3614
Heti kvíz
-
#128 Mikor lesz megint frissítve a lista?? -
pista89 #127 okosabb vagyok montotonnál -
#126 hm -
n3whous3 #125 az időlimit se ér semmit amúgy, simán ki lehetne baszni :C -
n3whous3 #124 126 cheater 5
(utolsó előtti hely)
hát nem valami nagy csíter :)) -
#123 zoli itt a legokosabb baszki? :D -
#122 Részeredmény (1. forduló) - frissítve: 2009.01.30./ 08:50 -
#121 113 juhuuu -
#120 Részeredmény (1. forduló) - frissítve: 2009.01.28./ 16:08 -
#119 hamarosan ! -
#118 bannerbe -
#117 hülye lenne bárki is kihagyni valamit, ha nem veszíthet semmit azzal, h rosszat tippel. az persze más kérdés, h ezzel a rendszerrel nem megoldható rossz válasz esetén a pontlevonás. -
#116 Pontozás: 2, 3 és 5 pontos kérdések lesznek, mínusz pontos kérdések nem lesznek, aki nem tudja a választ kihagyja a kérdést (azaz nem jelöl) vagy tippel. Aki tud jobb "kvíz-motort" mint amit használok, várom a tippeket. -
#115 na én most olvastam el a topicot, először csak kitöltöttem a tesztet.
2 dolog: egyrészt tnm-nek abszolút igaza van a -pontos rendszerrel kapcsolatban.
másrészt én legalább 3-4 kérdést gúgliztam, mert gőzöm sem volt róla, szóval nyugodtan lehet törölni a pontjaimat, sry. -
#114 fine by me, but some answers would be nice ;)
na jó, átmegyek read only-ba, mert még azt hiszik, hogy "topikrombolni" jöttem ide, pedig csak építőjellegű kritikát kívántam adni. ez a kvíz ötlet nagyon tetszik, de a megvalósítással kapcsolatban vannak aggályaim.
píísz -
#113 no comment -
#112 akkor mi értelme a ranglistának, mi értelme a pontozásnak (hiszen mindenki látja magának, hogy mire tudja a választ) és mi értelme a "Legyél Te az SG kvízbajnoka !" feliratnak? -
#111 mindenki saját maga részére gyűjti a pontokat, hogy tippelsz-e vagy sem az rajtad múlik -
#110 - ha mindenki tippel, akkor én is fogok :) *
- radio button megtévesztő. alapvetően ilyenkor egyet kell választani.
a passz lehetőség csak a - pontokkal együtt ér vmit -
#109 passz = nem kell megjelölni semmit -
#108 sajnos ez emberi becsületességet nem lehet jól mérni (pláne nem online).
de hogy részletezzem:
feltételezve, hogy minden kérdésnél 3 választási lehetőség van, és mondjuk minden kérdés 3 pontot ér, akkor ha tök random bejelölgetsz (mint, ahogy mki tette a kérdések nagyjánál, mivel "passz" lehetőség nem volt), akkor legnagyobb valószínűséggel az összpontszám harmadát éred el.
ha egy rossz válasz mondjuk -1,5 pontot ér, akkor valahol 0 pont körül lesz a végeredményed csupa tipp esetén, ha minden kérdés -3 pontot, akkor -33,3ÿ%-ánál az összpontszámnak. aki viszont csak 2 kérdésre tudná a választ, de arra valóban, a többit meg passzolná, az kapna 6 pontot, ami máris reálisabb felmérése a tudásnak
persze, aki nagyon mákos az ezután is betippelheti 100%-osra, de ez a lehetőség eddig is fennállt -
#107 Hát még nem járok egyetemre, szóval bocs, biztos igazad van.
Lehet nincs google meg Wikipédia megengedve, de a sok "csíter" még is használja. -
#106 biztos fiatal vagy még. :) egyetemi beugrós rendszernél nagyon gyakori a mínusz pont. pont az a lényeg, hogy ne tippelj, illetve csak olyat jelölj be, amiben viszonylag biztos vagy.
különben lehetne az egész egy sima lottó játék is, ki találja el az 5 számot, azt kész.
itt most az a lényeg, hogy ki _tudja_ a kérdésekre a választ. pont ezért nincs Wikipédia se meg Google se megengedve -
#105 jó lenne, ha a rossz válaszra - pont járna.
Annak meg mi értelme? Ha rossz a válasz, elceszted, vége, 0 pont. Viszont a passz-t sem értem. Mert ha úgy gondolja tudja, akkor bejelöli, és ha jó, akkor jó, ha nem, nem. Ha meg nem jó, így is-úgy is 0 pontot kap. -
#104 kitöltöttem, +fav egyelőre.
2 megjegyzés:
1, jó lenne, ha a rossz válaszra - pont járna, és lenne olyan is, hogy "passz" (természetesen 0 pontért). így kevesebben tippelnének, kisebb lenne a szerencsefaktor.
2, mivel az összes kérdés műveltségi kérdés volt, ne írd, hogy "aki csal az beismeri, hogy nem egy IQ huszár", mert ezzel csak beismered, hogy nem tudod, hogy _hivatalosan_ az IQ-nak nem része a műveltség (kreativitás, problémamegoldó-készség, egyebek igen, de a kvíz egyetlen ilyen kérdést sem tartalmazott, csak tárgyi tudást vizsgált)
[másik kedvencem, mikor "általános műveltség"-hez kötik az egyes kvízeket, pl. trivial pursuit magyar változata, ahol általános műveltségi kérdés, hogy melyik színházban volt az XY darab ősbemutatója, vagy hogy Bridget Jones hogyan készíti a kék spárgalevest...] -
#103 ez csak részeredmény, vasárnap pontos ranglista időkkel ! -
Hydroceph #102 jo lenne latni azt is hogy ki mennyi ido alatt teljesitette, de én akkorsemhiszekneked -
n3whous3 #101 az azonos pontú eredményeket az idő szerint sorolod be? Mert úgy lenne értelme és nem úgy, hogy ki hanyadiknak érte el pl a 32 pontot... -
ba32107 #100 ték -
ba32107 #99 Fasza, egyre lejjebb csúszok, remélem a többi fordulón jobb leszek :/ -
#98 Részeredmény (1. forduló) - frissítve: 2009.01.27./ 09:32 -
#97 Üdv! megmondanád hány pontom letT? :) enve néven csináltam, végig tipp -
Hydroceph #96 Ha kérhetem inkább töröld nevem lol! XD -
#95 kitöltöttem én is. -
Hydroceph #94 max ebben a jatekban nincs ertelme a csalasnak, de ha pl az életet vesszük, ott igenis van. sőt -
#93 azt, hogy bevallottad -
Hydroceph #92 mármint h le se szarom? -
#91 szerintem a legjobb döntést hoztad, semmi értelme csalni, ezt nagyra értékelem, a következő fordulóban visszaszerezheted a pontjaid ! -
Hydroceph #90 le se szarom -
#89 viszont ez tudod mivel jár?