29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
sakkay #25232 Pont 5 km-től lehet észrevenni a célokat jó időben. Mondjuk az a legtávolabbi beállítási lehetőség, de nem hiszem , hogy távolabbról is lehetne, mert így is éppenhogy látni. Érdemes kipróbálni amúgy ,mert tök jól lehet érzékelni a közeledést. -
#25231 Sokat harcoltam a soros motorosokkal. Kedvencem a Spad XIII :) Gyors, baromi jól gyorsul, és a léggömb ágyúkkal meggyőző :)
A másik oldalon Az Alba és a Fokker D7 alapmű. Nem egy hadjáratot vittem végig velük. A Dr1ben egyre jobban zavart az hogy ennyire lassú. Üldözni gyakorlatilag lehetetlen vele. Bár néhányszor elhagytam a felső szárnyat biplánként is átvitt a front jó oldalára :) -
sakkay #25230 Köszi. -
#25229 Nem kell regisztrálni csak feltöltéskor be kell írni egy biztonsági kódot.
Én az ivpicture-re szoktam feltölteni. -
sakkay #25228 A fent lévő képfeltöltő oldal jó? Érdemes használni? Csak azért mert utálok feleslegesen regisztrálni. Ez a Tinypic-vagy mi. -
sakkay #25227 Ha kivágatod, már nem is rossz. -
#25226 Na engem nem is annyira a fogósok kiszámíthatatlansága idegesít, (bár az is eléggé), hanem a felső szárny amitől semmit sem lehet látni. :) -
sakkay #25225 Én mondtam! Majd holnap megnézzük...de szerintem inkább lehet ,hogy nem forgómotorral kéne' az alapdolgokat gyakorolni, hanem valami barátibbal'. -
#25224 jó vas a Teve kétség kívül. De nem barátkozunk valahogy. Van amikor tök jól megy, van amikor meg már a felszállásnál ki akar nyírni :) Ezek a hirtelen bedugózások nem jönnek be nekem :) Ehhez képest a spádé egy betontalapzat. Ossz meg velem, velünk tanácsokat a tevéről :) -
sakkay #25223 Gyerekek, lövöm be a Camelt, gondoltam nézek olyan ai-t, aki nagyon összevissza repül(mert ugye a Camel nem szereti a rángatást)....rakjatok be mondjuk 3 saját gépet, ellen-nek meg 3 n-17-et(persze acét').
Úgy repül az ai mint egy bepánikolt humán!!!!Érdemes meglesni. -
sakkay #25222 Persze persze azért is raktam be! Ez(ek) a kivételek amik erősítik a szabályt.
Amúgy az Einsteines bukás(állítólag)csak legenda, de jól hangzik.
Az viszont igaz, hogy 3-4 éves koráig nem igazán szólalt meg, a szülők meg azt hitték düddő az aranyom! -
#25221 Einstein is megbukott matekból, vagy fizikából, már nem ugrik be. -
sakkay #25220 Ezen röhögtem egy kicsit:
"1916 elején átvezényelték egy vadászalakulathoz (Flieger Abteilung 68), ahol Fokker D.III-al repült. A repülési vizsga írásbeli részén Udet kétszer is megbukott. Érdekesség, hogy barátja Richthofen is megbukott az írásbeli vizsgán, méghozzá háromszor. Később mindezek ellenére mégis ők lettek a legeredményesebb német repülő ászok."
Wiki -
sakkay #25219 Pont ez a véleményem nekem is, hozzátéve azt, hogy valószínűleg, teljesen jól van szimulálva a repmodellje. Utánanéztem régen is, meg most is. A helyzet az, hogy azért így csak a legnagyobb királyok repülték(mint ahogyan a játékban sokan), mert aki előbb akart királykodni, az belehalt. Itt meg ugye 1000 halál is, csak 1000 restart. Tényleg az egyik (ha nem a leggyilkosabb gép volt-minden tekintetben, még a saját pilótáira is. -
#25218 a camel a legnagyobb über csíter gép, kb olyan mint az il2-ben a la5/7 és a spit9 volt
olyan igazi dogfight gép, bele a közepébe azt had szóljon
emiatt nem szeretem, amúgy az egyik kedvencem -
sakkay #25217 Érdekes. -
sakkay #25216 Sajna rá kell szoknom a CAMEL-ra, mert egy csomószor a syndikéten' nincs normális(nekem)AXIS gép, Camel meg mindig...úgyhogy elkezdem repülni aszt hiszem..kár , hogy nincsen 16-17 körül más német repülő... -
#25215 Nagyon nagy!! :) -
sakkay #25214 Van hegy Peti nézd!!!! -
#25213 Ha gyors és mozgalmas csatát akarsz ahol csak a hentelés érdekel, akkor a fast food, new wings és a flying circus.
Ha kicsit komolyabbra vágysz ahol már nincsenek ilyen puncsos külső nézet meg térképen megjelenített gépek stb. akkor hellequins és Syndicate esetleg az oceanic ha még létezik. -
sakkay #25212 kONKRÉT (ÉS NAGYON SZEMÉT) dogfight-ot a fast food nevű helyen.
Teljes nagy mappos' repülést pedig a syndikéten, és a new wings-en.
Ha sokan vagyunk magyarok, akkor Papa is csinál néha helyet:) -
#25211 Multiban melyik szerón szoktatok vagy érdemes repülni? -
#25210 Én nem találtam semmit.. :) -
sakkay #25209 Írnak valami konkrétot mi ez?? -
#25208 Na, most hosszú gondolkodás után beengedett! :) -
#25207 Köszi tegnapi röppenést, csak kár, hogy rövid volt. :-) -
#25206 Igen, azt hiszem, hogy betettem,a az 1.029-es cikkbe. Nagyon jó vidi. -
sakkay #25205 Ezt a videót ismeritek??? -
sakkay #25204 Csak többször felnéztem nem volt senki..na majd ma.
Különben visszamegyek ilezni.. -
#25203 Bocsi Sakkay, nem jött össze a tegnap este... Te voltál? -
#25202 :D Ez tényleg nem akármi! Szegény eb, hogy megvan rettenve...
Videó tutorial-ok a küldetés szerkesztőről.
Elég jó minőségűek szerintem. -
#25201 Áááá dehogy! EZ a nem semmi Papa!!
-
#25200 EZ a nem semmi... -
sakkay #25199 OK! -
#25198 Részemről OK! :) Elég régen repültem! :) -
sakkay #25197 Holnap repülés? Valaki? -
#25196 Nincs, mit én is kipróbáltam volna.. :(
EZEN linken találod a topic-ját a hivatalos oldalon, én is onnan szedtem le a "legfrissebbet". De sajnos igen csak az gond amit írtam.. :( -
Solt #25195 Sebaj, azért köszönöm... :) -
#25194 Sajnos engem is kidob... Lehet az újabb patch-ek miatt nem kompatibilis.
@ Zéti: Eléggé súly... :D
@ Nesu: : Ezen a videón mit kellett nézni? :) Elvettél az életemből 38 másodpercet.. -
#25193 Ne feledd végignézni :)))