Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leon még régebben elnyomta valakinek.

Rolo3
Máté repülés?

Rolo3
Zéti vagy ma?

😄
Rolo3
Ez jó pofa papa!

Rolo3
Hello urak!
Lesz ma repülés?
Van valaki?

Akkor kiváncsian várom a folytatást.

Papa01
EZT ismeritek? Tök aranyos! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Szia!

Ígérték, ha beválik ez a konstrukció, akkor lesz az is, és ami még fontosabb, felsõ szárnyra szerelhetõ mozgatható géppuska... 😊 Az lenne az gazi! 😊

LINK

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Üdv mindenkinek!
Azért field modban az óra helyett adhattak volna visszapillantótükröt.Szerintem...

Relax99
Engem igen, csak van amikor már délután kirepülöm magamat.

Szerverrel kapcsolatba majd én is megpróbálok érdeklõdni valamit osztálytársamnál, hátha tudnának nélkülözni egy kis tárhelyet

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
Profilkezelés Rise of Flight-ban.

Ha esetleg valami csacsiságot találtatok benne, szóljatok már pls. 😊 Köszi! 😊

@ Peti: Én most weboldalt csináltam, és csak 2 napot hagytam ki.. 😊 Hétköznap repültem. Sajnos ez a május nekem ilyen. Köszi a dr1 tippet! 😊

@ Sakkay : Katikám is meg volt rökönyödve, hogy csak az elsõ világháborús gépeket akarom megvenni.. 😊 Nagyon tetszik neki is! 😊

Basszus, a kicsi párom úgy rákattant a (fém) repülõkre ,hogy (és ez most szó szerint) könyörgött tegnap a telefonba had rendelje meg az újságárusnál a lemaradt elsõ részt, ja és õ az összeset meg akarja szerezni...azt hittem szívatni akar, de vér komolyan mondja.
Mondom nekem nem kellenek a modern gépek,de addig agitált, könyörgött amíg belementem...
<#fejvakaras>Valami nincs itt rendben. Meg olvasta az újságot is?! Mi a *****<#lookaround> van itt kérem?

Sanyo
1 mag, 512 mega ram, semmi extra. A dediszerverhez nem kell grafikus kártya, vmware alatt futtatott WinXP-vel megy. Athlon XP processzoron nem indul el. 😊

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Sanyo mester: mekkora gépigénye van a RoF dedikált szervernek?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

2Pete
Jól kihaltunk, már senkit nem vonz a repülés?<#idiota> Mert azt látom hogy mindenki itt van, még sincs itt senki...vagy már csak a flikesek jók?<#idiota>
Akit érdekel, már kint van a Dr1-es az újságosoknál.

Papa01
<#wink>

Hja most van a 18 <#idiota> <#banplz>
Papa01
Na meg is vagyunk... A két csomagért fizettem 10,5$ dodót... Végül is Márkónak lett igaza.. csomagonként kellett fizetni, amiben van x db kiegészítõ.
Így nem is annyira vészes. 😊

Mondjuk meglepõdtem, hogy a külföldiek zsigerbõl vették az összes kiegészítõt... nekem meg emiatt furdal picit a lelkiismeretem.
Na, nem hiába más világ. 😊

Papa01
Mibõl gondolod, hogy 1.10? Szerintem 1.019... Én most veszem meg a D2 -t és a Pfalz-ot. Természetesen a D3-ast... 😊

fasza ez az akció, pont a kezdõknek szól inkább és nem nekünk, vén rókáknak...D
A motyókat majd jobbesetben 1.10 tõl lehet majd birtokba venni? (D5 részemrõl) 😊
De Peti volt, csak aztán le is cseréltük a szárnyakat kerekekre és gurultunk egy kicsit, más nemigen lehetett. Furcsa is volt 😄
Papa01
Oki! 😊 De annyi elõnye volt a dolgoknak, hogy megláttam a hírt és kitettem a ROF.hu-ra.... 😊 Nem volt senki?

Máskor maradj egy pár percet hátha lesz valami 😞
Papa01
Igen, de nem voltál masina elõtt... nem naj majd bepótoljuk! 😊

Papa01

Az élet sosem egyszerû, de szerverbérlet ügyében körbenézek én is, hátha a fõvárostól távol mérséklõdnek az õrült árak.
@Rolo: hétvégére outdoor programot szerveztem, így jövõ héten tudok csak legközelebb repülni; akkor viszont szívesen megnézem a küldit, amit alkottál.
Szép hétvégét mindenkinek!
Papa repülni jöttél vón?
Sanyo
Én is nézelõdtem már, de nagyon kevés tárhelyet adnak a windows virtuális szerverekhez. Csak a RoF telepítõ majdnem 4 giga, telepítve még kb. ennyi. A 10 giga körüli tárhelyek pedig már õrült összegekbe kerülnek.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Urak, szerverbérlésre rákérdezhetek, ugyanis a régi klán nagyjai foglalkoztak ilyesmivel ...

Bár én roppantmód inaktív vagyok, azt azért megkérdezhetem, hogy ha saját játékot akarunk futtatni, saját SW-el és adminolással az megoldható-e, és ha igen akkor mennyiért ... Viszont ez mindenféleképpen pénzes móka.

Relax99
Hát számomra eléggé szokatlan megoldása van a dedikált szerver lehetõségnek hozzáférés és beállítás szempontjából, csinálniuk kéne egy rcon rendszert mint ezt már megannyi helyen megoldották, egyáltalán nem bonyolult, aki admin az tud egy jelszót azt bepötyögi szépen amikor fent van és utána tudna dobálni embereket, pályát váltani stb.

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Rolo3
A szerverbérlést már próbáltam de itthon senki nem vállalta el mindenhonnan elutasítottak sajnos!

Rolo3
Márkó nekem van egy pályám amin van minden gép nem a tavas térkép és van benne földi célpont is. Annyi a dolog hogy át kell variálnom a nagy térképre a cumókat és megcsinálni az albás verziót , de nálam külön vannak szedve az ANTANT és a KÖZPONTI Hatalmak gépei teszem hozzá üres map-ból csináltam a pályát nem volt rajta semmi így tovább is tudom szerkeszteni a dolgot ha kell.

Papa01
Azér' valami kis hírt kitehetnének.. 😊

whiteskull
Hónap végén Papa! 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Ma szerintetek lesz javítás? 😊

Papa01
Nagyon tetszik nekem is a felvetésed, csak annyi ami gáz, szerintem, hogy a hostolásokról (tudtommal) nem lehet bannolni, csak a dedi szeróról.. 😞
(Illetve, ha mindenki rákattint. Ezt meg ugye nem lehet garantálni.)
Ezt nem értem, miért így csinálták meg, De cáfoljatok meg ha hülyeséget írtam.. 😊
Mondjuk a hivatalos fórumon is fel lehetne vetni, hogy tegyék lehetõvé azt, hogy a host-oló egyedül is tudjon bannoni, vagy kick-elni.

DummyBoy
Sajnos csak az idõ a kérdés ... az meg nem sok van 😞

Köszi a választ, Sanyo. A korábbi dedi szerverünk milyen hardverkonfig-gal mûködött?
Én szívesen fizetek egy kialkudott havi összeget bárkinek egy dedi szerver üzemeltetéséért, de akár hivatalos szerverbérletért is... Esetleg körbekérdezhetnénk a ROF-os fórumokon, ki, hogyan oldja meg a kérdést...
Drukkolok neked, Dummy 😊
Sanyo
Úgy tûnik, hogy a gond a max ping korlátozás miatt volt. A múlt héten beröffentettem a saját gépemen a dedikált szervert és láttam felcsatlakozott embereket.

A szervernek használt gépet pár hete apám használja, nem örülne neki ha éjjelente zizegne a masina. Ha valaki tudna üzemeltetni egy szervert, szívesen átadom a RoF dedikált szerver sorozatszámát és a használatához szükséges adatokat.

Az árak folyamatosan emelkednek, sajnos minden segítség ellenére sem tudom fenntartani a gépet.

www.pcpilot.hu

Ez ku*va nagy ötlet srácok!!<#worship>

DummyBoy
A duel zone-okhoz semmi sem kell, csak egy nagy térkép, ergo a betöltés eltart egy darabig 😊 Így egyszerûen kivitelezhetõ. (Elvileg 😊 )

Amint lesz egy kis idõm megnézem, mert lehet csak a szám nagy 😊

Rég nem néztem, de a kihívások mindig felvillanyozzák az embert ... asszem rákukkantok ezekre a dolgokra valamikor.

Duel zone tényleg lehetne akár több is, akár BnZ és TnB, vagy Soros és Forgómotoros, és akkor a szemben álló reptereken csak a közel egyenrangú gépek állomásozhatnának...
Nem kellene korlátozni a gépek számát. Inkább a rövid leírásban a szabályok között kellene említeni, és a "becsület"-re bízni a betartását. A párbajozó felek a chatablakban, vagy TS-en lekommunikálnák, ki-kivel fog harcolni, itt bátran lehet használni a rakétákat is. Ha valaki a szabályok ellenére a duel zone-ban másodikként, harmadikként rátámad valakire, a szokásos figyelmeztetés, majd BAN következik.
Láttam olyan TDM küldit, ahol pl a harckocsik célpontja az ellenfelek repülõtere. Ha átjutnak a fronton, és elpusztítják a repteret, akkor az 20 percig zárolt állapotba kerül - "javítják". Egymással szemben 2-2 ilyen elpusztítható reptér van, és 1-1 kicsit messzebb, ezek semmilyen listán nem szerepelnek AI célpontként, csak ember vezette bombázóval lehet õket letarolni. Az 1-1 távoliról indulnak a nehéz bombázók és vadászok, a 2-2 közelirõl vadászok és taktikai bombázók (DFW és Breguet, akár AI-is lehet).
Ehhez jönne a duel zone 1-1 reptere gépszám korlát nélkül, de semmi über típus, talán még a BnZ-s gépeket is kizárnám.
Lehetnének megfigyelõ ballonok, melyek a tüzérséget irányítják. Azt nem tudom, be lehet-e állítani, hogy ha a ballon felér 1.5 km magasságba, akkor tüzérségi tüzet kap egy ellenséges célpont (teherautók, harckocsik, hajó, ilyesmi).
DummyBoy
Nagy ötlet 😊 Nem is túl bonyolult 😊 Bár azt sajnos nem tudom, hogy le lehet-e korlátozni, hogy csak 1vs1 legyen ... Azt igen, hogy a gépekbõl csak 1 legyen elérhetõ, meg hogy csak pár perc után legyenek elérhetõek ... De hogy csak 1 szálhasson fel oldalanként, azt nem lehet ... (Nem tudok róla ...)

Ellenben több duel zone is lehetne ...

A bombázózást már töübbször felvetettük, de szvzs azt külön küldiként kellene lekezelni ...

De ezt a Duel zone-os mókát meglesem ha párom nem lesz nagyon mérges rám este 😊

Szia, Sanyo, nem akarlak zaklatni, de találtál már esetleg megoldást a dedikált szerver problémára? Van még remény számunkra, vagy tegyünk le róla.
Lenne ugyanis egy ötletem, amelytõl talán újra a régi fényben tündökölne a magyar közösség.
A megoldandó helyzet a következõ:
A mostani állapot megoszt bennünket. A tavas térképen van 4 repülõtér, de a küzdelem jellemzõen kis területen zajlik. Néhányunknak szüksége lenne a forgómotoros gépekre, pl. Camel, DrI., Pup. Az egyértelmû, hogy ezen gépek gyakorlott pilóta kezében halálos veszélyt jelentenek azokra, akik Albákkal, Pfalz-zal SZERETNEK repkedni, és számukra nem nagy élmény mindig a lelövés rosszabbik oldalán lenni.
A megoldáshoz két dologra lenne szükség:
- egy ügyes Úr, aki megalkotna egy új küldetést (LEGFONTOSAB😎
- dedikált szerver (FONTOS)

Az ötlet pedig:
Egy új küldetés, amelyben két helyszínen zajlana a küzdelem:
Az elsõ helyszínhez kell 1-1 egymáshoz közeli reptér a front két oldalán. Ez lenne a "Duel Zone", azaz a párharc zóna. Itt csak korlátozott típusú gépek állhatnak egymással szemben. A szabály itt MINDIG 1 vs. 1. A harcba harmadikként beavatkozás büntetendõ. Ez a zóna olyan messze essen a másiktól, hogy ne legyen értelme ide máshonnan átrepülni pl. egy DrI.-gyel.
A másik helyszínhez lehetne egy EGYSZERÛ célkitûzést megadni, akár földi célokkal is, gondolva a bombázókra is. Ezen a helyszínen lehetne minden típus megengedett, vagy akár küldetésnek korai, kései változata is elképzelhetõ, az idõszaknak megfelelõ gépparkkal.

Még valaki? További ötletek? 😊
Relax99
Szivesen, örülök, hogy tetszik, ha kell megvan az alap is, mert ezen már javítottam az árnyékokon, fényeken

Papa01
Nagyon szupi lett az avatar-od, gratula! 😊

Rolo3
Köszi a képet Zéti mester !