29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
818391mate #29382 A legalacsonyabb grafikai igény mellett is van jókora beviteli késés. ezt bárki tudta-e orvosolni? Más játékkal nincs gond -
818391mate #29381 Eeeeeeeee Péter légyszíves helyeselni -
818391mate #29380 Na jó többször igen mint nem (sose volt nagy arcom) -
818391mate #29379 Én kajak most ébredtem rá, hogy mindenki hagyott nyerni. Szarul repültem. Nincs igazam? -
818391mate #29378 Sziasztok Urak
Mi a helyzet? -
#29377 Szia ha esetleg vagy ma akkor tudunk repülni. -
#29376 Hali vagyok mostantól ha van időd. -
kmarkdev #29375 Írtam discordon -
#29374 hali vagyok én is
-
kmarkdev #29373 Vagyok -
kmarkdev #29372 Délután 4 körül sztem oké -
#29371 Szia ma nem vagyok otthon de holnap leszek repülhetünk leszek discord on is ha ez ok!? -
kmarkdev #29370 Ma ebéd után? -
#29369 megpróbálom visszahozni a régi dogos küldit ha elindítja editorban -
#29368 Nálam van discord is
https://discord.gg/D83tq4QW
itt lehet dumálni meg mindent ezt csak az itteni csapatnak csináltam használd nyugodtan. -
#29367 Üdv urak rég jártam itt ha esetleg beszállhatok egy kis reppenésbe akkor szóljatok WW1 bármikor jöhet :D -
kmarkdev #29366 Készítettem egy légiharc küldetést. Ha gondolod, átküldöm, és valamelyik hétvégén kipróbálhatjuk. A reptereket körbe raktam légelhárító ágyúkkal és géppuskákkal, hogy elriasszam a keselyűket. Kipróbáltam mindkét oldallal, működik. -
kmarkdev #29365 Használtan egy ASUS ROG Strix Scar II-t. Volt vele egy kis probléma, de olcsón megoldottam.
Az FC-ben nem lehetne összehozni valami hasonló küldetést? Amúgy nem találtam túl sok FC szervert a kínálatban, ami van, ott is kicsit bonyolult a küldetés. Egyik este örömmel láttam vagy 20-30 csatlakozott emberkét, de senkivel nem tudtam kommunikálni, pláne nem összedolgozni, így 20 perc eseménytelen repülés után eluntam. A térkép sem jeleníthető meg, a terep tök ismeretlen volt, semmit sem találtam meg. Jó lenne csinálni egy szerót a saját örömünkre. -
#29364 Szia Márk! Örülök, hogy Te is rendben vagy! :) Igen, a RoF-ot már kevesen használják az FC miatt.. én már alig alig repülök bármivel is. Az FC bár tényleg szebb mint a RoF, de a régi küldinket már nem tudtam beüzemelni rajta. :( Milyen laptopot vettél? :) -
kmarkdev #29363 Sziasztok, jó látni, hogy megvagytok még. A minap vettem egy jó erős laptopot, és első gondolatom volt, hogy felteszem rá a ROF-ot. Kis küzdelem után sikerült, de meglehetősen kevés multi szervert találtam. Utána láttam, hogy gyakorlatilag megszűnt a játék. Helyette IL2 Flying Circus van. Kicsit sem olcsó, de megvettem. Sírok, ha arra gondolok, mennyit költöttem a ROF-ra :). Mindegy, beállítottam az irányítást, repültem pár quick missiont, aztán tegnap multi. Volt egy kb 25 perces légi harcom Pfalz D. III-mal egy igen jól vezetett Camel, és egy gyengusz Spad ellen, aki utóbbi pár rácsapás után odébb állt. Volt pár találat itt is, ott is, de semmi létfontosságú alkatrész. Végül a Camellel dupla géptörés lett háznak ütközés által. Kaptam rá egy "Damn Pfalz SSS!" -t. Ezek szerint még nem felejtettem el repülni. Ti szoktatok még? Van valami TS, vagy Discord, amin rádióztok? -
#29362 BÚÉK! :))) -
#29361 Nahát, új típus az FC-ben!
BUÉK! :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2022.12.31. 20:20:48 -
#29360 Lehet, valamelyik frissítésnek nem tetszik a küldi... :( -
#29359 Papa Nálam ugyan ez van vissza kezdő képernyőre és nem tudom mi a baj vele :(
-
#29358 A Discord-on ott van, én is onnan szedtem le. :) De sajnos nem indul el a küldi visszadob a főképernyőre... :( -
#29357 Szia Papa sajna nincs meg a pálya valahol elmaradt két újra telepítés között. -
#29356 Szia Máté!
Írtam neked Pm-et! :) -
#29355 Szia Roli!
Ha időd engedi, kipróbálnád, hogy FC-küldit te el tudod indítani, illetve be tudod olvasni editorba? MErt nekem egyik sem megy... :(
Köszi! :) -
#29354 Igyekszem megszokni! :) Bár nekem már az is öröm, ha nálam megmarad egy kicsit, nem csak az anyukájánál. Annak szoktam nagyon örülni, amikor elalszik a mellkasomon és úgy lehúz vagy 2-3 óra alvást... -
#29353 Nem lehet megszokni! :))) -
#29352 Szia Papa elfelejtettem mondani lányod van ők pedig ilyenek (az enyém is :D). Majd megszokod :D
-
#29351 Sziasztok!
Egy jó kis könyvet ajánlanék a figyelmetekbe, EZT.
Nagyon olvasmányos, jó könyv, de nem épp olcsó, :) -
#29350 @Máté, Roli: Nagyon szépen köszönjük! :) Nagyon aranyos a baba! :) Bár néha eléggé el tudja kapnia hév... :D -
#29349 Gratulálunk innen is sok boldogságot és egészséget kívánunk!!!
-
818391mate #29348 Bocsánat, elkalandoztam.
Gratulálok és kívánok minden jót. -
#29347 Köszönjük szépen! :)) -
#29346 Nagy gratula! Jó egészséget mindenkinek! :)))) -
#29345 Bocsi Máté, hogy így eltűntem, de megérkezett hozzánk Borika, és most ő a vezénylő tábornok. :) De hamarosan szabin leszek, szóval... nem lehetetlen a dolog. -
818391mate #29344 Hali,
Ma vagy holnap valaki repülés? -
#29343 Csak bátran! :) A lényeg, h repül... :)