Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Szerintem nincs igazad. Az Ms szimulátora drágább! Egy jobb kiegészítõ simán, több tíz dollár...
Volt, hogy én is kiadtam pénzt modellért, és két patch után lehúzták a rolót... Arról nem is beszélve, hogy a különbözõ felhõ és táj tuningoló kiegészítõk sem éppen a legolcsóbbak.

RoF ban kb 10dolcsi egy gép átlagosan, ...

Azért 3 havonta mindig vannak akciók, amikor ,jóval olcsóbban vehetsz gépeket...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

cifcuk
Nem azt mondom, hogy jobb az fsx mint a rof, csak azt, hogy amennyiért árulják pont olyan is.

FSX alapverzióban 18 repülhetõ jószág volt plusz pár ami csak AI, azaz nem tudtad vezetni. RoF ban kb 10dolcsi egy gép átlagosan, tehát 180 font lenne az amit FSX adott 20 ért. Plusz világtérkép. 20 dolcsiért az a minõség hozható ki amit FSX mutatott. Nekik ráadásul licensz díjakat is kellett fizetniük a gyártóknak míg RoF-nál ez nem állt fenn. . (gondolom)

off:
MS Flight meg elméletileg hasonló lesz mint RoF, lesz egy ingyenes demó, aztán lehet hozzá venni a repcsiket meg a területeket.

Relax99
fsx szempontjából szerintem lényegesen egyszerûbb egy térkép legyártása, mûhóddal megoldható, valószníleg azzal is van azért olyan ronda google maps szint. rofnál kicsit azért másabb

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Rofhoz meg 2 kis térkép dukál a tavas, a verdun + a nagy ami majdnem a teljes nyugati front és az pedig nem éppen kicsi

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Nem voltak az tény, de mikor kijött már akkor is ronda volt

cifcuk
aeroflyFS 8 repülõ most akciósan 40dolcsi de késõbb 64-lesz vagy mi. Ráadásul FSX megjelenésekor nem voltak még ilyen erõs PC-k.

cifcuk
De nem várható el, kb 20-30 dolláros árért, hogy az egész világ le legyen modellezve gyönyörû szépen, meg minden egyes repülõ fullosan meglegyen csinálva az összes mûködõ rendszerével együtt. A DCS 20-30 dolcsiért ad (megjelenéskor 40-60-ért ha jól emlékszem) 1 darab jól kidolgozott repcsit 1 db közepes minõségû térképpel. De a RoF-ban is minden repülõ pénzbe kerül az alapokon kívül és ebben is csak 1 kis térkép van.

Mostanában fog megjelenni az MS Flight abban is kb olyan lesz a vásárlási modell mint RoF-ban.

Relax99
nem, most p-51-et csinálnak. eddig van spitfire, b-17, piper cub, p-47, p-40, én egy p-38-ra várnék 😄 na meg egy 109-es is jó lenne

Relax99
Ha belegondoltok, a microsoft is eléggé ott van a szeren, kiadott egy szimulátort ami magába gyakorlatilag egy semmi és még ocsmány is, de nagyon jól modolható. leszerzõdött valósznínûleg egy csomó modder csapattal és pl a tájakat is 30-40$-ért veheted meg ami általába szintén csak egy kis részt alakít át, erre jön a gép, idõjárás komolyabb navigációs modok stb. akkor aztán meg már megint ott vagy, hogy elég szép summát ráköltöttél õk meg vigyorognak...

Fokker
hirtelen azt hittem, hogy a B-17-est készítõ csapat kihozta a tevét.

Relax99
A vidi egyébként nem fsx egy másik szimulátor ami nem rég jött ki eredtileg rc gyakorló szimet csinálnak most nekiálltak egy ilyennek http://www.aeroflyfs.com/index.php/en/

Fokker
a zoom miért lenne csalás? ott volt a pilótáknál a távcsõ.

Fokker
nem csak a camel, a táj is szebb. hiába van agyonmoddolva az fsx, az übertextúrázott megoldásaik eléggé illúziórombolóak. fõleg földközeli repülésnél. párezer méterrõl már rendben van, csak ne menj földközelbe.

Érdekes belegondolni, hogy az alapjátékból mennyit használhat, tényleg😊.
Relax99
Hát véleményem szerint is egy kalap... magába az fsx talajnak orbx pacific nw amit használok, felhõk és idõjárás víz az a real environment xtreme, a gép meg csak az a2a sim által legyártott. azok egyedi általuk készített motort kapnak amivel már elég jó lesz a fizikájuk, gyakorlatilag az fsx csak összefogja a sok modot 😄
Egyébként meg csak szeretem birizgálni a gombokat és azért játszok néha vele 😄

Papa01
Az SFX-ben nagyon tetszenek a repülõgépek (bár nem tudom, hogy a repülési modellek mennyire jók) és a felhõk. Azok is csodálatosak. 😊

De a talaj, illetve a földközeli grafika szerintem nem a legszebb.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Nagyon szépek! 😊

Relax99

/ON

Relax99
OFF:Nem ide tartozik de... pár fsx shot:

Papa01
Nincs mit! 😊

Gundark 1 1
Köszi nézem
Papa01
A Pfalz DIIIa-ról csináltam egy leírást. A ROF-ban igazán a jó zuhanóképességét lehet alkalmazni. Én szeretem. 😊

A Pfalz D.XII egy BNZ gép, túl nagy népszerûségnek nem örvend.

@ Máté: Szerintem a zoom csalás. 😊

Gundark 1 1
Vicces kis jószág ez a DR1 😊 Kergetõzünk a front túloldalán, egyszer csak valami történik, és a bal oldali felsõ szárny egy része a fõtartótól leszakad. Két és fél szárnnyal is hazavitt. Igaz a leszállás kalandos lett, de sikerült. Máskor meg valami történt és gyakorlatilag szétrepült a motor. De szó szerint. A felsõ szárnyat is átütötte egy alkatrész. Irányított becsapódást hajtottam végre. Ez nem tudom mi volt, ellenség nem volt, néhány AA lõtt de nem meggyõzõdéssel. Nem pörgött túl, egyenesen repültem.. Kalandok 😊 Most a Pfalzot nyúzom. Érdekes kis gépnek tûnik. Mondanátok pár szót róla? Mármint a tulajdonságairól.
ne feledd , hogy a zoom nélküli nezelodes vakon repulessel egyenlõ.
Relax99
Akkor legyen 40, 15% nál szokott kb 13-15 percnél lenni a mutató igaz

Papa01
Háát sztem a 30 perc az egy picit karcsú, nem? Én jártam úgy h 15-20 percig csak repültem, majd összetalálkoztam egy ellenséges géppel, kb 5 perc légiharc... Utána pedig irány haza. 😊

Relax99
ég és föld a különbség köztük szerintem is

Relax99
Igen dofight szervereken elég a 15% küldetésesen mint a hellequins és a syn kb 40% elég az kb 30 perc egy d5-nél de ez ugye függ attól is hogy mennyire hajtod a gépet.

Papa01
Amit még jó ha tudsz, hogy a legtöbben minimális (15-20%) üzemanyaggal repülnek, így neked is így érdemes, mert a sok üzemanyag nagyon nehézzé teszi a gépet, és kapásból hatalmas hátrányból indulsz...

Persze a SYNDYCATE, Les Hellequins más tészta, de ott sem szabad 100% üzemanyaggal repülni. 😊

Papa01
Köszi a vidit, bár szerintem a ROF Camel-je szebb. 😊

Relax99

Gundark 1 1
Köszi. Akkor megyek még egy kört 😊
Relax99
Újra mûködik

Relax99
Nincs kapcsolat:/

Gundark 1 1
Lehet lemaradtam valamirõl, de karbantartás van? Nem tudok belépni szerverre. Azt irja hogy csekkoljam az internetbeállításaimat 😊 De a net megy mert itt vagyok 😊
Ja igen, én írtam is ide -jó a cucc-de ha bárkinek nagyon kellene leszállhatok róla, de ha nem, azért 1x-ig nyomnám.

http://pumaszallas.hu/elmelet-tankonyvek/tankonyvek.html
16-os tankönyv (bocsi, Pumák, remélem, senki sem haragszik a linkért)
Találsz a Pumaszálláson még jó kis anyagot az energiaharcról, de a legtöbb infót fejben hozzá kell igazítani az I.Világháborús lehetõségekhez.
Például hiába nyersz elméletben zuhanórepüléssel nagy sebességet, általában 300 KmH felett a legtöbb gép szárnya egy combos felhúzás után eljátssza a "ha jó a kedved, üsd a tenyered" címû mûsorszámot.
Her Laca
Azt hittem neked kell😊 De úgy már érthetõ.

Sakkay kollega licitált rá remélem más nem fogja elhalászni elõle.
Még ha 20 ra is felmenne a licit is nagyon megérné.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Relax99
Igaz, annyira nem zavar, vannak akik régebb óta vannak ott többet hozzátettek mint én, nyilván õket részesítették elõnyben.

Relax99
Bocs Herrlaca ebben teljes mértékben igazad van, csak gondoltam valakit lehet,hogy érdekel

cifcuk
Van valahol magyar nyelvû irodalom az ilyen dog fight (ha így hívják) technikákról? Mert egyelõre én össze vissza keringek de lelõnöm még 1 db gépet sem sikerült.

A jó manõverezés multis környezetben sajnos nem minden. Annak ellenére, hogy túlmodellezték a sebességét, még elég lassú maradt. Menekülõ S.E. 5-öt, Dolphin-t, SPAD-ot, meg igazából semmit sem ér utol, a helyszínt sem tudja elhagyni úgymond "rugalmas elszakadással" így ha egynél több BnZ gép ellen megy a harc, akkor csak idõ kérdése a vereség.
SYNDYCATE, Les Hellequins szervereken meg se próbálj beleülni. A Riseofflight.hu, FAST FOOD, Flying Circus féléken esélyes egy jó kis móka vele, mert ott a többség fordulózik, és egyáltalán nem a túlélésre játszik.
whiteskull
Engem az a játék nem kötött le. Bár lehet, hogy csak azért, mert nem mélyedtem el benne. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
<#eljen><#eljen>

Én hetente 1-2 órát az ARMA 2 hadjáratát szoktam nyomni.. eléggé hangulatos. 😊

whiteskull
Tegnap próbáltam egy kis bombázgatást még este. A végére már egy km magasból sikerült eltalálni egy gépkocsi konvojt. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
Az is lehet, hogy a gázsiját sokallták. <#nyes><#eplus2>

Gundark 1 1
Furcsa ez, sajnálom. Lehet hogy nem a jó véleményt mondtad el 😊 Ez már biztos?
whiteskull
Sakkay licitált rá, nem Zéti. 😊))

whiteskull
Hát sajnálom én is. De nézd a jó oldalát is ennek!

Most legalább teljes vállszélességgel az online repülésre tudsz koncentrálni. 😊))

Gundark 1 1
Valóban. Gazdagon megy 150es utazósebességgel. Pedig a korabeli visszaemlékezések szerint eléggé küszködve érte ezt el.