Új típusú online DVD-kölcsönző
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha többszálon menne a letöltés, akkor mûködne? Én kiváncsi lennék, h ez elég lenne-e, h több giga átjöjjön 1-2 óra alatt.
Úgy értik, hogy otthon, ha többen ülnek a tv/monitor elé 😊)))
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
"...miután azt feltelepítették az egyik kollégánk behelyezi a kiválasztott DVD-t a lejátszóba..."
megalol! hát perrrsze, hogy ez így megy... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
megalol! hát perrrsze, hogy ez így megy... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
"A megoldás hátránya, hogy egy meghajtóhoz csak egy felhasználó csatlakozhat, ugyanazt a filmet viszont egyszerre többen is megtekinthetik."
Ebben a cikkben van egy mondat ami ellentmondásos, mégpedig az hogy nem lehet úgy lejátszani egyszerre egy DVD lejátszóval, hogy azt egy embernél több megnézze, a mondat másik felében meg mégis azt mondja hogy többen is nézhetik egyszerre, akkor pedig már másolva van a winchester-re, még jó hogy nem lehet másolásvédett a film, mikor már a cégük is lemásolta.
De azért jól ki találták, hogy úgy tûnjön mintha...
Ebben a cikkben van egy mondat ami ellentmondásos, mégpedig az hogy nem lehet úgy lejátszani egyszerre egy DVD lejátszóval, hogy azt egy embernél több megnézze, a mondat másik felében meg mégis azt mondja hogy többen is nézhetik egyszerre, akkor pedig már másolva van a winchester-re, még jó hogy nem lehet másolásvédett a film, mikor már a cégük is lemásolta.
De azért jól ki találták, hogy úgy tûnjön mintha...
"Jelenleg 1000 film elérhetõ és 1200 bérelhetõ meghajtó érhetõ el. A készülékek száma, amennyiben szükséges, késõbb 15 000-re növelhetõ"
Persze...aztán majd ha pl lesz 15000 meghajtó és még ha úgyis csinálják hogy egy emberre jut akár 5 meghajtó akkor is kell vagy 3000 embert alkalmazni. <#mf2>#mf2>Anyit emg sztem nem profitálnak belõle...hát sztem no comment. <#banplz>#banplz>
Persze...aztán majd ha pl lesz 15000 meghajtó és még ha úgyis csinálják hogy egy emberre jut akár 5 meghajtó akkor is kell vagy 3000 embert alkalmazni. <#mf2>#mf2>Anyit emg sztem nem profitálnak belõle...hát sztem no comment. <#banplz>#banplz>
Ennek a megoldasnak az ingyenes es mukodo valtozatat hivjak youtube-nak. :-)
Te elhitted, hogy a kolléga valóban behelyezi a dvd-t? Ez csak mese, hogy az átlátszó marketingszöveget valamivel is igazolják. Simán le van tárolva minden film, és streaming-elik a filmet. De mivel a kimenõ sávszélességük nem nagyon magas, pláne, hogy az egyes filmeknek egyenként is kell rendesen sávszélesség, így ezzel a buta marketingszöveggel próbálják azt leplezni.
Az lenne jó, ha nem dvd-t helyezne be a kolléga, hanem tárolva lennének a filmek egy szerveren.
Tényleg semmi újdonság nincs ebben, már a t-home iptv-jén is van "videotéka", bár lehet, hogy ott letölti elõre. De nem lenne nagy erõfeszítés streamesre átalakítani.
Tényleg semmi újdonság nincs ebben, már a t-home iptv-jén is van "videotéka", bár lehet, hogy ott letölti elõre. De nem lenne nagy erõfeszítés streamesre átalakítani.
Szerintem sincs olyan nagy újdonság benne, hanem inkább az alkalmazás. Jó az 5let, csak tényleg nagy sávszélt igényel. A láthatatlan drótnak elég "vastagnak" kell lennie😊
Mivel normális DVD stremalése folyik, ha jól értelmezte, minimum kell a 8 Mbit hozzá, hiszen MPEG2-es adatfolyam, oda bizony kell a 4-6 Mbit/sec, + ha még kell a net is meg kitudja mennyire stabil a vonal a 8 Mbit, meg úgysem a nettó sávszél.
Ez simán streaming nem?? Ha nem használnak tömörítést akkor mint folyamatosan kb. 1-2 Mb/s sávszélesség kell hozzá..
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Meg enyhén durva sávszél kell hozzá. Lassan már így is a végtelenbe tendálunk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM