14
-
stremix #14 Ha többszálon menne a letöltés, akkor működne? Én kiváncsi lennék, h ez elég lenne-e, h több giga átjöjjön 1-2 óra alatt. -
#13 Úgy értik, hogy otthon, ha többen ülnek a tv/monitor elé :)))) -
#12 "...miután azt feltelepítették az egyik kollégánk behelyezi a kiválasztott DVD-t a lejátszóba..."
megalol! hát perrrsze, hogy ez így megy... -
Tomasz Man #11 "A megoldás hátránya, hogy egy meghajtóhoz csak egy felhasználó csatlakozhat, ugyanazt a filmet viszont egyszerre többen is megtekinthetik."
Ebben a cikkben van egy mondat ami ellentmondásos, mégpedig az hogy nem lehet úgy lejátszani egyszerre egy DVD lejátszóval, hogy azt egy embernél több megnézze, a mondat másik felében meg mégis azt mondja hogy többen is nézhetik egyszerre, akkor pedig már másolva van a winchester-re, még jó hogy nem lehet másolásvédett a film, mikor már a cégük is lemásolta.
De azért jól ki találták, hogy úgy tűnjön mintha... -
Sosome #10 "Jelenleg 1000 film elérhető és 1200 bérelhető meghajtó érhető el. A készülékek száma, amennyiben szükséges, később 15 000-re növelhető"
Persze...aztán majd ha pl lesz 15000 meghajtó és még ha úgyis csinálják hogy egy emberre jut akár 5 meghajtó akkor is kell vagy 3000 embert alkalmazni. Anyit emg sztem nem profitálnak belőle...hát sztem no comment. -
kvp #9 Ennek a megoldasnak az ingyenes es mukodo valtozatat hivjak youtube-nak. :-) -
willcox #8 Te elhitted, hogy a kolléga valóban behelyezi a dvd-t? Ez csak mese, hogy az átlátszó marketingszöveget valamivel is igazolják. Simán le van tárolva minden film, és streaming-elik a filmet. De mivel a kimenő sávszélességük nem nagyon magas, pláne, hogy az egyes filmeknek egyenként is kell rendesen sávszélesség, így ezzel a buta marketingszöveggel próbálják azt leplezni. -
Spectrum #7 Az lenne jó, ha nem dvd-t helyezne be a kolléga, hanem tárolva lennének a filmek egy szerveren.
Tényleg semmi újdonság nincs ebben, már a t-home iptv-jén is van "videotéka", bár lehet, hogy ott letölti előre. De nem lenne nagy erőfeszítés streamesre átalakítani. -
TeDDyRuSh #6 Szerintem sincs olyan nagy újdonság benne, hanem inkább az alkalmazás. Jó az 5let, csak tényleg nagy sávszélt igényel. A láthatatlan drótnak elég "vastagnak" kell lennie:) -
#5 Ebben semmi újdonság sincsen. -
Socket #4 Mivel normális DVD stremalése folyik, ha jól értelmezte, minimum kell a 8 Mbit hozzá, hiszen MPEG2-es adatfolyam, oda bizony kell a 4-6 Mbit/sec, + ha még kell a net is meg kitudja mennyire stabil a vonal a 8 Mbit, meg úgysem a nettó sávszél. -
bigjoe #3 Ez simán streaming nem?? Ha nem használnak tömörítést akkor mint folyamatosan kb. 1-2 Mb/s sávszélesség kell hozzá.. -
#2 Meg enyhén durva sávszél kell hozzá. Lassan már így is a végtelenbe tendálunk. -
#1 Hát, szerintem nem jó ötlet.