29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • sakkay
    Huhuu erre nagyon régen vártam..tudnátok mondani róla valamit? Ez hivatalos,vagy mod?
  • otiq
    Akit érdekel. A TW:Shogun 2 a kampány DLC-vel együtt 75%-os akcióban a steamen 10 euro.
  • Nesu
    nekem is kell jelszó
  • Papa01 #22842
    Weather generator beta 1.0
  • Relax99
    Támogatom
  • Relax99
    háát szerintem azóta, hogy késve jelennek meg a térképen a repterek is.
  • Sanyo
    Tehetünk jelszót egy külön csatornára, csak szóljatok hogy mi legyen a neve és a jelszó. Ez utóbbit csak privátban kérem. :)
  • Papa01 #22838
    Komolyan? :( Mióta lagol?
    @Fokker : Igen, sajna vannak idióták.. a jelszó is egy lehetőség lehet. :)
  • Relax99
    Nem olyan vészes szerencsére le lehet némítani őket aztán, ha észreveszik, hogy füstbement a terv akkor úgyis lelépnek addig is meg felírom az adatokat a bann listához
  • Fokker
    Csak annyira dühítő, hogy egy csomó pénzt fizetünk hogy játszhassunk és ilyen óvodás senkik elrontják az egészet.
  • Relax99
    Én az utóbbin kívül még egyszer találkoztam "trollal" a szerveren és az már több hónapja volt.
  • Fokker
    Persze, lehet IP alapján is bannolni, csak sztem fölösleges pluszmunka. Az IP címet meg egy mozdulat megváltoztatni. Lehet hogy u.azok a kis hülyék szórakoznak már vagy egy éve. Az IL-2-es kollégáknak nem okoz gondot a jelszavas TS. Aki meg új és szeretne velünk repülni, előbb-utóbb belebotlik ebbe a fórumba.
  • Relax99
    Hát sajnos lehetetlen annyira szaggat már 2 embertől, hogy élvezhetetlen az egész, egy normális köteléket nem lehet csinálni, mert 50m-eket ugrálnak a gépek előre hátra
  • Papa01 #22832
    Elvileg IP alapján is bannolható valaki és az ID nem tudom mennyire egyedi.
    Szerintem egy új tagnak is könnyebb ha simán fel tud jönni TS-re.
  • Papa01 #22831
    Más nem a Hungarian Rise of Flight Community szerver... :D :D Ott úgy sincs olyan nagy tömeg lehet párharcokat vívni... :)
  • brendon566
    Van valami speci kulditek? Vagy ertetek a küldi csinalashoz? ha nem, akkor felesleges a host. Rengeteg szerver van ahol lovoldozhettek kedvetekre zavartalanul. Jól kitalált duel szerok vannak, alltalaban üresek.
  • zsoltfireman
    Nincs hibakód! Elkezdi tölteni,és a végén visszadob hangárba....
  • Fokker
    nem volna egyszerűbb lejelszavazni a RoF szobát, a jelszót pedig kizárólag privátban kapná meg mindenki? ha jön egy új tag, jöjjön fel velünk repülni, ha eléri az 1 repült órát, megkapja a jelszót. ilyen egyszerű lenne. sztem nem nagy dolog. ennek a bannolgatásnak semmi értelme, 2 perc után megint rátenyerel a billentyűzetre, és más karaktersorozattal fog ismét feljönni és zavarni minket. nem értem, mi akadálya van a jelszó használatának.
  • Papa01 #22827
    Mi a hibakód? :)
  • zsoltfireman
    Szia,
    Nem,azonnal BAN-oltuk haverral,de nem ért semmit....
    Egyébbként nincsenek sikereink a saját multi szerver összehozásában!
    Nem sikerül kapcsolódni egymáshoz!
    A leírás alapján is próbáltuk,de sikertelen,barátomnak routere sincs így sem sikerült.
    Szomorúak vagyunk!
  • Relax99
    Ajánlottaim között volt:

• Relax99
    De már tényleg jó lenne repülni valamikor.. :)

Végre erre a mondatra vártam :D
  • Papa01 #22823
    Kedvem lenne ugyan, de sajna meló, meló, meló...

De már tényleg jó lenne repülni valamikor.. :)
  • Relax99
    Nem akartok egy félórára felnézni esetleg röpködni?
  • Papa01 #22821
    Nincs mit! :)
  • Relax99
    Finoman szólva nem volt megfelelő a viselkedésük, szerintem eleve trollkodni jöttek fel..
    Köszönöm.
  • Nesu
    One Six Right

16 R

• otiq
    Lehet, hogy sokszor lőtték le multiban az AI-s faroklövészekkel és így akar bosszút állni. :)
  • Papa01 #22817
    Szia!

Talán érdemes Fraps-el felvenni a ténykedését a kis majomparádénak, és post-olni hivatalos fórumra.. Lehet van ilyen topic.

Tényleg nem értem, mi a jó neki abban, hogy más örömét teszi tönkre.

Próbáltál vele kommunikálni?
  • zsoltfireman
    Szevasztok! itt van egy név: kamilp280 ha esetleg ROF szerveren találkoztok vele,vigyázzatok,mert az a hepje,hogy beül faroklövésznek,és szétlővi a géped!
    Sajnos nem értem miért nem b.sszák ki az ilyen fírget!
  • Papa01 #22815
    Bann-olva vannak az urak.
  • Papa01 #22814
    Mit műveltek az urak?
  • Relax99
    A következők várnak bannra a tsről:
    ID-jük:
    nt+IJ9EPfl1cGQy9t9c1nghxHus=
    EJ1ICDPY/w101PSZKlCmGjjYDCQ=
    DaArRehHgg7FYSRPMwcvGd0Htbk=
  • Relax99
    Véletlen nem véletlen valamelyik pcpilot admin közelben van?
  • Relax99
    Szerintem pedig mintha lehetne de nem mernék rá megesküdni
  • brendon566
    tudtommal nem lehet.
  • zsoltfireman
    Van lehetőség arra,hogy multiban letiltsam,hogy beüljenek hozzám faroklövésznek?
    Van néhány kretén,aki azzal szórakozik,hogy beül,és lövi a gépem ami le is zuhan!
  • Relax99
    Nekem is felcsillant rajta a szemem, de szerintem nem, vagyis nem tudom
  • Papa01 #22807
    Urak, a [URL=http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=349&t=28316&start=10]#19. HSZ[/URL], vajon Roli kolléga? :)
  • Relax99
    Köszi :D, de Liberator érdeme