Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Van 100 pont alatt is visszatérõ játékosok, a statisztika nem rossz ötlet, majd nekilátok és hamarosan az is elérhetõ lesz!
9. forduló
Az elérhetõ maximum pontszám 55 pont !
kvíz kitöltésére (8 kérdés) 2 perc áll rendelkezésre !
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
a másik, hogy esetleg bannerbe bekerülhetnének az eddigi fordulók linkjei, hogy akik most tévednének ide, be tudjanak szállni visszamenõleg a versenybe.
De még mindig a tizedik hely után kullogok
ha meg havonta ennyibe fájna, mit tudok csinálni? új simkártya? D:
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
na nem mintha számítana, max 20. hely körülre saccolom magam a mostani forduló után...
Vivimos por ti, vence por nosotros.
semmi ilyesmire nem találok utalást az oldalon - fel sem vagyok iratkozva vagy nem tudom, mert bejelentkezni nem tudok.
win :AS_d
ez nem komoly, nem hiszem hogy joguk lenne hozzá.
De basszus, mi a jó ebben azoknak, akik ilyet reklámoznak? Részesedést kapnak vagy mi? Az egyik ismerõsömtõl is kaptam ajánlást erre a szarra, hát a buzinak volt pofája elküldeni azt az üznetet.....
kereskedelmi feltételek
az 5.pontban le van írva mennyibe fáj.
épp a humorosba is rakott üzenetet a jópofa srác
Amúgy kvíz: nehéz volt. Végigtippeltem, csak a Metallicát tudtam biztosra.
Kanadában az átlag népesség szellemi fogyatékos! Elég rendesen 80 alatt.
usa is 92... nem kevés dolgot elárulnak ezek az adatok.
na ok, elküldtem. 132-t adott
remélem ha hó végén jön a számla, nem lesz az sms egymillió dollá' <#wilting>#wilting>