29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
sakkay #22845 Huhuu erre nagyon régen vártam..tudnátok mondani róla valamit? Ez hivatalos,vagy mod? -
otiq #22844 Akit érdekel. A TW:Shogun 2 a kampány DLC-vel együtt 75%-os akcióban a steamen 10 euro. -
#22843 nekem is kell jelszó
-
#22842 Weather generator beta 1.0 -
#22841 Támogatom -
#22840 háát szerintem azóta, hogy késve jelennek meg a térképen a repterek is. -
#22839 Tehetünk jelszót egy külön csatornára, csak szóljatok hogy mi legyen a neve és a jelszó. Ez utóbbit csak privátban kérem. :) -
#22838 Komolyan? :( Mióta lagol?
@Fokker : Igen, sajna vannak idióták.. a jelszó is egy lehetőség lehet. :) -
#22837 Nem olyan vészes szerencsére le lehet némítani őket aztán, ha észreveszik, hogy füstbement a terv akkor úgyis lelépnek addig is meg felírom az adatokat a bann listához -
#22836 Csak annyira dühítő, hogy egy csomó pénzt fizetünk hogy játszhassunk és ilyen óvodás senkik elrontják az egészet. -
#22835 Én az utóbbin kívül még egyszer találkoztam "trollal" a szerveren és az már több hónapja volt. -
#22834 Persze, lehet IP alapján is bannolni, csak sztem fölösleges pluszmunka. Az IP címet meg egy mozdulat megváltoztatni. Lehet hogy u.azok a kis hülyék szórakoznak már vagy egy éve. Az IL-2-es kollégáknak nem okoz gondot a jelszavas TS. Aki meg új és szeretne velünk repülni, előbb-utóbb belebotlik ebbe a fórumba. -
#22833 Hát sajnos lehetetlen annyira szaggat már 2 embertől, hogy élvezhetetlen az egész, egy normális köteléket nem lehet csinálni, mert 50m-eket ugrálnak a gépek előre hátra -
#22832 Elvileg IP alapján is bannolható valaki és az ID nem tudom mennyire egyedi.
Szerintem egy új tagnak is könnyebb ha simán fel tud jönni TS-re. -
#22831 Más nem a Hungarian Rise of Flight Community szerver... :D :D Ott úgy sincs olyan nagy tömeg lehet párharcokat vívni... :) -
brendon566 #22830 Van valami speci kulditek? Vagy ertetek a küldi csinalashoz? ha nem, akkor felesleges a host. Rengeteg szerver van ahol lovoldozhettek kedvetekre zavartalanul. Jól kitalált duel szerok vannak, alltalaban üresek. -
#22829 Nincs hibakód! Elkezdi tölteni,és a végén visszadob hangárba.... -
#22828 nem volna egyszerűbb lejelszavazni a RoF szobát, a jelszót pedig kizárólag privátban kapná meg mindenki? ha jön egy új tag, jöjjön fel velünk repülni, ha eléri az 1 repült órát, megkapja a jelszót. ilyen egyszerű lenne. sztem nem nagy dolog. ennek a bannolgatásnak semmi értelme, 2 perc után megint rátenyerel a billentyűzetre, és más karaktersorozattal fog ismét feljönni és zavarni minket. nem értem, mi akadálya van a jelszó használatának. -
#22827 Mi a hibakód? :) -
#22826 Szia,
Nem,azonnal BAN-oltuk haverral,de nem ért semmit....
Egyébbként nincsenek sikereink a saját multi szerver összehozásában!
Nem sikerül kapcsolódni egymáshoz!
A leírás alapján is próbáltuk,de sikertelen,barátomnak routere sincs így sem sikerült.
Szomorúak vagyunk!
-
#22825 Ajánlottaim között volt:
-
#22824 De már tényleg jó lenne repülni valamikor.. :)
Végre erre a mondatra vártam :D -
#22823 Kedvem lenne ugyan, de sajna meló, meló, meló...
De már tényleg jó lenne repülni valamikor.. :) -
#22822 Nem akartok egy félórára felnézni esetleg röpködni? -
#22821 Nincs mit! :) -
#22820 Finoman szólva nem volt megfelelő a viselkedésük, szerintem eleve trollkodni jöttek fel..
Köszönöm. -
#22819 One Six Right
16 R
-
otiq #22818 Lehet, hogy sokszor lőtték le multiban az AI-s faroklövészekkel és így akar bosszút állni. :) -
#22817 Szia!
Talán érdemes Fraps-el felvenni a ténykedését a kis majomparádénak, és post-olni hivatalos fórumra.. Lehet van ilyen topic.
Tényleg nem értem, mi a jó neki abban, hogy más örömét teszi tönkre.
Próbáltál vele kommunikálni? -
#22816 Szevasztok! itt van egy név: kamilp280 ha esetleg ROF szerveren találkoztok vele,vigyázzatok,mert az a hepje,hogy beül faroklövésznek,és szétlővi a géped!
Sajnos nem értem miért nem b.sszák ki az ilyen fírget! -
#22815 Bann-olva vannak az urak. -
#22814 Mit műveltek az urak?
-
#22813 A következők várnak bannra a tsről:
ID-jük:
nt+IJ9EPfl1cGQy9t9c1nghxHus=
EJ1ICDPY/w101PSZKlCmGjjYDCQ=
DaArRehHgg7FYSRPMwcvGd0Htbk= -
#22812 Véletlen nem véletlen valamelyik pcpilot admin közelben van? -
#22811 Szerintem pedig mintha lehetne de nem mernék rá megesküdni -
brendon566 #22810 tudtommal nem lehet. -
#22809 Van lehetőség arra,hogy multiban letiltsam,hogy beüljenek hozzám faroklövésznek?
Van néhány kretén,aki azzal szórakozik,hogy beül,és lövi a gépem ami le is zuhan! -
#22808 Nekem is felcsillant rajta a szemem, de szerintem nem, vagyis nem tudom -
#22807 Urak, a [URL=http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=349&t=28316&start=10]#19. HSZ[/URL], vajon Roli kolléga? :) -
#22806 Köszi :D, de Liberator érdeme