kérdés az, hogy ez most nekünk szimulátoros szemmel jobb, vagy rosszabb lett!? :) -
sakkay #19413 Köszi.
Az új füst, és effektjei tetszenek a legjobban.
És tényleg sokat finomítottak a sérülési modellen. Hihetetlen mit kibír néha a gép. -
#19412 ctrl+i -
sakkay #19411 Jaj srácok mivel is veszem le a sarokból azokat az idióta kijelzőket? Megőrülök miért kell az oda amikor mindent kikapcsoltam. -
#19410 Vagyok TS-en! -
#19409 Hali!
Jön ma valaki repülni? -
#19408 Srácok nagyon jó az új carrer mod! -
sakkay #19407 Aha, nagy néma csönd van. -
#19406 Nem hallod a motorhangot, meg a többit? -
sakkay #19405 Viszont játékon belül,nincsen hangom, akár mire állítom a hangsávot.
A betöltési intrónál, viszont van. -
sakkay #19404 Annyira pontosan lehet célozni a holo'-val, hogy 15 ellenség-10 barát beállításnál 10! győzelmem lett(pont elfogyott a lőszerem,ja mindenki ace szinten volt).Ettől azért kicsit tartottam, mármint hogy nagyon könnyű lesz a célzás. Bár lehet , hogy ez csak azoknál a gépeknél nagy előny , ahol nem volt mihez tartani középen.
Pl, a Camelnál könnyű volt, e nélkül is. -
sakkay #19403 Nagyon jó lett. Tényleg sokat javítottak a törés modellen. Jobban repül az ai!
És igen jók a kütyük. Ja, és jobban fut a progi úgy , hogy felraktam az új beállításokat is. -
#19402 szerintem nagyon jó lett az őszi táj -
#19401 kipróbáltam az új küldetés rendszert, jó lesz, csak a master server nemárt ha van mellé, kifagyott és a küldetés végén, mintha nem is lőttem volna semmit, pedig két n11-et leszedtem :(
októberi esős idő:
-
feca1229 #19400 Szia Rolo!
Túl jól sikerült a buli!Szinte biztos ,hogy képtelen lennék repülni!
Holnap bepótoljuk!
Valóban qrva meleg van,és nekem is jobban bejön a hideg.Végül is téli gyerek vagyok! -
#19399 Nem, nem-- én a hideget szeretem, arra soha nem panaszkodtam.. :)) De ez a meleg... na ez nem az én világom.. :) -
#19398 Amikor hideg volt akkor meg az volt a baj. :)))
Kíváncsi vagyok mi változott. :)))
Mindjárt végez. :))) -
#19397 Én a fordítással szenvedek... ma nem is biztos, hogy kész lesz, sőt, lehet holnapra sem, mert holnap meg estig vagyok.. :( Jó lenne valamikor repülni is.. :) Csak ez a Q meleg is kiborít.. Nem az én idegrendszeremnek való... -
#19396 Most értem haza fociból, de muszáj is volt nekiállnom letölteni. :))))
Pedig nem hittem volna, hogy ma még Rof-ozok: :))) -
#19395 Az a baj, hogy péntekig szerintem nem foglalkoznék vele, addigra meg már nem lesz olyan aktuális -
#19394 Megvagyok a képekkel.... :) -
#19393 De aranyosak a hírek közt is megjelent, és a post-ot ez a kis kód részlet zárja:
//1.019 download start=true;
//print="Good luck";
//1.020 work start=true;
//Bristol fighter airplane preorder=in progress.
:)) -
#19392 van kedve valakinek repülni most? -
#19391 updatelek -
#19390 Már megy. Pár mondatban összefoglaltam a lényeget, de tényleg sok érdekes javítás van benne. -
#19389 Unlimited Demo az Alba V-el és a Spad-al.. nem semmi.. :) -
#19388 Ami nekem mindig nehezebben megy a Features list version 1.0xx részek.. :)
-
#19387 Köszi szépen, örülök, ha segítesz, én is belekezdetem. :) Eléggé belenyúltak a gépekbe...
Annyi, ha nem gond, a fordításodat, (A Google miatt, inkább privibe küldd már el.) Köszi! :) -
#19386 nálam se csinál semmit -
Szpecnyaz #19385 A sima updater csak nekem nem működik?