11
  • bakagaijin
    Ezt meg honnan vetted? Sosem volt ez a célja, az egy másik hálózat :). Az internet ősének (ARPANET) az volt a célja, hogy ócsón lehessen összekötni egyetemeket. (Az más kérdés, hogy a védelmi minisztérium ötletet látott benne és szponzorálta.) Atomtámadás ellen nem véd... Hehe, a wikipédián is kint van mint "myth" ez az atomtámadasos izé.
  • Stefling
    weh trékom rulz xD
  • capas
    nem tudja valaki hogy miert torlik allandoan a hozzaszolo uzeneteket? ezek szerint ha letoroltok akkor nagyon is sokminden igaz ami ide le volt irva es torolve lett nehogy mas is okosabb legyen (egy elegedetlen olvaso)....
  • AbyssLord
    Azért ez nem semmi marketing duma. Soha többé nem fog előfordulni... Hát persze. Kettétörik a gerinchálózatukat, és csodálkoznak, hogy a túlterheltségtől kilövődik mindenük. Ezt max úgy tudnák kivédeni, ha mindenből 2 lenne, amit kötve hiszek, hogy megtennék. Esetleg a kábelek kihasználtsága 50% alatt lenne, ami ugyancsak valószínűtlen, hogy meg fog történni.
  • TeDDyRuSh
    Tipikus, a T-com minden fölött uralkodni akar, ami érthető, de az infrastruktúra mindig egy kicsit le van maradva. Voltam T-kábeles netem, és olyan helyen laktam ahol egy kicsit le voltak terhelve a hostok és sokszor ledobott a netről.
  • randomly
    Így olvasva ... milyen igazad van!
  • Polemius
    FoodLFG: pl. (De nyilván nem csak rájuk igaz.)
  • morpheus133
    Az internet ősének pont az volt a lényege, hogy egy atom katasztrófa esetén se legyen komolyabb galiba.
    Erre egy kis markoló megöl egy fél országot!!!
    Röhej!
  • FoodLFG
    pl UPC ?
  • Polemius
    Nagyon egyszerű, mi történt. Nem növelték a kapacitást az igényeket követve. Aztán mikor egy komolyabb hiba beüt, dől az egész.
    Ugyanez történt volna bármelyik nagyobb magyar szolgáltatóval. Sőt, némelyikkel még kevésbé komoly hiba esetén is megtörténhet (főleg azokkal, akik inkább korlátozással, szűréssel spórolják meg a fejlesztés költségeit.)
  • bertino
    van ez így.