14
  • stremix
    Ha többszálon menne a letöltés, akkor működne? Én kiváncsi lennék, h ez elég lenne-e, h több giga átjöjjön 1-2 óra alatt.
  • Bith
    Úgy értik, hogy otthon, ha többen ülnek a tv/monitor elé :))))
  • Bith
    "...miután azt feltelepítették az egyik kollégánk behelyezi a kiválasztott DVD-t a lejátszóba..."

megalol! hát perrrsze, hogy ez így megy...
  • Tomasz Man
    "A megoldás hátránya, hogy egy meghajtóhoz csak egy felhasználó csatlakozhat, ugyanazt a filmet viszont egyszerre többen is megtekinthetik."
    Ebben a cikkben van egy mondat ami ellentmondásos, mégpedig az hogy nem lehet úgy lejátszani egyszerre egy DVD lejátszóval, hogy azt egy embernél több megnézze, a mondat másik felében meg mégis azt mondja hogy többen is nézhetik egyszerre, akkor pedig már másolva van a winchester-re, még jó hogy nem lehet másolásvédett a film, mikor már a cégük is lemásolta.
    De azért jól ki találták, hogy úgy tűnjön mintha...
  • Sosome
    "Jelenleg 1000 film elérhető és 1200 bérelhető meghajtó érhető el. A készülékek száma, amennyiben szükséges, később 15 000-re növelhető"

Persze...aztán majd ha pl lesz 15000 meghajtó és még ha úgyis csinálják hogy egy emberre jut akár 5 meghajtó akkor is kell vagy 3000 embert alkalmazni. Anyit emg sztem nem profitálnak belőle...hát sztem no comment.
  • kvp
    Ennek a megoldasnak az ingyenes es mukodo valtozatat hivjak youtube-nak. :-)
  • willcox
    Te elhitted, hogy a kolléga valóban behelyezi a dvd-t? Ez csak mese, hogy az átlátszó marketingszöveget valamivel is igazolják. Simán le van tárolva minden film, és streaming-elik a filmet. De mivel a kimenő sávszélességük nem nagyon magas, pláne, hogy az egyes filmeknek egyenként is kell rendesen sávszélesség, így ezzel a buta marketingszöveggel próbálják azt leplezni.
  • Spectrum
    Az lenne jó, ha nem dvd-t helyezne be a kolléga, hanem tárolva lennének a filmek egy szerveren.
    Tényleg semmi újdonság nincs ebben, már a t-home iptv-jén is van "videotéka", bár lehet, hogy ott letölti előre. De nem lenne nagy erőfeszítés streamesre átalakítani.
  • TeDDyRuSh
    Szerintem sincs olyan nagy újdonság benne, hanem inkább az alkalmazás. Jó az 5let, csak tényleg nagy sávszélt igényel. A láthatatlan drótnak elég "vastagnak" kell lennie:)
  • Omega
    Ebben semmi újdonság sincsen.
  • Socket
    Mivel normális DVD stremalése folyik, ha jól értelmezte, minimum kell a 8 Mbit hozzá, hiszen MPEG2-es adatfolyam, oda bizony kell a 4-6 Mbit/sec, + ha még kell a net is meg kitudja mennyire stabil a vonal a 8 Mbit, meg úgysem a nettó sávszél.
  • bigjoe
    Ez simán streaming nem?? Ha nem használnak tömörítést akkor mint folyamatosan kb. 1-2 Mb/s sávszélesség kell hozzá..
  • Molnibalage
    Meg enyhén durva sávszél kell hozzá. Lassan már így is a végtelenbe tendálunk.
  • B0nFire
    Hát, szerintem nem jó ötlet.